Latex spuiten

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde airless latexspuiter of muurverfspuiter.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina latex spuiten reviews.

De door ons gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel nu schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het airless latex spuiten van uw woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor latex spuiten of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Reviews latex spuiten / latex spuitwerk

klantenbeoordelingen en reviews

Over het netjes en goedkoop laten latex spuiten van haar zolder in Amsterdam schreef mevr. Veldhuis:

‘Snelheid en kwaliteit!’

Mijn zolder is prachtig latex gespoten! Dankzij de goeie adviezen die het deskundige personeel mij gaf koos ik voor latex met een heel mooi resultaat als gevolg. De werknemers werkten netjes en ook nadat de klus was geklaard is er netjes opgeruimd. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten: Vriendelijk en deskundig personeel. Er werd erg netjes gewerkt en ze zijn niet duur.

Relevantie: goedkoop latex spuiten, Amsterdam


Latex spuiten en de kleurmogelijkheden

Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Ons schilderbedrijf kan het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....... er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden in het spuitwerk w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Wij tonen u graag kleurstalen en helpen u bij het maken van een keuze.

Het spuiten van latex muurverf en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen en beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Airless latex spuitwerk: mooi, snel en voordelig

Latexspuiten is altijd mooier dan het conventionele muren schilderen en plafond verven met de roller of kwast. Aanbrengen van muurverf met roller of kwast geeft vrijwel altijd een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het spuiten van wanden en plafonds door onze schilder eenvoudigweg sneller dan iedere andere manier van kleur aanbrengen. Plafonds sausen, wanden of muren sausen, muur verven, muur schilderen, latex verven, plafond afwerken, afwerking muren of welke naam u het dan ook geeft.......... spuiten d.m.v. airless spuitwerk werkt altijd het snelst!

Laat schildersbedrijf Wandenplafondspuiten.nl uw muren schilderen en uw plafond verven en u bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste en meest voordelige resultaat!

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het airless latex spuiten van uw wanden en plafonds door onze schilder. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Latex spuiten tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand van nieuw schilderwerk te voorzien door uw wanden en plafond latex te laten spuiten. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en latex spuiten.

De voordelen van latex spuiten door WandenPlafondSpuiten.nl:

  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in in airless latex spuitwerk.
  • Gratis advies en prijsopgave.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Latex spuiten op wanden en plafonds geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
  • Latex spuiten d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
  • Uw plafonds of muren schilderen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  • Bij het airless spuiten van latex muurverf blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze structuur juist behouden blijft.
  • Snelle en nette uitvoering van al het schilderwerk en spuitwerk.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilder. Een paar voor tijdens hetlatex spuiten op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Ons schildersbedrijf werkt zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Wilt u meer weten over airless latex spuiten op wanden en plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van latex spuitwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Reviews latex spuiten / latex spuitwerk

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over wanden sauzen en plafond sauzen in Volendam d.m.v. latex spuiten over een gestucte muur schreef Erik:

‘Goede communicatie, goede kwaliteit, mooie prijs’

Ton en Alex denken prima mee met de werkzaamheden en adviseren daarbij. Ons werd afgeraden een kleur te nemen op de eerste verdieping. Een keuze waar we achteraf erg blij mee zijn. Verder is er uitstekend werk verricht op een minder goed gestucte muur.

Puspunten: Lekker zo doorgaan, want meedenken werkt. Dat blijkt.

Relevantie: wanden sauzen, plafond sauzen, Volendam, latex spuiten
Reviewdatum: 21 januari 2016 om 22:41

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het airless latex spuiten van zijn wanden en plafonds in Utrecht en de snelle offerte en goede service schreef Danny:

‘goed meedenkend en goede prijs kwaliteits verhouding’

Ik heb de samenwerking met Wandenplafondspuiten positief ervaren, snelle en goede offerte en een goede service, er werd goed meegedacht en het werk werd uitstekend uitgevoerd, mooie prijs kwaliteit verhouding.

Reviewdatum: 31 december 2015 om 11:27
Relevantie: airless latex spuiten wanden en plafonds, Utrecht

klantenbeoordelingen en reviews

Over het netjes en egaal plafonds en muren verven in Rotterdam, Zuid-Holland schreef dhr. C.Voorbraak:

‘Zeer netjes uitgevoerd.’

Mijn muren zijn weer helemaal netjes en egaal.

Pluspunten: goed afgeplakt waardoor een net resultaat, ook alles weer netjes opgeruimd.

Reviewdatum: 20 december 2015 om 20:49
Relevantie: plafonds en muren verven, Rotterdam Zuid-Holland

klantenbeoordelingen en reviews

Over de muren schilderen d.m.v. airless latex spuiten van haar appartement in Rotterdam Zuid-Holland, schreef mevr. Janssen:

‘Gewoon hartstikke goed’

Helemaal niks op aan te merken, uitstekend werk verricht met zeer vriendelijke mensen!

Pluspunten: uitstekend bedrijf

Reviewdatum: 30 oktober 2015 om 09:46
Relevantie: muren schilderen, airless spuiten, Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over de snelle uitvoering van het vakkundig latex spuiten in Middelburg Zeeland schreef Bas Schoenmaker op 02 februari 2015 om 21:22:

‘Kwaliteit voor een goede prijs & snelle uitvoering’

Wanden en Plafonds laten spuiten. Na een prettige intake en snelle offerte, kon het werk ook op korte termijn uitgevoerd worden. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles is vakkundig afgeplakt, het werk netjes verricht en daarna weer opgeruimd. Vriendelijk en vakkundig.

Puspunten: We zouden hen zeker aan anderen aanbevelen

klantenbeoordelingen en reviews

23 november 2014 om 12:16 schreef Conny uit Vlissingen over onze service m.b.t. latex spuiten van muren en spuitwerk voorbewerkingen:

‘Vakmanschap met goede service’

Mede door de goede reviews bij dit bedrijf uitgekomen. Wij dachten wel met een dag spuitwerk klaar te zijn maar door de zorg die aan het spuitwerk wordt besteed heeft het 3 dagen geduurd door alle voorbewerkingen om de muren strak en wit te krijgen. Het eindresultaat is fantastisch......

Een aantal dagen zagen we een klein plekje welke wij net zo goed zelf veroorzaakt kunnen hebben. Wij hebben Alex gemaild of dit op een eenvoudige wijze opgelost kon worden. Hij bood zijn excuses aan en kwam direct met een oplossing maar nogmaals wij kunnen ook de boosdoener zijn.

Marco heeft de werkzaamheden bij ons uitgevoerd, echt een fijne gozer die heel secuur werkt!

Pluspunten: Ze komen van te voren kijken wat er precies moet gebeuren om het beste resultaat te krijgen

6 juni 2014 om 20:41 schreef M. Ritzema uit Den Haag over het wanden schilderen en plafond schilderen d.m.v latex spuiten:

‘Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding verzorgd door uitstekende vakmensen!’

We waren aangenaam verrast toen we het resultaat van onze gespoten wanden en plafonds zagen. Alles zag er weer als nieuw uit. Bovendien is men zeer correct in de omgang en communicatie met de klant. Emails worden snel beantwoord. De offerte ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Alles is zeer netjes opgeleverd. Het afval wordt vakkundig afgevoerd zonder dat de klant er mee blijft zitten. Deze vakmensen zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Pluspunten: goede prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijke offerte, goede communicatie met de klant, vaklieden.

21 mei 2014 om 18:39 schreef dhr. D. Estevao uit Barendrecht over het wanden schilderen d.m.v airless spuitwerk:

‘Alles is perfect gespoten en netjes achtergelaten’

Na mij, gaan ook mijn ouders en 2 families (buren) hun huis laten spuiten :)

Pluspunten: ga zo door

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

17 maart 2014 om 22:03 schreef dhr. Arjan uit Maassluis over het latex spuiten door onze latexspuiter :

‘Barre man die Alex, levert goed werk en ga hem zeker nog eens bellen voor een klus.’

Alex heb mij uit de brand geholpen, scheelt een echtscheiding haha;-)

Pluspunten: Stop met rollen, bel de spuiter !!!

02 februari 2014 om 22:45 schreef dhr. Patrick uit Rotterdam over ons plafond verven d.m.v. airless latex spuiten:

‘Alex is duidelijk een vakman. Inmiddels heeft ...’

Inmiddels heeft hij alle plafondplaten in SKATE FEVER gespoten. Altijd op tijd, en hij maakt altijd duidelijke prijs en tijds-afspraken.

07 oktober 2013 om 08:59 schreef mevr. Thielen uit Zwolle over het verven van haar muren d.m.v. ons latex spuitwerk:

‘Vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel.....’

Vanaf het eerste moment van contact hadden we een zeer goed gevoel. Erg klantvriendelijk en Alex is iemand die met je meedenkt!

Wij wilden onze muren verven. Bij de keuze van onze verfkleur vroeg hij of we het zeker wisten met redenen omkleed. Daardoor zijn we toch overgestapt op een andere kleur en met resultaat.

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, schitterend!

04 oktober 2013 om 11:26 schreef Inge uit Hilversum over het met latex spuiten van haar plafond met airless verfspuit techniek:

‘Zeer tevreden over het eindresultaat’

Wij zochten iemand om ons plafond te witten en kwamen via Google op de site van Wandenplafondspuiten.nl. Het zag er veelbelovend uit en vooral de reacties over het netjes achterlaten spraken ons wel aan.

We zijn absoluut daarin niet teleurgesteld. Keurig werk en netjes achterlaten !! Helemaal top!

Ik zal kennissen en familie en lezers van deze site zeker Wandenplafondspuiten.nl aanbevelen.

Pluspunten: Vakkundig werk , alles goed afplakken, netjes opruimen

20 september 2013 om 16:45 schreef dhr. Algera uit Amsterdam over het muren verven van zijn woning d.m.v. latexspuiten:

‘Waar voor je geld’

Goed werk geleverd. Netjes gewerkt. Aan afspraken (o.a. tijdstip) gehouden. Goed overleg en informatie. Flexibel (op laatste moment besloten we nog een extra muur te laten spuiten; geen probleem).

Goede service (een plafond bleef na spuiten toch nog vlekkerig vanwege ondergrond; meteen witter gestuurd zonder soebatten).

Prettig in de omgang.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

9 september 2013 om 10:16 schreef dhr. A. van der Sloot uit Den Haag over zijn plafond verven en muur verven d.m.v. latex spuiten:

‘Onderstaande mag je als review op jullie website vermelden’

Nog bedankt voor de klus die jullie bij ons hebben geklaard. De plafonds zijn superstrak geworden. Ook ben ik blij met jullie professionele werkwijze!

De wanden waren goed afgeplakt terwijl de latex op de wanden er zelf niet werd afgetrokken. Kortom toen jullie klaar waren met het plafond hoefde ik in principe alleen wat stof op de vloer weg te dweilen.

Ik zou jullie zeker aanbevelen bij familie en kennisen.

Hartelijke groet,
Fam. van der Sloot, Den Haag

27 augustus 2013 om 19:22 schreef mevr. K. van den Bos uit Vlaardingen over het muur verven en plafond sauzen d.m.v. latex spuiten:

‘Vanaf het eerste moment wist ik dat er goed werk geleverd zou worden.’

Met wandenplafondspuiten heb ik een uitstekend bedrijf gevonden, die goed werk aflevert, zich aan zijn afspraken houdt en bovendien te vertrouwen is.

Een aantal wanden en plafonds moesten worden strak gestucadoord en hierna sausklaar worden gemaakt omdat deze van een lichte kleur muurverf moesten worden voorzien. De mannen hebben alles gedaan binnen de tijd en volgens afspraak.

Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een bedrijf zoekt op dit terrein, het is zeker een bedrijf die ik zou aanbevelen in mijn directe omgeving.

5 augustus 2013 om 21:12 schreef dhr. E. Bekkering uit Almere over zijn plafond met latex spuiten:

‘Het is de moeite waard’

Bij mij is het plafond met latex gespoten.

Ik belde naar wandenplafondspuiten.nl in een noodsituatie. De stucadoor die mijn plafond heeft gestuct had met laten zitten. Mijn huiskamer was in staat van chaos.

Gelukkig kwamen Alex en zijn collega diezelfde middag nog. Men heeft mij prima advies gegeven om het plafond eerst goed voor te bewerken en heeft het plafond schitterend gespoten.

Ik beveel iedereen die mijn plafond bewonderd aan om met wandenplafondspuiten.nl in zee te gaan. Het is de moeite waard. Alsnog bedankt mannen!

5 augustus 2013 om 8:35 schreef dhr. den Braber uit Almere over ons muur schilderen in diverse muurverf kleuren door latex spuiten:

’Goede service’

Alex en zijn collega zijn bij ons langs beweest. Alles netjes afgeplakt. Super goed. Netjes afgwerkt. Goede service.

31 juli 2013 om 10:44 schreef Bianca uit Hillegom over het plafond spuiten door onze latexspuiter:

Ik ben heel tevreden met mijn plafond. Het ziet er erg mooi en heel wit uit.Het is echt weer één geheel.Zelf had ik het nooit zo mooi voor elkaar gekregen! Mijn ervaring met jullie en jullie werk is top! Hartstikke bedankt hiervoor!

Groeten Bianca

9 juli 2013 om 18:42 schreven Annelies en Gosse van der Plaats-van Herk uit Rotterdam over ons latex verven en latex spuitwerk:

’Recensie werkzaamheden aan ons appartement Scheepmakerskade 118 te Rotterdam.’

Enige tijd geleden kochten wij, Annelies en Gosse van der Plaats-van Herk het appartement aan de Scheepmakerskade 118 te Rotterdam.

Aan dit appartement was meer dan 30 jaar niets gedaan, zodat groot onderhoud nodig was. Onder andere moesten alle wanden en plafonds opgeknapt worden.

Via internet kwamen wij op de site Wandenplafondspuiten.nl en op basis van de informatie daar zijn wij in kontakt gekomen met de heer Alex Willemsen. Dit kontakt verliep zeer prettig, dhr Willemsen maakte op ons een deskundige indruk en ook de offerte die hij ons daarna stuurde was aantrekkelijk. Zo besloten wij alle wanden en alle plafonds te laten spuiten, in twee kleuren.

De werkzaamheden begonnen exact op de afgesproken tijd en duurden een goede week. Wij zijn uiterst tevreden over het eindresultaat en over de uitvoering van het werk. Ons appartement is nu een plaatje! Alles is keurig afgewerkt en alle rommel is aan het eind weer opgeruimd. Wij kunnen Wandenplafondspuiten.nl bij iedereen aanbevelen.

Na afspraak kan men hier zien hoe het eindresultaat geworden is. Gewoon perfekt!

7 juli 2013 om 14:30 schreef dhr. Bouwmeester uit Amersfoort over ons plafond afwerken d.m.v. latex spuiten:

De latexverf op het plafond is heel mooi streeploos opgedroogd. Schitterend!Vakwerk, nog bedankt.

25 juni 2013 om 21:28 schreef dhr. Korving uit Tilburg over ons latex spuitwerk van wanden en plafonds van zijn woning:

‘Goede service’

Duidelijke afspraken en advies. Net spuitwerk, mooie afwerking, top schilders. Ze weten waar ze het over hebben en het zijn nog toffe gasten ook. Als ik nog wat wil laten spuiten weet ik waar waar ik moet wezen. Bij wand en plafond!

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

17 mei 2013 om 21:14 schreef familie Kerkhofs uit Zoetermeer over de plafondafwerking d.m.v. latex spuiten van hun appartement:

Het uitgevoerde werk bestaat uit het spuiten van ons plafond in de woonkamer van ca.75 m2.

Het offertetraject, de voorbereiding, de uitvoering en nazorg zijn allemaal correct en netjes uitgevoerd. Het resultaat is prachtig en geheel volgens afspraak. De contacten zijn uiterst prettig verlopen en alle rommel is na de spuitwerkzaamheden netjes afgevoerd.

Wij zijn uiterst tevreden.

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over latex spuiten op wanden en plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van latex spuitwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures
facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks