Plafond sauzen

Een plafond sauzen en het sauzen van wanden en muren gebeurt met latex muurverf. Dit is mogelijk in vrijwel elke gewenste kleur. Latex plafond- en muurverven worden vandaag de dag steeds vaker door middel van speciale airless spuitapparatuur aangebracht door een gespecialiseerde latexspuiter, muurverfspuiter of schilder.

Verderop leest u de voordelen van airless latex spuitwerk.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina plafond sauzen reviews.


De door onze schilder gebruikte latex muur- en plafondverven zijn van hoogwaardige kwaliteit, watergedragen en hierdoor minder schadelijk voor mens en milieu. Ze zijn goed te reinigen en bovendien komen er bij het airless spuitwerk geen schadelijke luchtjes of stoffen vrij. Meer hierover leest u op de pagina plafond sauzen d.m.v. latex spuiten.

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het sauzen van uw plafond in uw woning of bedrijspand. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor plafond sauzen of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!

klantenbeoordelingen en reviews airless latex spuiten en spuitwerk

Over de wanden laten sausen en het plafond laten sauzen van hun nieuwbouwwoning in Rotterdam schreef familie De Deugd :

‘Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle ...’

Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle plafonds laten spuiten en alle wanden laten sausen. Wij zijn erg tevreden over alex, vien en henk. Ze hebben heel hard gewerkt in de korte tijd die wij hadden. Ze waren erg flexibel, denken met je mee kortom een aanrader !!!

Relevantie: plafond laten sauzen, Rotterdam


Plafond sauzen in alle kleurmogelijkheden

Plafonds sauzen met latexverf is mogelijk in elke gewenste kleur. Het plafond in een andere kleur dan de wanden, of zelfs een andere kleur voor elke wand of plafond...... er is veel verschillend schilderwerk mogelijk.
Ook is er keuze uit diverse glansgraden w.o. matglans, fluweel-mat en zijdemat. Onze schilder toont u graag kleurstalen en helpt u bij het maken van een keuze.

De ondergrond bij het sauzen van een plafond

Latex plafondverf kan op veel ondergronden worden aangebracht. Spack, spuitwerk, schuurwerk, pleisterwerk, gipsplaten, glasweefsel/scan, granol, spachtelputz, hout, steen, beton en meer. Het mooie is dat gladde plafonds superglad blijven, terwijl bij een wand of plafond met een structuurtje, deze structuur juist behouden blijft.

Plafond sauzen door airless spuitwerk: voordelig en mooi!

Een plafond spuiten met airless spuitapparatuur geeft altijd een mooier resultaat dan het conventionele sauzen of verven met de roller of kwast. Een plafond sauzen met roller of kwast geeft vrijwel altijd een ‘aanzet‘ en een grote kans op banen en strepen in het schilderwerk. Hoe erg dit zichtbaar blijft, is afhankelijk van het de aangebrachte laagdikte, droging en kleur.

Bovendien gaat het sauzen van plafonds, wanden en muren eenvoudigweg sneller met een airless spuit dan op iedere andere manier van kleur aanbrengen.
Plafonds sausen, een plafond verven, een plafond schilderen, latex verven, een plafond afwerken of welke andere naam u het geeft.......... airless spuiten werkt altijd het snelst!

Laat schildersbedrijf Wandenplafondspuiten.nl daarom uw plafond sauzen d.m.v. airless spuiten en u bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste en meest voordelige resultaat!

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het sauzen van uw plafonds. Of vul het contactformulier in.

Verlaagd schilders btw tarief bij plafond sauzen

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder. Een goede reden dus om nu uw plafonds te laten sauzen van uw woning of bedrijfspand. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en plafond sauzen

Waarom uw plafond sauzen door WandenPlafondSpuiten.nl?:

 • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in airless latex spuitwerk.
 • Gratis advies en prijsopgave.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Een plafond sauzen d.m.v airless spuiten geeft altijd een strak en streeploos eindresultaat.
 • Uw plafond sauzen d.m.v. onze airless spuittechniek is gegarandeerd de mooiste, snelste en bovendien goedkoopste applicatiemethode voor het sauzen van wand en plafond.
 • Uw muren en plafonds sauzen d.m.v. latex spuitwerk geeft altijd een dekkend eindresultaat.
 • Bij het sauzen van latex muurverf met airless spuitapparatuur blijven gladde plafonds glad, terwijl bij een plafond met een structuur, deze structuur juist behouden blijft.
 • Een snelle en nette uitvoering door onze schilder.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilder. Een paar voor tijdens het plafond sauzen op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Schildersbedrijf WandenenPlafondSpuiten.nl werkt zo schoon mogelijk. Na oplevering neemt onze schilder alle afval netjes mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het zelf ook graag zien.

Wilt u meer weten over het plafond sauzen door WandenPlafondSpuiten.nl? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van het sauzen van uw plafond d.m.v. airless spuiten?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews plafond sauzen / plafondspuitwerk

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over wanden en plafond sauzen d.m.v. airless latex spuiten in Zoetermeer Zuid-Holland schreef Roland Siwalette:

‘Uitvoering van de uit te voeren werkzaamheden was goed en snel ook wat prijs kwaliteit betreft’

Met plezier en voldoening de volgende punten ervaren met de mensen van Wandplafondspuiten.nl:

 • Doorlopen van de te spuiten oppervlaktes
 • Uitleg van voorbereidend werk en uitleg van de spuit equipement en conditie ervan
 • Het netjes afleveren en opruimen van afdekmaterialen
 • Eindcontrol van de uitgeevoerde werkzaamheden
 • Het gereed zijn van alle werkzaamheden exact in de tijd zoals afgesproken
Pluspunten: Uitleg conditie van spuit equipment waardoor goede kwaliteit gewaarborgd is.

Reviewdatum: 25 mei 2015 om 21:35

button naar de pagina met reviews

logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS! 			

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks