Latex spuitwerk prijzen

Latex spuitwerk prijzen die door ons worden aangeboden voor het airless latex spuiten van wanden en plafonds met latex muurverf zijn afhankelijk van meerdere factoren maar u betaalt bij ons nooit teveel.

Op deze pagina geven wij u een aantal 'vanaf-prijzen' voor het muren verven en plafonds verven met latex muurverven m.b.v. airless spuitapparatuur. Zo heeft u voordat u een offerte aanvraagt al enigszins een beeld van de kosten van latex spuitwerk.

Het met latex verven van wanden en plafonds d.m.v. airless spuitapparatuur geeft altijd het mooiste, streeploze resultaat.

Neemt u voor uw voordeligste en persoonlijke prijs voor muren schilderen d.m.v. latex spuitwerk svp hier contact met ons op. U ontvangt dan een geheel vrijblijvende en uiteraard gratis offerte. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen ondervermelde prijzen hiervan afwijken.

Voorbeeld 1a: Latex spuitwerk prijzen á € 3,50 per m2

Bij deze prijsberekening is uitgegaan van:

 • een minimaal te spuiten oppervlakte van 200 m2
 • binnenkwaliteit latex muurverf (licht reinigbaar)
 • spuitwerk in één lichte kleur
 • dekking afhankelijk van ondergrond
 • maskeren(afplakken) van vloer en overige zaken door klant zelf uitgevoerd
 • demaskeren, opruimen en afvoeren afval door klant zelf uitgevoerd

Voorbeeld 1b: Spuitwerk prijzen latex á € 5,50 per m2

Gelijk aan prijsvoorbeeld 1a maar dan inclusief het maskeren (afplakken), demaskeren en afvoeren van alle maskeermaterialen door de stucadoor van WandenPlafondSpuiten.nl.

Voorbeeld 2a: Latexspuitwerk prijzen á € 4,00 per m2

Bij deze prijsberekening is uitgegaan van:

 • een minimaal te spuiten oppervlakte van 200 m2
 • buitenkwaliteit latex muurverf (zeer goed reinigbaar)
 • spuitwerk in één lichte kleur
 • 100% uitstekende dekking
 • maskeren(afplakken) van vloer en overige zaken door klant zelf uitgevoerd
 • demaskeren, opruimen en afvoeren afval door klant zelf uitgevoerd

Voorbeeld 2b: Prijzen spuitwerk latex á € 6,00 per m2

Gelijk aan prijsvoorbeeld 2a maar dan inclusief het maskeren (afplakken), demaskeren en afvoeren van alle maskeermaterialen door de stucadoor van WandenPlafondSpuiten.nl.

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? BEL ONS NU 010 - 3105035.
Of neem direct hier contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor latex spuitwerk s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Aanvullende informatie over kosten spuitwerk

Het maken van latex spuitwerk prijzen is afhankelijk van meer factoren dan slechts de keuze tussen binnenkwaliteit latex muurverf of buitenkwaliteit latex muurverf.

Ook met de keuze tussen zelf afplakken van bijvoorbeeld wanden, vloeren en eventuele overige zaken, of het laten afplakken hiervan door de stucadoor van WandenPlafondSpuiten.nl is nog niet de exacte prijs voor iedere klus bepaald.

Zo kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn een steiger te moeten plaatsen in geval van spuitwerk van hoge plafonds en wanden zoals bij sommige oude huizen of bedrijfspanden het geval kan zijn. Tevens speelt het aantal te spuiten vierkante meters een rol. Ook hier geldt: de hoeveelheid bepaalt vaak de prijs.

Ook van belang is de huidige afwerking en staat van de wanden en plafonds die moeten worden afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kale betonnen wanden in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning met mooie, reeds afgewerkte gladde wanden die 'slechts' van een nieuwe frisse kleur moeten worden voorzien.

Of het houten dakbeschot van een zolderverdieping waarvan het wit spuiten met latex spuitwerk de basis kan vormen voor een vernieuwde, lichte en frisse ruimte.

Bij bijvoorbeeld lekkagevlekken of een andere vorm van waterschade aan wanden of plafonds zal door ons een advies worden afgegeven met bijbehorende prijzen voor bijvoorbeeld het isoleren van de vlekken of een eventuele andere behandeling die nodig kan zijn.

In ieder geval is het fijn en goed om te weten dat u bij WandenPlafondSpuiten.nl terecht kunt voor elk soort spuitwerk en elke wandafwerking en plafondafwerking van vrijwel elke ondergrond. En dit allemaal onder één dak tegen absoluut concurrerende prijzen.

Wilt u meer weten over ‘latex spuitwerk prijzen’ ? Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en kosten.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks