Werkwijze latex muurverf spuiten

U heeft besloten om de wanden en/of plafonds van één of meerdere ruimtes in uw woning van een nieuwe laag latex muurverf te laten voorzien en u wilt weten hoe e.e.a. in z'n werk gaat.

Op deze pagina hebben wij de werkwijze voor u beschreven. Hopelijk krijgt u hierdoor een goed beeld en een antwoord op eventuele vragen. In de praktijk kan vanuit een praktische overweging soms van deze werkwijze worden afgeweken.

Neemt u voor meer informatie a.u.b. direct contact met ons op. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Van contact tot offerte

 1. U neemt door middel van het contactformulier, een email of telefonisch contact met ons op. U vraagt om informatie of geeft een omschrijving van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren.
 2. U ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een antwoord op uw vragen en indien van toepassing een richtprijs voor de aangevraagde werkzaamheden. Dit verplicht u tot niets.
 3. Indien nodig voor de prijsopgave, wordt met u een afspraak gemaakt om ter plaatse de werkzaamheden te bekijken.
 4. U ontvangt een schriftelijke offerte met een duidelijke omschrijving van de door ons te verrichten werkzaamheden, de prijs die wij hiervoor berekenen en de wijze van betaling.
 5. Na uw akkoord zullen de werkzaamheden in overleg met u worden ingepland.

Uitvoering

 1. Afplakken van alle zaken in de woning die niet worden meegespoten en dus vrij moeten blijven van verf.
 2. Afhankelijk van de ondergrond, aanbrengen van voorstrijkmiddel en hechtlaag. Dit om een zuigende werking van de ondergrond tegen te gaan en goede hechting van de nieuwe verflaag te garanderen.
 3. Klaarzetten en installeren van de airless spuitapparatuur en aanmaken van het te verspuiten materiaal zoals latex plafond- en muurverf.
 4. 100% dekkend spuiten. Afhankelijk van kleur en ondergrond kan het aan te brengen aantal lagen muur- en plafondverf variëren. Dit is in de prijs inbegrepen.
 5. Opruimen van de werkplek. Alle afplakmaterialen e.d. verwijderen en uiteraard netjes afvoeren.

Oplevering

 1. Met klant het uitgevoerde latex spuitwerk doorlopen en opleveren. Betaling conform offerte. Dit is meestal direct na oplevering.
 • Eventueel meerwerk wordt pas na overleg en na akkoord door de klant uitgevoerd. Zo worden onverwachtte kosten achteraf te allen tijde voorkomen.

Wilt u meer weten over latex muurverf spuiten op wanden en plafonds door wandenplafondspuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van latex spuitwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks