Latex spuiten  - regio's

WandenPlafondSpuiten.nl:   BEL NU  010 - 310 50 35
Vanuit België belt u:                        0031 10 - 310 50 35

Het schildersbedrijf voor airless latex spuiten  met meer dan 20 jaar ervaring!
Voor het latex spuiten van uw wanden, muren en plafonds in elke gewenste kleur.


Ons schildersbedrijf is werkzaam in het latex spuiten in Nederland en België.
Met WandenPlafondSpuiten.nl kunt u zeker zijn van:

  • Klantvriendelijkheid en meer dan 20 jaar ervaring in latex spuitwerk
  • Snelle en nette uitvoering van airless latex spuiten
  • Gratis prijsopgave en geen voorrijkosten

Latex spuiten is het wanden spuiten, muren spuiten en plafond spuiten met latex muurverf. Dit in elke gewenste kleur spuitwerk. Latex muurverven worden door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter.

De door onze schilder gebruikte latex muurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Bovendien komen er bij de applicatie geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij.

Latex muurverf spuiten is mogelijk in elke gewenste kleur. Ons schildersbedrijf kan het plafond in een andere kleur spuiten dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand. Er is veel mogelijk.

Voor klanten in Nederland en België hebben wij nu een scherpe aanbieding.  
Lees meer over latex spuiten
  of  vraag hier direct uw prijs aan .

Wilt u meer weten over latex spuiten op wanden en plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over prijzen van airless latex spuitwerk? Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor latex spuiten of een plafonneerder 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Reviews over latex spuiten

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over de muur verven van zijn woonkamer d.m.v. airles latex spuiten in Antwerpen België, schreef dhr. Stolk:

‘Prima bedrijf, prettige mensen om in drukke ... ’

Prima bedrijf, prettige mensen om in drukke dagen om je heen te hebben en zeer behulpzaam. En als er zich problemen voordoen zijn ze echt super vriendelijk en beleefd en lossen het probleem op!!! Kort samengevat .... Zeer tevreden!!

Relevantie: muur verven Antwerpen

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk en schilderwerk van zijn wanden en plafonds in Vlaardingen Zuid-Holland schreef Afred Albers:

‘Superstrak spuitwerk!’

Als zzp-schilder had ik op korte termijn iemand nodig om in een huis in Haarlem alle nieuw glad gestucte wanden en plafonds te spuiten. Het huis was geheel leeg en door tijdgebrek ben ik gaan googelen en kwam bij WandenPlafondspuiten.nl terecht. De website ziet er professioneel en betrouwbaar uit en daarom nam ik contact op.

Alex belde mij snel terug na mijn inspreken op zijn voicemail. Aangezien ikzelf mijn lat zeer hoog leg wat betreft schilderwerk was het voor mij een grote gok wie ik in huis haalde om ongeveer 250m2 te spuiten. Gelukkig kon Alex op korte termijn een dag plannen.

Zijn medewerker Ton kwam een dag vantevoren alles zeer strak afplakken zodat hij de volgende dag met Alex gelijk aan de slag kon gaan.Zoals afgesproken, keurig op tijd, heeft Alex de volgende ochtend het hele huis gespoten, zo strak, ongelofelijk, zelfs het grote hoge plafond zonder 1 streepje! Aangezien het een huis is met veel lichtinval valt elk minpuntje extra op, maar alles in een keer superstrak.

Ik blij, mijn schilderwerk van al het houtwerk en het spuitwerk wanden/plafonds van Alex, mooi werk, daar doe je het voor en natuurlijk ook een tevreden eigenaar van het huis die het ook geweldig vindt. Alex En Ton, jullie leveren vakwerk, scherp geprijsd, ruimen alles netjes op, en ook niet onbelangrijk, prettig in de omgang. Ik zal in de toekomst weer van jullie diensten gebruik maken.

Pluspunten: Vakwerk, betrouwbaar, scherp geprijsd, waar voor je geld!

Reviewdatum: 19 april 2015 om 21:56

klantenbeoordelingen en reviews

07 december 2014 om 20:04 schreef dhr. De Bruijn uit Zoetermeer over zijn muren verven en plafond verven d.m.v. airless latex spuiten:

‘Top bedrijf’

Al 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van Alex en zoals gezegd TOP. De 2e keer was een spoed aanvraag en binnen 3 uur kreeg ik antwoordt en 4 dagen later is de klus geklaard.

Pluspunten: Snelle services

klantenbeoordelingen en reviews

02 september 2014 om 17:52 schreef dhr. R. Ramdat uit Capelle aan den IJssel over het latex spuiten van wanden en plafonds:

‘Mijn wanden en plafond zien er weer als nieuw’

Mijn wanden en plafond zien er weer als nieuw. Wij hebben alles in een kleur (spierwit) laten spuiten. Het professioneel afplakken heeft bijna een hele dag in beslag genomen.Mijn complimenten aan dit bedrijf.

28 april 2014 om 17:52 schreef dhr. P. Schaap uit Rotterdam over het latex spuiten van de plafonds van o.a. zijn woonkamer:

‘Absoluut een zeer correct werkend bedrijf’

Spack spuiten van plafonds totaal 44m2. Eigenlijk wilden wij laten latex spuiten.

Alex is eerst prima op de afgesproken tijd komen kijken of het behang wel goed af te plakken was (dat wilden we behouden). Omdat er wat gaatjes in het plafond zaten adviseerde hij te laten spack spuiten (zelfde prijs) om de oneffenheden wat beter weg te werken. Absoluut een goed advies.

Op de afgesproken dag kwam s'morgens iemand keurig alles inplakken en s'middags werd er gespoten. Alles werd keurig opgeruimd. Ze wilden zelfs nog stofzuigen. Nergens buiten de plafonds gekomen. Alles keurig schoongehouden.

button naar de pagina met reviews

WandenPlafondSpuiten.nl spuit latex muurverf in o.a. de onderstaande regio's. Zit uw regio hier niet bij, neemt u dan toch contact met ons op:


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


onze aanbieding
reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks