Plafond verven

U wilt uw plafond verven? Is uw plafond verkleurd, vies geworden, vergeeld of heeft u waterschade gehad? Laat dan uw plafond verven door schildersbedrijf WandenPlafondspuiten.nl.

Uw plafond verven en het verven van wanden en muren doen wij met latex muurverf, in de kleur die u wenst. Latex plafond- en muurverven worden door ons met speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter of muurverfspuiter. Verder op deze pagina leest u de voordelen van het verven van uw plafond door airless latex spuitwerk.

De door onze schilder gebruikte plafondverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en dus minder schadelijk voor mens en milieu. De verf is goed te reinigen en er komen geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij bij het airless latex spuitwerk. Lees meer over airless spuitwerk op de pagina plafond verven d.m.v. latex spuiten.

Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan bij WandenPlafondSpuiten.nl. Lees wat zij over ons vertellen op de pagina plafond verven reviews.


Ons schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam, maar wij zijn werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het verven van uw plafond in uw woning of bedrijspand. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

klantenbeoordelingen en reviews

Over goedkoop en vakkundig haar wanden en plafonds laten verven in Amsterdam door latex spuitwerk schreef Rita:

‘uitstekend resultaat’

Prima werk geleverd door Marco, een nette vriendelijke en zeer snel werkende jongeman, alle wanden en plafonds gespoten met een uitstekend resultaat.

Puspunten: prijs in combinatie met het geleverde een dikke 10

Relevantie: Amsterdam, goedkoop, wanden plafonds laten verven, latex spuitwerk

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor plafond verven of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Plafond verven en de kleurmogelijkheden

Plafonds verven met latexverf door airless spuitwerk is mogelijk in elke gewenste kleur. Uw plafond in dezelfde kleur verven als de wanden? Of juist een andere kleur voor iedere wand of plafond? Wij kunnen al het schilderwerk voor u realiseren. U heeft de keuze uit diverse glansgraden zoals matglans, zijdemat en fluweel-mat. Onze schilder laat u graag verschillende kleurstalen zien en helpt u bij het maken van een keuze.

Het verven van een plafond en de ondergrond

Latex plafondverf is op veel ondergronden aan te brengen: op gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen, spack, spuitwerk, schuurwerk, pleisterwerk, beton enzovoort. Het resultaat is dat gladde plafonds superglad blijven, terwijl bij een wand of plafond met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Plafond verven d.m.v. spuitwerk: mooi, snel en voordelig!

Uw plafond spuiten met airless spuitapparatuur geeft altijd een mooier resultaat dan schilderen of verven op de 'ouderwetse' manier met de roller of kwast. Uw plafond verven met kwast of roller resulteert bijna altijd in een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen in het schilderwerk. Het is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte, droging en kleur van het schilderwerk hoe erg dit zichtbaar blijft.

Het verven van plafonds, wanden en muren werkt gewoon het snelst en het mooist met de airless spuit. Plafonds sausen, een plafond verven, een plafond schilderen, latex verven, een plafond afwerken of hoe u het ook noemt... spuiten werkt altijd het snelst!

Laat Wandenplafondspuiten.nl daarom uw plafond verven door airless spuiten en u bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste, maar ook meest voordelige resultaat!

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het verven van uw plafonds. Of vul het contactformulier in.

Plafond verven tegen het tijdelijk verlaagd btw tarief

U hoeft nu tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder. Een goede reden dus om nu uw plafonds te laten verven van uw woning of bedrijfspand. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en plafond verven.

De voordelen van uw plafond verven door WandenPlafondSpuiten.nl:

  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Gratis advies en prijsopgave.
  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in airless latex spuitwerk.
  • Uw plafond verven d.m.v spuiten geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
  • Bij het verven van latex muurverf met spuitapparatuur blijven gladde plafonds glad, terwijl bij een plafond met een structuur, deze structuur juist behouden blijft.
  • Uw plafond verven d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het verven van wand en plafond.
  • Uw plafonds en muren verven d.m.v. airless latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
  • Een snelle en nette uitvoering.

‘Netjes en schoon werken‘ doet ons schildersbedrijf bijvoorbeeld door het gebruik van dubbel schoeisel. Een paar voor tijdens het plafond verven op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Onze schilder neemt na oplevering al het afval mee, ruimt op en laten de werkplek achter zoals voor ons bezoek. Zo zouden wij het zelf namelijk ook graag zien.

Wilt u meer weten over plafond verven door schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl? Of wilt u vrijblijvende informatie over de prijzen of kosten van het verven van uw plafond d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews plafond verven / plafondspuitwerk

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn plafond verven door WandenPlafondSpuiten.nl in Amsterdam Noord-Holland schreef Frank Nurmohamed:

‘Het werk is naar behoren uitgevoerd’

In beginsel zou ik een ieder wandenplafondspuiten adviseren, aangezien zij hun afspraken nakomen. De kwaliteit van het werk en de daaraan voorafgaande advisering is goed.

Reviewdatum: 27 april 2015 om 13:07

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

04 september 2014 om 18:36 schreef dhr. M. Bouwman uit Zoetermeer over zijn plafond schilderen d.m.v. airless latex spuiten:

‘Snel en vakkundig werk geleverd!’

Mooi strak werk, en lekker snel.

klantenbeoordelingen en reviews

04 oktober 2013 om 11:26 schreef Inge uit Hilversum over het plafond verven van haar woning:

‘Zeer tevreden over het eindresultaat’

Wij zochten iemand om ons plafond te witten en kwamen via Google op de site van Wandenplafondspuiten.nl. Het zag er veelbelovend uit en vooral de reacties over het netjes achterlaten spraken ons wel aan.

We zijn absoluut daarin niet teleurgesteld. Keurig werk en netjes achterlaten !! Helemaal top!

Ik zal kennissen en familie en lezers van deze site zeker Wandenplafondspuiten.nl aanbevelen.

Pluspunten: Vakkundig werk , alles goed afplakken, netjes opruimen

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over plafond verven door WandenPlafondSpuiten.nl? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het verven van uw plafond d.m.v. airless spuitapparatuur?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!  			

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks