Muren schilderen

Muren schilderen en het schilderen van wanden en plafonds gebeurt met latex muurverf. Wij kunnen uw muren schilderen in vrijwel elke gewenste kleur. Latex muurverven brengt onze gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter aan door middel van speciale airless spuitapparatuur. Verderop leest u de voordelen van airless latex spuitwerk.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft al jarenlang een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat andere klanten van ons schilderwerk vinden op de pagina muren schilderen reviews.


De latex verven die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en dus vrijwel onschadelijk voor mens en milieu. Latex muurverf is goed te reinigen en bij het airless spuitwerk komen geen schadelijke stoffen of luchtjes vrij. Meer informatie over airless spuitwerk kunt u lezen op de pagina muren schilderen d.m.v. latex spuiten.

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam maar wij zijn werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het schilderen van de muren in uw bedrijfspand of woning. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor muren schilderen of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Muren schilderen en de gewenste kleurmogelijkheden

Een muur schilderen met latex muurverf is mogelijk in elke kleur die u maar wenst. Of u nu het plafond in een andere kleur wilt laten schilderen dan de wanden, of wellicht een andere kleur voor elke wand... wij kunnen vrijwel al uw wensen realiseren. Verder kunt u kiezen uit diverse glansgraden zoals matglans, fluweel-mat en zijdemat. Onze schilder toont u graag kleurstalen en helpt u bij het maken van een keuze.

Muren schilderen en de ondergrond

Latex muurverf is op veel ondergronden aan te brengen zoals: gipsplaten, spuitwerk, spack, spachtelputz, granol, schuurwerk, pleisterwerk, glasweefsel/scan, beton, steen en hout. Het voordeel is dat gladde wanden super glad blijven, terwijl bij wanden en plafonds met een structuur, deze structuur juist behouden blijft.

Mooi, snel en voordelig muren schilderen met airless latex spuiten

Muren spuiten met airless spuitapparatuur geeft een veel mooier resultaat dan het traditionele muren schilderen of verven met de kwast of roller. Muren schilderen met roller of kwast resulteert heel vaak in zichtbare banen en strepen in het schilderwerk en een ‘aanzet‘. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, kleur en droging.

Daarnaast gaat het schilderen van wanden, muren en plafonds veel sneller met de airless spuit dan met iedere andere manier van kleur aanbrengen. Wanden of muren sausen, plafonds sausen, een muur schilderen, een muur verven, latex verven, een plafond afwerken, afwerking van muren... spuiten werkt altijd het snelst!!

Laat schildersbedrijf Wandenplafondspuiten.nl daarom uw muren schilderen d.m.v. airless spuiten en wij garanderen u 100% tevredenheid en het mooiste en meest voordelige resultaat!

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het schilderen van uw muren en plafonds door onze vakkundige schilder. Of vul het contactformulier in.

Verlaagd btw tarief bespaart u kosten bij muren schilderen

Momenteel hoeft u tijdelijk in veel gevallen maar 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder. Een goede reden dus om nu uw muren te laten schilderen van uw woning of bedrijfspand. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en muren schilderen.

WandenPlafondSpuiten.nl biedt u de volgende voordelen:

  • Uitsluitend gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in airless latex spuitwerk.
  • Muren schilderen met behulp van onze airless spuittechniek is gegarandeerd de snelste, mooiste èn goedkoopste methode om uw wand en plafond te schilderen.
  • Muren schilderen d.m.v spuiten geeft altijd een streeploos en glad eindresultaat.
  • Bij het schilderen van latex muurverf m.b.v. airless spuitapparatuur blijven gladde wanden glad, terwijl bij wanden met een structuur deze juist behouden blijft.
  • Uw muren en plafonds schilderen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  • Een snelle en nette uitvoering.
  • Gratis advies en prijsopgave.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilder. Een paar voor tijdens het muren schilderen op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Ons schildersbedrijf werkt zo schoon mogelijk. Na oplevering neemt onze schilder al het afval mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Wilt u meer weten over het muren schilderen door WandenPlafondSpuiten.nl? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het schilderen van uw muren d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews muren schilderen / spuitwerk muren

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over de muren schilderen en verven van het plafond van een appartement in Rotterdam Zuid-Holland, schreef BoBdeBouwerT:

‘Voor de 2 e keer dat we een appartementje ...’

Voor de 2e keer dat we een appartementje laten spuiten door Alex. Altijd stipt op tijd en keurige kwaliteit. Het volgende appartement staat al weer in de planning. BoBdeBouwerT gaat wel door!

Relevantie: muren schilderen, verven plafond, Rotterdam

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over het muren schilderen door WandenPlafondSpuiten.nl? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het schilderen van uw muren d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!  			

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks