Muren verven

Muren verven en het verven van wanden en plafonds gebeurt met latex muurverf. Dit is mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Latex muurverven worden vandaag de dag steeds vaker door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter. Verderop leest u de voordelen.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina muren verven reviews.

De door ons gebruikte latex muur verven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Goed te reinigen en bovendien komen er bij het airless spuitwerk geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij. U leest meer informatie over airless latex spuitwerk op de pagina muren verven d.m.v. latex spuiten.


Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel nu schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het verven van de muren in uw woning of bedrijspand. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor muren verven of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn muren goedkoop laten verven in Amsterdam d.m.v. muren spuiten met latex en hierdoor geld besparen schreef Clemens Bakker:

‘Een klantgericht bedrijf voor een concurrerende prijs’

Het is een bedrijf dat met je meedenkt. Onze muren bleken van te slechte kwaliteit om in een keer te spuiten. In overleg met Alex zijn wij tot een goede oplossing gekomen tegen een scherpe prijs. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Er wordt zeker niet geprobeerd om je extra werk 'aan te smeren' . In tegendeel, men geeft juist tips om geld te besparen. Zeer klantgericht! Bij een volgende klus zullen wij zeker gebruik maken van dit bedrijf.

Relevantie: in Amsterdam muren goedkoop laten verven, spuiten latex


Muren verven en de kleurmogelijkheden

Een muur verven met latex muurverf is mogelijk in elke gewenste kleur. Het plafond in een andere kleur verven dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand....... er is veel mogelijk. Ook is er keuze uit diverse glansgraden w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Onze schilder toont u graag kleurstalen en helpt u bij het maken van een keuze.

Het verven van muren en de ondergrond

Latex muurverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, spuitwerk, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen, beton en meer. Het mooie is dat gladde wanden superglad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Muren verven d.m.v. airless spuiten: mooi, snel en voordelig

Muren spuiten met airless spuitapparatuur geeft altijd een mooier resultaat dan het conventionele muren schilderen of verven met de roller of kwast. Muren verven met roller of kwast geeft vrijwel altijd een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen in het schilderwerk. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het verven van wanden, muren en plafonds eenvoudigweg sneller met de spuit dan met iedere andere manier van kleur aanbrengen.
Plafonds sausen, wanden of muren sausen, een muur verven, een muur schilderen, latex verven, een plafond afwerken, afwerking van muren of welke andere naam u het geeft.......... airless spuiten werkt altijd het snelst!

Laat schildersbedrijf Wandenplafondspuiten.nl daarom uw muren verven d.m.v. airless spuiten en u bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste en meest voordelige schilderwerk!

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het verven van uw muren en plafonds door onze vak schilder. Of vul het contactformulier in.

Muren verven tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder. Een goede reden dus om nu uw muren te laten verven van uw woning of bedrijfspand. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en muren verven.

De voordelen van muren verven door WandenPlafondSpuiten.nl:

  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring met airless latex spuitwerk.
  • Gratis advies en prijsopgave.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Muren verven d.m.v spuiten geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
  • Muren verven d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
  • Uw muren en plafonds verven d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  • Bij het verven van latex muurverf met spuitapparatuur blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze juist behouden blijft.
  • Een snelle en nette uitvoering door onze schilder.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilders. Een paar voor tijdens het muren verven op de werkplek en een paar voor daarbuiten. ons schildersbedrijf werkt zo schoon mogelijk. Na oplevering neemt onze schilder alle afval netjes mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Wilt u meer weten over het muren verven door WandenPlafondSpuiten.nl? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het verven van uw muren d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews muren verven / spuitwerk muren

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over onze snelle service en scherpe prijzen voor muren verven d.m.v. latex spuiten van haar appartement in Den Bosch, schreef Marcella:

‘werken snel en netjes, komen na wat ze beloven’

snelle service, scherpe prijs

Reviewdatum: 26 februari 2016
Relevantie: muren verven, appartement, Den Bosch

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zowel muren als plafonds verven d.m.v. airless latex spuiten in Utrecht schreef dhr. R. de Ruiter:

‘Zowel professioneel als heel vriendelijk.’

Bij mij zijn zowel de plafonds als de muren gespoten.

Ik werd in de loop van de eerste werkdag gebeld om mijn mening te vragen. Het bleek dat zowel een plafond als 2 muren niet gehaal streepvrij waren. Dat lag aan de achtergrond.

In goed onderling overleg zijn de betreffende delen opnieuw gedaan met de roller. Resultaat is uitstekende geworden.

Pluspunten: Goede service en klantvriendelijkheid. En heel goed vakwerk.

Reviewdatum: 10 april 2015 om 20:42

klantenbeoordelingen en reviews

12 augustus 2014 om 10:49 schreef Kurt uit Zoetermeer over het muren verven van zijn woning:

‘Snelle en correcte service.’

Net werk afgeleverd. Verwachtingen werden ingelost. Leuk dat alles gelopen is zoals verwacht.

klantenbeoordelingen en reviews

07 oktober 2013 om 08:59 schreef mevr. Thielen uit Zwolle over het muren verven van zijn woning:

‘Vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel.....’

Vanaf het eerste moment van contact hadden we een zeer goed gevoel. Erg klantvriendelijk en Alex is iemand die met je meedenkt!

Wij wilden onze muren verven. Bij de keuze van onze verfkleur vroeg hij of we het zeker wisten met redenen omkleed. Daardoor zijn we toch overgestapt op een andere kleur en met resultaat.

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, schitterend!

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over het muren verven door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het verven van uw muren d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!  			

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks