.

Reviews en beoordelingen over WandenPlafondSpuiten.nl

review stars

Op deze pagina vind u klantenbeoordelingen over WandenPlafondSpuiten.nl.
Uw bedrijf voor alle wandafwerkingen en plafondafwerkingen zoals latex spuiten, spack spuitwerk en stucadoren onder één dak.

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

Onze klantenwaarderingen beloond met een certificaat!

Wij danken al onze klanten voor de mooie beoordelingen over onze diensten en werkzaamheden.

Wij tonen hieronder met trots de oorkondes die hiervoor aan ons bedrijf en zijn medewerkers zijn toegekend. Voor ons een motivatie om met onze klant- en kwaliteitsgerichte service door te gaan en deze waar mogelijk te blijven verbeteren.

klik op de foto's voor vergroting

2014


Reviews latex spuiten / latex spuitwerk

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews airless latex spuiten en spuitwerk

Over voordelig wanden en plafond laten schilderen door streeploos te laten latexspuiten, schreef Karim uit Den Haag:

Ik als aannemer ben zeer tevreden over de werkzaamheden van Alex. De eerste keer plafonds laten spuiten, geheel streeploos. Superstrak resultaat.

Kort daarna op een ander project plafonds en wanden laten spuiten met weer hetzellfde resultaat.

Alex staat voor zijn werk. Zeer beleefd en misschien wel aller belangrijkst is dat hij ook op afgesproken dag en tijdstip aanwezig is. Kortom zeer tevreden over dit bedrijf.

Reviewdatum: 02 mei 2016 om 08:01
Relevantie: wanden en plafond laten schilderen, laten latex spuiten Den Haag

klantenbeoordelingen en reviews airless latex spuiten en spuitwerk

Over de wanden laten sausen en het plafond laten sauzen van hun nieuwbouwwoning in Rotterdam schreef familie De Deugd :

‘Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle ...’

Wij hebben in onze nieuwbouwwoning alle plafonds laten spuiten en alle wanden laten sausen. Wij zijn erg tevreden over alex, vien en henk. Ze hebben heel hard gewerkt in de korte tijd die wij hadden. Ze waren erg flexibel, denken met je mee kortom een aanrader !!!

Reviewdatum: 03 april 2016 om 14:14
Relevantie: plafond laten sauzen, Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het netjes en goedkoop laten latex spuiten van haar zolder in Amsterdam schreef mevr. Veldhuis:

‘Snelheid en kwaliteit!’

Mijn zolder is prachtig latex gespoten! Dankzij de goeie adviezen die het deskundige personeel mij gaf koos ik voor latex met een heel mooi resultaat als gevolg. De werknemers werkten netjes en ook nadat de klus was geklaard is er netjes opgeruimd. Ik ben zeer tevreden!

Pluspunten: Vriendelijk en deskundig personeel. Er werd erg netjes gewerkt en ze zijn niet duur.

Reviewdatum: 25 maart 2016 om 14:04
Relevantie: goedkoop latex spuiten, Amsterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over goedkoop en vakkundig haar wanden en plafonds laten verven in Amsterdam door latex spuitwerk schreef Rita:

‘uitstekend resultaat’

Prima werk geleverd door Marco, een nette vriendelijke en zeer snel werkende jongeman, alle wanden en plafonds gespoten met een uitstekend resultaat.

Puspunten: prijs in combinatie met het geleverde een dikke 10

Reviewdatum: 11 maart 2016 om 22:30
Relevantie: Amsterdam, goedkoop, laten verven, latex spuitwerk

klantenbeoordelingen en reviews

Over onze snelle service en scherpe prijzen voor muren verven d.m.v. latex spuiten van haar appartement in Den Bosch, schreef Marcella:

‘werken snel en netjes, komen na wat ze beloven’

snelle service, scherpe prijs

Reviewdatum: 26 februari 2016
Relevantie: muren verven, appartement, Den Bosch

klantenbeoordelingen en reviews

Over wanden sauzen en plafond sauzen in Volendam d.m.v. latex spuiten over een gestucte muur schreef Erik:

‘Goede communicatie, goede kwaliteit, mooie prijs’

Ton en Alex denken prima mee met de werkzaamheden en adviseren daarbij. Ons werd afgeraden een kleur te nemen op de eerste verdieping. Een keuze waar we achteraf erg blij mee zijn. Verder is er uitstekend werk verricht op een minder goed gestucte muur.

Puspunten: Lekker zo doorgaan, want meedenken werkt. Dat blijkt.

Reviewdatum: 21 januari 2016 om 22:41
Relevantie: wanden sauzen, plafond sauzen, Volendam, latex spuiten


klantenbeoordelingen en reviews

Over het airless latex spuiten van zijn wanden en plafonds in Utrecht en de snelle offerte en goede service schreef Danny:

‘goed meedenkend en goede prijs kwaliteits verhouding’

Ik heb de samenwerking met Wandenplafondspuiten positief ervaren, snelle en goede offerte en een goede service, er werd goed meegedacht en het werk werd uitstekend uitgevoerd, mooie prijs kwaliteit verhouding.

Reviewdatum: 31 december 2015 om 11:27
Relevantie: airless latex spuiten wanden en plafonds, Utrecht

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het netjes en egaal plafonds en muren verven in Rotterdam, Zuid-Holland schreef dhr. C.Voorbraak:

‘Zeer netjes uitgevoerd.’

Mijn muren zijn weer helemaal netjes en egaal.

Pluspunten: goed afgeplakt waardoor een net resultaat, ook alles weer netjes opgeruimd.

Reviewdatum: 20 december 2015 om 20:49
Relevantie: plafonds en muren verven, Rotterdam Zuid-Holland

klantenbeoordelingen en reviews

Over de muur verven van zijn woonkamer d.m.v. airles latex spuiten in Antwerpen België, schreef dhr. Stolk:

‘Prima bedrijf, prettige mensen om in drukke ... ’

Prima bedrijf, prettige mensen om in drukke dagen om je heen te hebben en zeer behulpzaam. En als er zich problemen voordoen zijn ze echt super vriendelijk en beleefd en lossen het probleem op!!! Kort samengevat .... Zeer tevreden!!

Reviewdatum: 02 december 2015 om 07:55
Relevantie: muur verven Antwerpen

klantenbeoordelingen en reviews

Over de muren schilderen en verven van het plafond van een appartement in Rotterdam Zuid-Holland, schreef BoBdeBouwerT:

‘Voor de 2 e keer dat we een appartementje ...’

Voor de 2e keer dat we een appartementje laten spuiten door Alex. Altijd stipt op tijd en keurige kwaliteit. Het volgende appartement staat al weer in de planning. BoBdeBouwerT gaat wel door!

Reviewdatum: 05 november 2015 om 14:11
Relevantie: muren schilderen, verven plafond, Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het houtwerk en de wanden en plafonds van zijn woning schilderen tegen een meer dan redelijke prijs in Rotterdam Zuid-Holland, schreef dhr. C.Bogaard:

‘No nonsense bedrijf, met de bekende Rotterdamse mentaliteit. Kwalitatief meer dan waar voor je geld’

Wij hebben hier onze wanden en plafonds laten spuiten , en waren hier zeer tevreden over. Dit keer hebben wij ook voor dit bedrijf gekozen om onze woning te laten schilderen , en wederom is er zeer goed werk afgeleverd voor een meer dan redelijke prijs..

Pluspunten: Afspraken worden netjes nagekomen, bedrijf denkt met je mee en levert wat het beloofd

Reviewdatum: 02 november 2015 om 20:26

Over de muren schilderen d.m.v. airless latex spuiten van haar appartement in Rotterdam Zuid-Holland, schreef mevr. Janssen:

‘Gewoon hartstikke goed’

Helemaal niks op aan te merken, uitstekend werk verricht met zeer vriendelijke mensen!

Pluspunten: uitstekend bedrijf

Reviewdatum: 30 oktober 2015 om 09:46
Relevantie: muren schilderen, airless spuiten, Rotterdam

Over de muren verven van haar woning d.m.v. airless muurverf spuiten in Rotterdam Zuid-Holland schreef mevr. Manon van Wolde:

‘vriendelijk personeel, goed werk en gehulpzaam’

Reviewdatum: 08 juni 2015 om 08:39

Over zijn wanden witten en plafond witten in Rotterdam Zuid-Holland schreef dhr. Frans de Bruijn:

‘Het bestaat dus nog echt. Een bedrijf wat ...’

Het bestaat dus nog echt. Een bedrijf wat doet wat afgesproken is! Topkwaliteit werk en ook nog eens leuke mensen. Het was in de drukke tijd van verbouwing een verademing met met hun in contact te komen. Ik kan ze u van harte aanbevelen.

Reviewdatum: 30 mei 2015 om 13:19

Over wanden en plafond sauzen d.m.v. airless latex spuiten in Zoetermeer Zuid-Holland schreef Roland Siwalette:

‘Uitvoering van de uit te voeren werkzaamheden was goed en snel ook wat prijs kwaliteit betreft’

Met plezier en voldoening de volgende punten ervaren met de mensen van Wandplafondspuiten.nl:

  • Doorlopen van de te spuiten oppervlaktes
  • Uitleg van voorbereidend werk en uitleg van de spuit equipement en conditie ervan
  • Het netjes afleveren en opruimen van afdekmaterialen
  • Eindcontrol van de uitgeevoerde werkzaamheden
  • Het gereed zijn van alle werkzaamheden exact in de tijd zoals afgesproken
Pluspunten: Uitleg conditie van spuit equipment waardoor goede kwaliteit gewaarborgd is.

Reviewdatum: 25 mei 2015 om 21:35

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Over het airless latex spuiten in kleur van de wanden in zijn huis schreef dhr. A. Zorge uit Rotterdam Zuid-Holland:

‘Goed advies, duidelijke beantwoording op onze vragen.’

De wanden in ons huis zijn met latex gespoten in exact de kleur die wij hadden uitgekozen. Keurig netjes gewerkt, alle materialen opgeruimd, afspraken zijn allemaaL nagekomen.

Pluspunten: Keurige afwerking, goede adviezen.

Reviewdatum: 01 mei 2015 om 21:09

Over zijn plafond verven door WandenPlafondSpuiten.nl in Amsterdam Noord-Holland schreef Frank Nurmohamed:

‘Het werk is naar behoren uitgevoerd’

In beginsel zou ik een ieder wandenplafondspuiten adviseren, aangezien zij hun afspraken nakomen. De kwaliteit van het werk en de daaraan voorafgaande advisering is goed.

Reviewdatum: 27 april 2015 om 13:07


Over het spuitwerk en schilderwerk van zijn wanden en plafonds in Vlaardingen Zuid-Holland schreef Afred Albers:

‘Superstrak spuitwerk!’

Als zzp-schilder had ik op korte termijn iemand nodig om in een huis in Haarlem alle nieuw glad gestucte wanden en plafonds te spuiten. Het huis was geheel leeg en door tijdgebrek ben ik gaan googelen en kwam bij WandenPlafondspuiten.nl terecht. De website ziet er professioneel en betrouwbaar uit en daarom nam ik contact op.

Alex belde mij snel terug na mijn inspreken op zijn voicemail. Aangezien ikzelf mijn lat zeer hoog leg wat betreft schilderwerk was het voor mij een grote gok wie ik in huis haalde om ongeveer 250m2 te spuiten. Gelukkig kon Alex op korte termijn een dag plannen.

Zijn medewerker Ton kwam een dag vantevoren alles zeer strak afplakken zodat hij de volgende dag met Alex gelijk aan de slag kon gaan.Zoals afgesproken, keurig op tijd, heeft Alex de volgende ochtend het hele huis gespoten, zo strak, ongelofelijk, zelfs het grote hoge plafond zonder 1 streepje! Aangezien het een huis is met veel lichtinval valt elk minpuntje extra op, maar alles in een keer superstrak.

Ik blij, mijn schilderwerk van al het houtwerk en het spuitwerk wanden/plafonds van Alex, mooi werk, daar doe je het voor en natuurlijk ook een tevreden eigenaar van het huis die het ook geweldig vindt. Alex En Ton, jullie leveren vakwerk, scherp geprijsd, ruimen alles netjes op, en ook niet onbelangrijk, prettig in de omgang. Ik zal in de toekomst weer van jullie diensten gebruik maken.

Pluspunten: Vakwerk, betrouwbaar, scherp geprijsd, waar voor je geld!

Reviewdatum: 19 april 2015 om 21:56

Over zowel muren als plafonds verven d.m.v. airless latex spuiten in Utrecht schreef dhr. R. de Ruiter:

‘Zowel professioneel als heel vriendelijk.’

Bij mij zijn zowel de plafonds als de muren gespoten.

Ik werd in de loop van de eerste werkdag gebeld om mijn mening te vragen. Het bleek dat zowel een plafond als 2 muren niet gehaal streepvrij waren. Dat lag aan de achtergrond.

In goed onderling overleg zijn de betreffende delen opnieuw gedaan met de roller. Resultaat is uitstekende geworden.

Pluspunten: Goede service en klantvriendelijkheid. En heel goed vakwerk.

Reviewdatum: 10 april 2015 om 20:42

Over het snel, netjes en tegen een goede prijs schilderen van haar muren in Rotterdam schreef Jolanda:

‘Doen wat ze beloven, leveren goed werk tegen een goede prijs’

Leveren goed werk, werken snel en netjes en dat tegen een goede prijs.

Pluspunten: ze doen wat ze zeggen en zijn niet duur

Reviewdatum: 03 april 2015 om 14:48

Over goed en betaalbaar latex spuiten over spachtelputz in Antwerpen - België schreef dhr. Roland:

‘Het resultaat is NOG beter dan dat ik had verwacht.’

Eerst heb ik me geörienteerd in Belgie om betaalbaar, snel een goede latexspuiter te vinden. Niet gevonden. Locale schilders durfden het niet aan op spachtelputz.

Na Google te gebruiken kwam ik op www.wandenplafondspuiten.nl terecht. Prachtig werk geleverd. Offerte aanvraag via de website gedaan. Onmiddellijk wordt je teruggebeld en je zaak door persoonlijk doorgesproken. Offerte, op basis van je gegevens, wordt daarna snel toegestuurd.

Indien je interesse hebt dan wordt persoonlijk het te spuiten oppervlak nagemeten zodat je niet te veel- te weinig betaald. Uitvoering van de werken zijn zeer correct. alles wordt perfect afgeplakt en daarna professioneel gespoten. Mooi wit dekkend en strak gespoten. Na afloop wordt al het afplakwerk keurig verwijderd en afgevoerd.

Volgende keer mag de rest van ons huis gedaan worden. Zoek niet verder hier krijg je kwaliteit. De werken werden uitgevoerd in Belgie.

Pluspunten:          Correct, netjes zowel het werk als de mensen.
Verbeterpunten:   Voor mij is er niets wat beter kan. De werken zijn uitgevoerd zoals ik het wilde hebben.

Reviewdatum: 01 april 2015 om 20:15

Over het snel, mooi en schoon plafonds en wanden spuiten in Rotterdam Zuid-Holland schreef Jolanda:

‘Hebben deze week onze plafonds en wanden laten spuiten...’

Hebben deze week onze plafonds en wanden laten spuiten. Het resultaat is super, geen enkele streep en alles mooi wit. De service was perfect, snel en mooi werk afgeleverd en alles schoon achter gelaten. Dit bedrijf is zeker het aanraden waard.

Reviewdatum: 20 februari 2015 om 22:38

Over de snelle uitvoering van het vakkundig latex spuiten in Middelburg Zeeland schreef Bas Schoenmaker op 02 februari 2015 om 21:22:

‘Kwaliteit voor een goede prijs & snelle uitvoering’

Wanden en Plafonds laten spuiten. Na een prettige intake en snelle offerte, kon het werk ook op korte termijn uitgevoerd worden. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles is vakkundig afgeplakt, het werk netjes verricht en daarna weer opgeruimd. Vriendelijk en vakkundig.

Puspunten: We zouden hen zeker aan anderen aanbevelen

Over het latex spuiten in Rotterdam van zijn nieuwe woning schreef dhr. Raymond vd Snoek op 08 december 2014 om 23:00 uur:

‘Echt geweldig!Dit bedrijf gevraagd of zij ...’

Echt geweldig!
Dit bedrijf gevraagd of zij de muren van onze nieuwe woning wit wilden latex spuiten. Het ging om maar 50 m2.

Omdat wij een strakke planning hadden gevraagd of men in het weekend wilden komen. Niets was een probleem, terwijl zij alleen voor deze ene kleine klus in dienst kwamen. Men heeft echt heel netjes gewerkt. En het resultaat was al helemaal bizar, zo wit dat je gewoon geen diepte meer zag.

Dit bedrijf is zeker aan te raden! Niets dan lof. Prijs/kwaliteit heel goed!! Mannen; BEDANKT!!!!!!

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

07 december 2014 om 20:04 schreef dhr. De Bruijn uit Zoetermeer over zijn muren verven en plafond verven d.m.v. airless latex spuiten:

‘Top bedrijf’

Al 2 keer gebruik gemaakt van de diensten van Alex en zoals gezegd TOP. De 2e keer was een spoed aanvraag en binnen 3 uur kreeg ik antwoordt en 4 dagen later is de klus geklaard.

Pluspunten: Snelle services

07 december 2014 om 13:07 schreef mevr. Giessen uit Utrecht over haar plafond schilderen d.m.v. het plafond spuiten:

‘We hebben onze hele woonkamer en de plafonds ...’

We hebben onze hele woonkamer en de plafonds op de eerste verdieping laten spuiten. Het resultaat was verbluffend, dat was ons zelf met een roller absoluut niet gelukt (en had ons enorm veel werk gekost).

Op twee plafonds zagen we een stukje waar het niet goed had gedekt, dit werd vervolgens keurig en naar tevredenheid opgelost. We hebben heel goed contact gehad en konden ook daarna voor vragen nog terecht. Echt een aanrader!

23 november 2014 om 12:16 schreef Conny uit Vlissingen over onze service m.b.t. latex spuiten van muren en spuitwerk voorbewerkingen:

‘Vakmanschap met goede service’

Mede door de goede reviews bij dit bedrijf uitgekomen. Wij dachten wel met een dag spuitwerk klaar te zijn maar door de zorg die aan het spuitwerk wordt besteed heeft het 3 dagen geduurd door alle voorbewerkingen om de muren strak en wit te krijgen. Het eindresultaat is fantastisch......

Een aantal dagen zagen we een klein plekje welke wij net zo goed zelf veroorzaakt kunnen hebben. Wij hebben Alex gemaild of dit op een eenvoudige wijze opgelost kon worden. Hij bood zijn excuses aan en kwam direct met een oplossing maar nogmaals wij kunnen ook de boosdoener zijn.

Marco heeft de werkzaamheden bij ons uitgevoerd, echt een fijne gozer die heel secuur werkt!

Pluspunten: Ze komen van te voren kijken wat er precies moet gebeuren om het beste resultaat te krijgen

21 september 2014 om 19:03 schreef dhr. Blanken uit Rotterdam over het wit spuiten dmv airless latex spuitwerk van zijn woning:

‘Wij zijn erg tevreden over het resultaat en ...’

Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de gekozen kleur! Het duurde uiteindelijk een dag langer dan we hadden afgesproken en onze mondelinge afspraak werd niet nagekomen.

We hadden echter aangegeven om een stuk muur te willen behangen in de grote slaapkamer, uiteindelijk konden we de rollen behang weer terugbrengen naar de winkel, alles werd met structuurverf wit gespoten. Verder was het een prima opdracht!!!

pijl naar boven

04 september 2014 om 18:36 schreef dhr. M. Bouwman uit Zoetermeer over zijn plafond schilderen d.m.v. airless latex spuiten:

‘Snel en vakkundig werk geleverd!’

Mooi strak werk, en lekker snel.


03 september 2014 om 11:12 schreef dhr. Ben Reinders uit Rotterdam over zijn plafond witten:

‘Na veel fustratie en na 3 x zelf het plavond gewit te hebben is het plavond nu fustratieloos wit.’

We hebben zelf de wanden afgeplakt. Men was echter niet te beroerd om delen welke nog beter afgeplakt kunnen worden zelf af te plakken.

Pluspunten: We hebben ons voorgenomen nooit meer zelf een plavond in de woonkamer te witten.

Verbeterpunten: geen

02 september 2014 om 17:52 schreef dhr. R. Ramdat uit Capelle aan den IJssel over het latex spuiten van wanden en plafonds:

‘Mijn wanden en plafond zien er weer als nieuw’

Mijn wanden en plafond zien er weer als nieuw. Wij hebben alles in een kleur (spierwit) laten spuiten. Het professioneel afplakken heeft bijna een hele dag in beslag genomen.Mijn complimenten aan dit bedrijf.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

12 augustus 2014 om 10:49 schreef Kurt uit Zoetermeer over het muren verven van zijn woning:

‘Snelle en correcte service.’

Net werk afgeleverd. Verwachtingen werden ingelost. Leuk dat alles gelopen is zoals verwacht.

6 juni 2014 om 20:41 schreef M. Ritzema uit Den Haag over het wanden schilderen en plafond schilderen d.m.v latex spuiten:

‘Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding verzorgd door uitstekende vakmensen!’

We waren aangenaam verrast toen we het resultaat van onze gespoten wanden en plafonds zagen. Alles zag er weer als nieuw uit. Bovendien is men zeer correct in de omgang en communicatie met de klant. Emails worden snel beantwoord. De offerte ziet er netjes en overzichtelijk uit.

Alles is zeer netjes opgeleverd. Het afval wordt vakkundig afgevoerd zonder dat de klant er mee blijft zitten. Deze vakmensen zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Pluspunten: goede prijs/kwaliteit verhouding, overzichtelijke offerte, goede communicatie met de klant, vaklieden.

21 mei 2014 om 18:39 schreef dhr. D. Estevao uit Barendrecht over het wanden schilderen d.m.v airless spuitwerk:

‘Alles is perfect gespoten en netjes achtergelaten’

Na mij, gaan ook mijn ouders en 2 families (buren) hun huis laten spuiten :)

Pluspunten: ga zo door

pijl naar boven

14 april 2014 om 19:54 schreef M.W. Schipper uit Rotterdam over ons latex spuiten over een spachtelputz ondergrond:

‘Er is netjes en schoon gewerkt tot een prachtig eindresultaat’

Reageerden bunnen één dag op de mail. Kwamen binnen paar dagen langs voor opnemen en uitbrengen offerte.

Nadat thuis de te verrichten werkzaamheden waren opgenomen hadden we 's avonds al een offerte in de e-mail. Snelheid en betalingscondities wekte vertrouwen.

De werkzaamheden vingen aan op de afgesproken datum en waren binnen de overeengekomen termijn klaar. Vloer werd voorzien van stucloper en de rest (trap, deuren, keuken etc.) werden netjes afgeplakt met pakpapier en plastic. Er werd stevig doorgewerkt.

Nadat werkzaamheden waren verricht werd het afval netjes opgeruimd en meegenomen. Een prachtig resultaat bleef achter!

Pluspunten: Snel, schoon en vakbekwaam

17 maart 2014 om 22:03 schreef dhr. Arjan uit Maassluis over het latex spuiten door onze latexspuiter :

‘Barre man die Alex, levert goed werk en ga hem zeker nog eens bellen voor een klus.’

Alex heb mij uit de brand geholpen, scheelt een echtscheiding haha;-)

Pluspunten: Stop met rollen, bel de spuiter !!!

13 maart 2014 om 08:57 schreef Harm uit Rotterdam over 500 m2 wand en plafond in latex spuiten:

‘Value for money’

Project in de Westerlaantoren (Rotterdam) is de eerste klus die die Alex voor ons uitvoerde. (www.maatwerkinterieurs.info) Het contact en de afspreken verliepen vanaf het begin uitstekend.

Ondanks dat de planning van het project aangepast moest worden stelde Alex zich zeer flexibel op. In 2 dagen tijd wist hij ruim 500m2 wand en plafond perfect in de latex te zetten.

03 februari 2014 om 18:51 schreef Lennert uit Rotterdam over het spuiten van zijn plafonds d.m.v. airless latex spuiten:

‘Goed werk geleverd; conform afspraak en binnen het afgesproken budget.’

Afspraak maken verliep vlekkeloos, ze hadden het druk maar gaven exact aan wat er mogelijk was en belden volgens afspraak terug. Ze waren op tijd en ik heb geen problemen ondervonden bij het spuiten van mijn plafonds op de benedenverdieping van mijn huis.

Netjes en hard gewerkt! Je kunt wellicht ergens een goedkope cowboy in de markt vinden die voor minder spuit, maar ik zou Wandenplafondspuiten.nl aanbevelen.

Pluspunten: Correct, volgens planning, klein beetje meerwerk meenemen was geen enkel punt.

02 februari 2014 om 22:45 schreef dhr. Patrick uit Rotterdam over ons plafond verven d.m.v. airless latex spuiten:

‘Alex is duidelijk een vakman. Inmiddels heeft ...’

Inmiddels heeft hij alle plafondplaten in SKATE FEVER gespoten. Altijd op tijd, en hij maakt altijd duidelijke prijs en tijds-afspraken.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

07 oktober 2013 om 08:59 schreef mevr. Thielen uit Zwolle over het verven van haar muren d.m.v. ons latex spuitwerk:

‘Vanaf het eerste moment een zeer goed gevoel.....’

Vanaf het eerste moment van contact hadden we een zeer goed gevoel. Erg klantvriendelijk en Alex is iemand die met je meedenkt!

Wij wilden onze muren verven. Bij de keuze van onze verfkleur vroeg hij of we het zeker wisten met redenen omkleed. Daardoor zijn we toch overgestapt op een andere kleur en met resultaat.

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, schitterend!

04 oktober 2013 om 11:26 schreef Inge uit Hilversum over het met latex spuiten van haar plafond met airless verfspuit techniek:

‘Zeer tevreden over het eindresultaat’

Wij zochten iemand om ons plafond te witten en kwamen via Google op de site van Wandenplafondspuiten.nl. Het zag er veelbelovend uit en vooral de reacties over het netjes achterlaten spraken ons wel aan.

We zijn absoluut daarin niet teleurgesteld. Keurig werk en netjes achterlaten !! Helemaal top!

Ik zal kennissen en familie en lezers van deze site zeker Wandenplafondspuiten.nl aanbevelen.

Pluspunten: Vakkundig werk , alles goed afplakken, netjes opruimen


pijl naar boven

20 september 2013 om 16:45 schreef dhr. Algera uit Amsterdam over het muren verven van zijn woning d.m.v. latexspuiten:

‘Waar voor je geld’

Goed werk geleverd. Netjes gewerkt. Aan afspraken (o.a. tijdstip) gehouden. Goed overleg en informatie. Flexibel (op laatste moment besloten we nog een extra muur te laten spuiten; geen probleem).

Goede service (een plafond bleef na spuiten toch nog vlekkerig vanwege ondergrond; meteen witter gestuurd zonder soebatten).

Prettig in de omgang.

9 september 2013 om 10:16 schreef dhr. A. van der Sloot uit Den Haag over zijn plafond verven en muur verven d.m.v. latex spuiten:

‘Onderstaande mag je als review op jullie website vermelden’

Nog bedankt voor de klus die jullie bij ons hebben geklaard. De plafonds zijn superstrak geworden. Ook ben ik blij met jullie professionele werkwijze!

De wanden waren goed afgeplakt terwijl de latex op de wanden er zelf niet werd afgetrokken. Kortom toen jullie klaar waren met het plafond hoefde ik in principe alleen wat stof op de vloer weg te dweilen.

Ik zou jullie zeker aanbevelen bij familie en kennisen.

Hartelijke groet,
Fam. van der Sloot, Den Haag

27 augustus 2013 om 19:22 schreef mevr. K. van den Bos uit Vlaardingen over het muur verven en plafond sauzen d.m.v. latex spuiten:

‘Vanaf het eerste moment wist ik dat er goed werk geleverd zou worden.’

Met wandenplafondspuiten heb ik een uitstekend bedrijf gevonden, die goed werk aflevert, zich aan zijn afspraken houdt en bovendien te vertrouwen is.

Een aantal wanden en plafonds moesten worden strak gestucadoord en hierna sausklaar worden gemaakt omdat deze van een lichte kleur muurverf moesten worden voorzien. De mannen hebben alles gedaan binnen de tijd en volgens afspraak.

Dit bedrijf is een aanrader voor een ieder die een bedrijf zoekt op dit terrein, het is zeker een bedrijf die ik zou aanbevelen in mijn directe omgeving.

5 augustus 2013 om 21:12 schreef dhr. E. Bekkering uit Almere over zijn plafond met latex spuiten:

‘Het is de moeite waard’

Bij mij is het plafond met latex gespoten.

Ik belde naar wandenplafondspuiten.nl in een noodsituatie. De stucadoor die mijn plafond heeft gestuct had met laten zitten. Mijn huiskamer was in staat van chaos.

Gelukkig kwamen Alex en zijn collega diezelfde middag nog. Men heeft mij prima advies gegeven om het plafond eerst goed voor te bewerken en heeft het plafond schitterend gespoten.

Ik beveel iedereen die mijn plafond bewonderd aan om met wandenplafondspuiten.nl in zee te gaan. Het is de moeite waard. Alsnog bedankt mannen!

5 augustus 2013 om 8:35 schreef dhr. den Braber uit Almere over ons muur schilderen in diverse muurverf kleuren door latex spuiten:

’Goede service’

Alex en zijn collega zijn bij ons langs beweest. Alles netjes afgeplakt. Super goed. Netjes afgwerkt. Goede service.

31 juli 2013 om 10:44 schreef Bianca uit Hillegom over het plafond spuiten door onze latexspuiter:

Ik ben heel tevreden met mijn plafond. Het ziet er erg mooi en heel wit uit.Het is echt weer één geheel.Zelf had ik het nooit zo mooi voor elkaar gekregen! Mijn ervaring met jullie en jullie werk is top! Hartstikke bedankt hiervoor!

Groeten Bianca

9 juli 2013 om 18:42 schreven Annelies en Gosse van der Plaats-van Herk uit Rotterdam over ons latex verven en latex spuitwerk:

’Recensie werkzaamheden aan ons appartement Scheepmakerskade 118 te Rotterdam.’

Enige tijd geleden kochten wij, Annelies en Gosse van der Plaats-van Herk het appartement aan de Scheepmakerskade 118 te Rotterdam.

Aan dit appartement was meer dan 30 jaar niets gedaan, zodat groot onderhoud nodig was. Onder andere moesten alle wanden en plafonds opgeknapt worden.

Via internet kwamen wij op de site Wandenplafondspuiten.nl en op basis van de informatie daar zijn wij in kontakt gekomen met de heer Alex Willemsen. Dit kontakt verliep zeer prettig, dhr Willemsen maakte op ons een deskundige indruk en ook de offerte die hij ons daarna stuurde was aantrekkelijk. Zo besloten wij alle wanden en alle plafonds te laten spuiten, in twee kleuren.

De werkzaamheden begonnen exact op de afgesproken tijd en duurden een goede week. Wij zijn uiterst tevreden over het eindresultaat en over de uitvoering van het werk. Ons appartement is nu een plaatje! Alles is keurig afgewerkt en alle rommel is aan het eind weer opgeruimd. Wij kunnen Wandenplafondspuiten.nl bij iedereen aanbevelen.

Na afspraak kan men hier zien hoe het eindresultaat geworden is. Gewoon perfekt!

pijl naar boven

7 juli 2013 om 14:30 schreef dhr. Bouwmeester uit Amersfoort over ons plafond afwerken d.m.v. latex spuiten:

De latexverf op het plafond is heel mooi streeploos opgedroogd. Schitterend!Vakwerk, nog bedankt.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

25 juni 2013 om 21:28 schreef dhr. Korving uit Tilburg over ons latex spuitwerk van wanden en plafonds van zijn woning:

‘Goede service’

Duidelijke afspraken en advies. Net spuitwerk, mooie afwerking, top schilders. Ze weten waar ze het over hebben en het zijn nog toffe gasten ook. Als ik nog wat wil laten spuiten weet ik waar waar ik moet wezen. Bij wand en plafond!

17 mei 2013 om 21:14 schreef familie Kerkhofs uit Zoetermeer over de plafondafwerking d.m.v. latex spuiten van hun appartement:

Het uitgevoerde werk bestaat uit het spuiten van ons plafond in de woonkamer van ca.75 m2.

Het offertetraject, de voorbereiding, de uitvoering en nazorg zijn allemaal correct en netjes uitgevoerd. Het resultaat is prachtig en geheel volgens afspraak. De contacten zijn uiterst prettig verlopen en alle rommel is na de spuitwerkzaamheden netjes afgevoerd.

Wij zijn uiterst tevreden.


Reviews spack spuiten / spackspuitwerk

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews spack spuiten en spack spuitwerk

Over een offerte voor goedkoop spack laten spuiten van woonkamer, hal en keuken in Rotterdam, schreef M.Westerwaal:

‘Een snelle aantrekkelijke offerte ontvangen....’

Een snelle aantrekkelijke offerte ontvangen. Vervolgens een prettige kennismaking met Alex om e.e.a door te nemen. Waarna Marco schitterend werk heeft afgeleverd. Woonkamer hal en keuken zijn prachtig spack gespoten. TOP!

Reviewdatum: 08 april 2016 om 09:37
Relevantie: Rotterdam, goedkoop spack laten spuiten

klantenbeoordelingen en reviews

Over het snel en net spackspuiten in Wommelgem, Antwerpen in een mooie prijs/kwaliteit verhouding schreef mevr. Rommers:

‘Strak en net spackspuitwerk.’

De muren zijn ontzettend snel en netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden met het resultaat, zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding. Ook de mannen waren erg vriendelijk.

Reviewdatum: 27 januari 2016 om 13:46
Relevantie: spackspuiten, Wommelgem te Antwerpen


Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenreviews en beoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis, klantvriendelijkheid en uitstekende service die wij u als onze klant bieden.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk van muren en plafonds met spackwerk door onze spuiter in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland, schreef De Klussenier John Both:

‘Goed bereikbaar, vragen worden goed beantwoord en afspraken worden nageleefd.’

Wandenplafondspuiten.nl gevraagd voor een klus. Van een aantal ruimtes werd 1 ruimte gemaakt. Alle wanden en plafond moesten opnieuw worden bespoten met spackspuitwerk.

Volgens afspraak spuiter op het werk. Netjes alles nagelopen en waar nodig gerepareerd. Daarna alles opnieuw gespoten. De ruimte zag er weer sprankelend uit.

Pluspunten: Afspraken worden nageleefd. Er wordt netjes gewerkt. Overleg is goed.

Reviewdatum: 01 december 2015 om 19:35
Relevantie: spackwerk, spuitwerk muren, Capelle aan den IJssel

klantenbeoordelingen en reviews

Over het perfect spackspuiten van wanden en plafonds door onze spackspuiter in Antwerpen België, schreef mevr. Bellinda:

‘Zeer, zeer goed vakwerk, voor een redelijke prijs.’

Marco heeft bij ons het werk gedaan. Een hele vriendelijke nette jongeman. Heeft het spack spuitwerk perfect en netjes uitgevoerd.

Heeft na afronding van het werk alles keurig netjes opgeruimd. Een absolute vakman. Ik kan het zeker iedereen aanraden.

Pluspunten: Alex probeert altijd snel reactie te geven ondanks de drukte en komt zijn afspraak na. TOP bedrijf

Reviewdatum: 04 augustus 2015 om 20:28
Relevantie: spackspuiten spackspuiter Antwerpen

klantenbeoordelingen en reviews

Over ons spack spuitwerk en behangen van hun woning in Rotterdam, Zuid-Holland schreven Karin en Eric::

‘Vriendelijk meedenkend bedrijf voor een goede prijs’

Gevonden via internet, met een eenvoudige mooie site. Snelle reacties, goede afspraken gemaakt en tijdens een persoonlijk gesprek in Rotterdam goede uitleg en advies gekregen.

De werkzaamheden, spack in hele huis en behangen zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Denken ook op locatie mee en regelden zelf dat het verkeerd geleverde behang, door ons zelf aangeschaft, werd omgewisseld, omdat wij een lang weekend weg waren. De opmerking, ga lekker genieten en wij lossen het op werd meer dan waargemaakt.

Pluspunten: Denken mee en denken in oplossingen

Reviewdatum: 21 juli 2015 om 08:56

Over het spack spuitwerk van WandenPlafondSpuiten.nl in Amersfoort Utrecht schreef Hans:

‘zeer goed vakwerk, voor een redelijke prijs.’

Marco heeft bij ons het werk gedaan,een hele vriendelijke nette en stipte jongenman, heeft het spuitwerk perfect en netjes afgeleverd. Na afronding van het werk, alles keurig netjes opgeruimd. Een absolute vakman. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten: werk wordt zeer serieus genomen, je weet van te voren, waar je aan toe bent.

Verbeterpunten: zoals het bij ons is opgeleverd, zou ik geen verbeterpunten kunnen ontdekken.

Reviewdatum: 18 juni 2015 om 18:49

Over het plafond van zijn zolder en slaapkamers met spac spuiten schreef Marco Bokma uit Amsterdam Noord-Holland:

‘Duidelijke website en alles netjes uitgelegd’

Was al een tijdje aan het kijken hoe we ons plafon netjes konden maken van de zolder etage waar we twee slaapkamers gemaakt hebben. Wilde het net als overal spac gespoten plafon hebben en kwamen via internet bij Wand en Plafons spuiten uit en hebben daar netjes een offerte gevraagd die snel binnen was en wij daar gezien de prijs mee akkoord zijn gegaan.

Een paar weken later kwam men even kijken hoe we het beste met de slang naar boven konden voor het werk en kwamen op het idee om hem via het zijraam naar binnen te halen wat heel wat afplak werk scheelt. Een week later kwam Marco netjes in de ochtend volgens afspraak bij ons en hebben samen de slang naar boven gehaald met een touw en daarna is Marco alles netjes gaan afplakken wat best wel veel tijd in beslag neemt maar wel heel netjes gedaan is.

Heb zo af en toe even koffie gebracht en praatje gemaakt over het werk en dat is leuk zo kom je ook wat meer te weten over de werkwijze en waar je op moet letten. Daarna is Marco gaan spuiten en dat is heel netjes gedaan en daarna de spac structuur erin gebracht en het resultaat is super we zijn er heel blij mee en zelf kunnen we dat niet zo mooi als dat zij het doen.Daarna alles netjes weg gehaald en de verdieping helemaal schoon opgeleverd en alles meegenomen. Al met al heel netjes en professioneel gedaan en wij hebben een mooi strak plafon.

Pluspunten: Goed en netjes werk voor een mooie prijs.

Reviewdatum: 26 april 2015 om 22:25

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Over de snelle persoonlijke service en scherpe prijs voor spackspuitwerk in Vlissingen Zeeland schreef Marcel:

‘Super resultaat, snelle persoonlijke service.’

Na het orienteren contact opgenomen met wandenplafondspuiten.nl. Erg snel had ik een medewerker aan de telefoon om mijn wensen kenbaar te maken. Al snel had ik een passende offerte met een scherpe prijs. Het spackspuitwerk is heel netjes uitgevoerd, ze plakken alles netjes af, en ruimen het ook weer op. Resultaat is prachtig! Dik tevreden!

Pluspunten: Snel persoonlijk contact, scherpe prijs, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Reviewdatum: 25 februari 2015 om 23:07

Over het snel en vakkundig spack spuiten van haar huis in Rotterdam Zuid-holland schreef Marianne Verbaan:

‘Snel betrouwbaar en betaalbaar adres!’

Contact opgenomen met dit bedrijf ivm het spackspuiten van ons nieuwe huis, kreeg ontzettend snel een scherpe offerte!Niet veel later is heel ons huis snel gespoten. De jongens werken snel en vakkundig, en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Pluspunten: Betaalbaar, ruimen alles op, makkelijk en snel contact.

Reviewdatum: 05 februari 2015 om 00:08

Over ons proffesioneel spackspuitwerk in goede prijs-kwaliteitsverhouding schreef dhr. R.G.Donker uit Middelburg Zeeland:

‘proffesioneel spackspuitwerk’

Een goede prijs kwaliteitsverhouding

Pluspunten: Ze maken waar wat ze beloven (en soms nog wel meer)

Reviewdatum: 04 februari 2015 om 21:20

Over ons spack spuitwerk met spoed service in Rotterdam schreef Johan de Ruiter op 19 december 2014 om 11:02:

‘UItstekende service tot zelfs na oplevering’

180 m2 laten spuiten op korte termijn was geen problem, zelfs aanpassingen tussendoor was geen probleem. Beleefde medewerkers, die netjes werken. prijs-kwaliteit is dik in orde.

Pluspunten: uitstekende service

20 november 2014 om 08:00 schreef dhr. Drop uit Spijkenisse over het spack spuitwerk van onze spackspuiter:

‘Top’

Echte aanrader, Goede en duidelijke communicatie. Tevens is het geleverde werk goed.

Pluspunten: Alles netjes afgeplakt en opgeruimd.

08 november 2014 om 20:41 schreef mevr. Heleen Vaessen uit Zoetermeer over onze spack spuitwerken:

‘Prettig contact, heldere uitleg, goede adviezen, flexibele werktijden’

Prettig kennismakingsgesprek thuis om de klus goed in kaart te brengen, heldere uitleg, konden snel beginnen. Flexibele invulling, goede kwaliteit, werkten hard, de baas zelf kwam het resultaat nog even nalopen.

Verbeterpunt: Feedback over te laat komen werd direct opgepakt en daarna ging alles stipt op afspraak, heel fijn

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

26 september 2014 om 22:12 schreef dhr. M. Sanders uit Rotterdam over het spackspuiten en afplakken door onze spackspuiter:

‘Nette manier van werken, alles netjes ...’

Nette manier van werken, alles netjes afgeplakt en na het spuiten alle afplak materialen opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk.

03 september 2014 om 17:21 schreef mevr. Den Outer uit Vlaardingen over het spackspuitwerk van onze spackspuiter:

‘Perfect’

Men heeft mooi werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee

Pluspunten: vriemdelijk en leveren goed werk

20 mei 2014 om 14:49 schreef dhr. H.Smits uit Rotterdam over het spack spuitwerk van zijn plafond:

‘Duidelijke afspraken gemaakt, welke ook zo zijn uitgevoerd’

Via internet bij Wand en plafondspuiten terecht gekomen, ben de zelfde avond al gebeld en een afspraak gemaakt dat Marco langs zou komen om de werkzaamheden door te spreken.

De afgesproken dag is Marcop gekomen, heeft veel tijd gestoken in het afplakken. Daarna begonnen met het spack spuitwerk van het plafond en na afloop alles netjes opgeruimd. Resultaat is een mooi strak plafond, ben er zeer tevreden over.

Pluspunten: Wanden perfect afgeplakt, na afloop alles netjes opgeruimd.


14 april 2014 om 21:37 schreef dhr. Jan D. uit Alphen aan den Rijn over het spack spuitwerk van zijn woonkamer wanden en plafond:

‘Absolute aanrader, scherpe prijs en Top kwaliteit’

Na vergelijken van verschillende offertes sprong Wandenplafondspuiten.nl er gunstig uit. Aanvullende vragen werden door Alex snel en ter zake doende beantwoord.

Wij vinden dat Marco die bij ons het werk heeft uitgevoerd keihard heeft gewerkt, echt super mooi werk heeft geleverd en niet onbelangrijk: alles keurig opgeruimd heeft opgeleverd. Ze nemen alle werkafval mee en dat is iets wat bij veel concurrenten niet gebeurd.

Ik had goede reviews gelezen en ook bij ons hebben ze dat zeker waar gemaakt.

Pluspunten: Men levert schoon op en neemt alle troep mee!!!

pijl naar boven

04 april 2014 om 07:13 schreef de fa. van Sas Onderhoud uit Zoetermeer over ons spack spuitwerk voor de verzekering:

‘Wij zullen geen ander bedrijf meer bellen.’

Wij van Sas Onderhoud vinden het werk erg netjes en de mensen zijn prettig in de omgang. Voor het eerst dat wij een super net spuitbedrijf hebben gevonden.Korte lijnen en snelle reactie de prijs is ook betaalbaar.

07 maart 2014 om 18:55 schreef dhr. Bart Stuip over het spackspuiten van zijn nieuwbouwflat in Rotterdam:

‘Goed werk tegen een goede prijs!’

Mijn nieuwbouw flat laten spackspuiten door wandenenplafondspuiten.nl Ziet er heel mooi en strak uit! Hij (Marco) had ook alles heel professioneel afgeplakt.

Pluspunten: Goede service; goed werk; goede prijs

Verbeterpunten: Van te voren aangeven wat je gaat doen (deuren eruit halen, plafondroosters eruithalen enz...)

03 maart 2014 om 21:17 schreef dhr. A. van Dorp uit Zoetermeer over ons spuitwerk van zijn plafonds d.m.v. spack spuiten:

‘Mooi strak gespoten plafonds!’

Mooi strak gespoten plafonds! En de snelle service helemaal Top!!

04 februari 2014 om 10:14 schreef Bianca van de Steeg uit Rotterdam over ons spack spuiten en onze plafond reparatie:

‘Dit bedrijf heeft al meerdere malen......’

Dit bedrijf heeft al meerdere malen werkzaamheden verricht bij ons. Ook bij vrienden/kennissen op aanraden van ons en ze leveren schitterend werk af! Ze denken met je mee en hebben een uitstekende service! Wij zijn er heel blij mee en raden dit bedrijf dan ook zeker aan!

29 december 2013 om 21:30 schreef dhr. Feldkamp uit Rotterdam over ons spack spuiten zonder bijkomende kosten:

‘Zeer goede ervaring’

Volgens overeengekomen scherpe aanbieding werkzaamheden uitgevoerd, geen bijkomende kosten. Wij hebben ervaring gehad met Marco van het bedrijf, een nog jonge man die zijn werk precies uitvoerd, is erg netjes met opruimen. Een zeer prettige ervaring.

Pluspunten: Bedrijf doet wat het beloofd.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

01 december 2013 om 12:06 dhr. Erwin Verhoeve uit Den Haag over ons spackspuitwerk van zijn woning:

‘Uitstekende service en kwaliteit in verbazingwekkende korte tijd.’

Onze woning is door wandenplafondspuiters op alle wanden keurig voorzien van spackspuitwerk in kleur (ca.250m2).

Voor start van de werkzaamheden werkt alles keurig afgeplakt, en ook weer verwijderd nadat alles gereed was.

Door ziekte is de start van het spuiten helaas een dag uitgesteld maar door extra inzet is onze afgesproken opleverdatum keurig gehaald. Kortom een bedrijf wat goed meedenkt, goed werk levert en duidelijk communiceert. En dat alles voor een nette prijs.

Kortom ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar een spackspuiter.

12 november 2013 om 18:51 schreef Lidia uit Schiedam over ons spackspuitwerk:

‘Keurig en perfect werk geleverd’

We hebben lang getwijfeld of we het zouden doen omdat het veel voor werk geeft. Maar achteraf zijn we ontzettend blij dat we het gedaan hebben. Het werk werd binnen de afgesproken tijd perfect gedaan. Het resultaat is dat het huis als nieuw is. De werkmensen waren vriendelijk en werkte netjes .

Pluspunten: Je huis komt er zoveel beter uit te zien..

11 oktober 2013 om 22:05 schreef mevr. Hagers uit Utrecht over ons spakspuitwerk van haar plafonds:

‘Goed werk geleverd’

Dit bedrijf gevonden via google en de referenties waren goed dus gebeld. Werd netjes te woord gestaan en van advies voorzien.

De mensen hebben de opdracht keurig uitgevoerd en ik heb weer twee prachtige plafonds en je kan niet zien dat er een stuk (dakkapel) is bij gekomen. Dus geen verschil tussen het spakspuitwerk van oud en nieuw plafond. Ben blij dat ik het heb laten doen.

26 augustus 2013 om 22:15 schreef mevr. S. van de Graaf uit Lisse over het spack spuiten van haar wanden en plafonds:

‘Tevreden en blij!’

Prima werk afgeleverd, spuitwerk op de wanden en plafonds zien er zeer mooi uit.

Pluspunten: Ruimen na afloop alles netjes op.

pijl naar boven

25 juli 2013 om 22:31 schreef dhr. Korengevel uit Vlissingen over de snelle uitvoering van spack spuitwerk in zijn woning:

‘Bedankt voor het geleverde werk! We zijn erg tevreden.’

Uitgevoerde werkzaamheden: spackspuiten muren, eengezinswoning.

Resultaat: we zijn erg tevreden met het geleverde werk. Het ging om een klus op korte termijn. Dit was geen probleem. Een week voordien telefonisch contact gehad met één van de medewerkers die zei dat ik eind van de ochtend terug gebeld zou worden door A. Willemsen. Zo gezegd, zo gedaan.

Vervolgens kreeg ik diezelfde avond een offerte opgestuurd, met definitieve data waarop de klus uitgevoerd zou worden. Erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Contact: was goed

24 juli om 14:33 schreef mevr. L. van Bossen uit Moergestel over het 4 plafonds spackspuiten:

‘Spackspuiten van 4 plafonds.’

Alles werd keurig afgeplakt, netjes gespoten en alles weer keurig opgeruimd. Ik ben heel tevreden over het resultaat.

Gr. Lilijan

25 juni 2013 om 23:10 schreven C. Colpa en R. Hollants uit Breda over onze spack spuitwerken:

werkzaamheden: spuiten wanden en plafonds van appartement.
Resultaat : helemaal super klassewerk.
Contact: zeer positief.

Ik zal jullie iedereen aanbevelen zeer positieve ervaring en zeer vriendelijk en heel snel geholpen. Alleen maar lovende woorden had jullie gevonden op het internet google.

Nog bedankt voor de super snelle service.

12 mei 2013 om 20:14 schreef dhr. van der Lee uit Maasland over onze spackspuiter:

‘Mede door de duidelijke site contact opgenomen met deze firma’

Bij ons moesten er 3 kleine plafonnetjes gespoten worden. Totaal net 10 m2. Voor deze firma geen probleem.

Er werd zeer netjes uitgelegd dat er bij een dergelijke kleine hoeveelheid m2 een minimum prijs voor het spuitwerk noodzakelijk is. Heel begrijpelijk. Snel een afspraak kunnen maken.

Precies op tijd verscheen op de afgesproken datum en tijdstip een jonge man die netjes vroeg wat wij precies wilden en vervolgens uitlegde wat hij ging doen. Alles werd zeer zorgvuldig afgeplakt en vervolgens gespoten met precies het door ons gewenste eindresultaat. Vervolgens werd alles weer opgeruimd. Behalve prachtige plafonds is niet te zien dat men langs is geweest.

Als we meer spackwerk hebben bellen we deze firma zeker weer.

14 maart 2013 om 12:30 schreef dhr. de Visser uit Rotterdam over spackspuiten na waterschade:

‘Excuses voor verlate reactie, maar hierbij mijn recensie’

Januari 2013 ontstond er in onze woning waterschade waardoor er lelijke gele strepen en vlekken op ons gespackte plafond en gespachtelputzte muur waren gekomen. Ook een montage gat voor een plafondspot was hierdoor te groot geworden zodat het plaatsen van deze spot niet meer mogelijk was.

Via de verzekering groen licht gekregen om de schade te laten repareren door een erkend wand- en plafondspuitbedrijf. Vervolgens opzoek gegaan naar een vakman die de schade onzichtbaar kon herstellen.

Via Google kwam ik bij www.wandenplafondspuiten.nl terecht. Via de site een boodschap achtergelaten en werd ik binnen 24 uur door Alex terug gebeld. Na het ea. te hebben doorgesproken kreeg ik het gevoel dat ik met een vakkundig iemand te maken had. Binnen twee weken was het mogelijk om te schade te herstellen.

Alex is een aantal keren bij ons langs geweest om de schade in fases te herstellen en elke keer werd alles super netjes afgeplakt en na afloop weer opgeruimd. Het eindresultaat is heel mooi geworden en is er van de schade niets meer te zien.

Ik kan een ieder die plannen heeft om spackwerk te laten aanbrengen of een schade te laten herstellen dit te laten doen door Alex, buiten dat hij prettig in de omgang is komt hij zijn afspraken na en bovenal VAKKUNDIG!

Reviews schilderwerk / schilder

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn muren goedkoop laten verven in Amsterdam d.m.v. muren spuiten met latex en hierdoor geld besparen schreef Clemens Bakker:

‘Een klantgericht bedrijf voor een concurrerende prijs’

Het is een bedrijf dat met je meedenkt. Onze muren bleken van te slechte kwaliteit om in een keer te spuiten. In overleg met Alex zijn wij tot een goede oplossing gekomen tegen een scherpe prijs. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent.

Er wordt zeker niet geprobeerd om je extra werk 'aan te smeren' . In tegendeel, men geeft juist tips om geld te besparen. Zeer klantgericht! Bij een volgende klus zullen wij zeker gebruik maken van dit bedrijf.

Reviewdatum: 18 maart 2016 om 21:39
Relevantie: in Amsterdam muren goedkoop laten verven, spuiten latex

klantenbeoordelingen en reviews

Over de snelle service van onze schilder en het goed en goedkoop schilderwerk in Rotterdam schreef A.Muller:

‘goede, snelle service, keurig werk afgeleverd’

Ik had een probleem: op vrijdagavond belde door ons geboekte geboekte schilder van een ander bedrijf, die maandag zou komen, af. Op het internet wandenplafondspuiten gevonden en een email gestuurd. De redding: wandenplafonsspuiten kon al op dinsdag komen afplakken en kwamen op donderdag spuiten. Keurig werk, alles netjes opgeruimd en sneller klaar dan de originele schilder geraamd had voor een goede prijs.

Pluspunten: keurig werk, snel en alles wordt weer netjes achtergelaten.

Minpunten: inlichten welke voorbereidingen men kan treffen zoals stopcontacten afschroeven e.d.

Reviewdatum: 14 maart 2016 om 14:17
Relevantie: goed en goedkoop schilderwerk, Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het schilderwerk en spuitwerk door de schilder van WandenPlafondSpuiten.nl in Rotterdam, schreef Arjan:

‘Goede kwaliteit van het schilder- en spuitwerk’

De schilders van wandenplafondspuiten hebben in ons nieuwe huis zowel schilder- als spuitwerk uitgevoerd.

In eerste instantie zouden we de muren in verf laten spuiten, maar de schilder merkte op dat dat niet mooi zou worden en dat we beter spackspuiten konden doen. Hiervoor heeft de schilder toen nog iemand geregeld die de volgende dag meteen kon komen. En het resultaat is erg mooi geworden!

Al met al zijn er erg te spreken over zowel de kwaliteit als de service. Bij het schilderen, was er een beetje op het plafond geknoeid, maar dat heeft wandenplafondspuiten.nl ook netjes opgelost, door de stukken met een vlek opnieuw te spuiten.

Puspunten: Goede service, goede communicatie en meedenken met de beste/mooiste aanpak

Reviewdatum: 31 januari 2016 om 15:42
Relevantie: schilderwerk, spuitwerk, Rotterdam Zuid-holland


Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenreviews en beoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis, klantvriendelijkheid en uitstekende service die wij u als onze klant bieden.


Reviews stucwerk / stucadoor

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn muren goed en goedkoop laten stucen door onze stukadoor in Rotterdam schreef dhr. R.Bosari:

‘Levert goed werk’

Stukadoren zijn vriendelijk en leveren goed werk, plakken alles goed af. Verhouding werk/prijs is ok.

Pluspunten: Levert goed werk en ze komen langs om te kijken wat ze moeten doen.

Reviewdatum: 18 maart 2016 om 21:53
Relevantie: goed en goedkoop, laten stucen, stukadoor Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over de snelle service en het stucen van een plafond en spuiten van het plafond door onze stucadoor in Rotterdam, schreef M.Romijn:

‘Snelle service, goed werk, mooi resultaat!!’

Er wordt meegedacht met problemen en geprobeerd deze zo snel mogelijk op te lossen. Wij hadden haast met het opnieuw stucen en spuiten van ons plafond. Binnen een week was ons plafond van ons gehele appartement opnieuw netjes gestuct en zeer netjes gespoten.

Puspunten: Meedenkend, snelle service, vriendelijk, goed resultaat!!

Reviewdatum: 05 maart 2016 om 19:27
Relevantie: stucadoor, Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het stucwerk van onze stucadoor in Rotterdam, Zuid-Holland schreef Eelco:

‘Goede kwaliteit, hoge service prettige communicatie’

Goed bedrijf met gemotiveerde medewerkers. Komen afspraken na en werken netjes en secuur.

Reviewdatum: 07 januari 2016 om 23:20
Relevantie: stucwerk, stucadoor in Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het stucwerk van de wanden van haar woning door onze stucadoors in Bergen op Zoom Noord-Brabant, schreef mevr. Sliep:

‘Afspraak is afspraak en werk ook nog naar tevredenheid uitgevoerd’

Vanaf eerste gesprek tot en met vertrek van medewerker alles conform afspraak verlopen. Geleverd werk naar tevredenheid.

Reviewdatum: 16 november 2015 om 17:32
Relevantie: stucwerk wanden, stucadoors, Bergen op Zoom

klantenbeoordelingen en reviews

Over het stucen en spuiten van wanden en plafonds van zijn appartement door onze stucadoor in Breda Noord-Brabant, schreef Edwin:

‘Ouderwets goed vakmanschap, die mensen houden van hun werk!’

Vanaf het begin van (email) contact duidelijk en oplossingsgericht. Mijn appartement moest in zeer korte tijd gestuced en gespoten worden. Er waren wat meer randjes en wat meer vierkante meters dan verwacht.

De stucadoor ging uit zichzelf op zaterdag en zondag door zodat er genoeg droogtijd was voor t spuitwerk. Hulde! De spuiter was zeer zorgvuldig in het afplakken. Alle randjes en vlakken waren gespoten. En anders niks! Geweldig bedrijf en goede klus!

Pluspunten: Afspraak is afspraak, geen gedoe en vakwerk (vlak is vlak, glad is glad!)

Reviewdatum: 12 oktober 2015 om 18:57
Relevantie: stucen spuiten Breda

Over het stucwerk van onze stucadoor in Rotterdam Zuid-Holland schreef Jaap Reijm:

‘Echt fantastisch werk wat jullie leveren’

Echt fantastisch werk wat jullie leveren

Reviewdatum: 23 juni 2015 om 18:16

Over het stucwerk van onze stucadoor in Zoetermeer, Zuid-Holland schreef dhr. J.Peelen:

‘Prima kwaliteit, geleverd door mensen die hun vak verstaan’

De kwaliteit die ik graag zie is geleverd. In eerste instantie telefonisch afspraken gemaakt en mijn wensen kenbaar gemaakt. Stukadoor is als eerste begonnen en deze verstaat zijn vak erg goed.

Een week later zijn mijn wanden en plafonds gespoten met latex met een verbluffend eindresultaat.

Pluspunten: Denken met je mee

Reviewdatum: 26 mei 2015 om 10:01

Over zijn woonkamer stucen in Rotterdam Zuid-Holland schreef Peter de Breede:

‘ Hebben bij mij de woonkamer compleet gestuct....’

Hebben bij mij de woonkamer compleet gestuct. Zeer vakkundig in wat ze doen. Nog steeds zeer tevreden met het resultaat.

Reviewdatum: 05 februari 2015 om 00:15

24 augustus 2014 om 00:06 schreef dhr. Fred Magnee uit Zoetermeer over het stucwerk van onze stucadoor:

‘Topwerk voor een uitstekende prijs’

Zijn niet van te voren komen kijken en vertrouwde op mijn metingen; bleek hierdoor wel wat meerwerk te zijn, is later wel van te voren besproken en extra prijs vastgesteld; persoonlijk vriendelijk telefonisch contact; goede prijsstelling; kon op korte termijn aan de slag, zo min mogelijk dagen tussen stucwerk en spuiten;

Denken mee en makkelijke opstelling t.a.v. uitruimen kamers en verplaatsen grote kasten; alles werd goed afgedekt; de stucadoor bleek niet goed ingelicht over wat precies aan te treffen, maar was zelf heel soepel; kwaliteitswerk

Pluspunten: goede prijs; kwaliteitswerk; korte wachttijd; vriendelijke mensen

pijl naar boven

01 augustus 2014 om 09:26 schreef Petra uit Rotterdam over onze stucadoor Rotterdam:

‘Komen afspraken na en werken erg netjes!’

Ze hebben net werk geleverd voor een reeële prijs. Ik kan ze aan iedereen aanraden!

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

26 juli 2014 om 10:46 schreef dhr. Vincent uit Rotterdam over ons stukadoorsbedrijf Rotterdam:

‘Goede service en prima werk geleverd.’

Goede service en prima werk geleverd. Zeer netjes gewerkt. Zeker een aanrader!

18 maart 2014 om 09:08 schreef B.A. Kuipers uit Rotterdam over ons stucadoorsbedrijf Rotterdam:

‘Snelle, transparante en heldere manier van communiceren. Stuck en spack werk vakkundig gedaan.’

Te behandelen ruimten hadden eerst goede stucklaag nodig die vakkundig snel en zeer strak is aangebracht door sympatieke stucadoor. Daarna is over het stuckwerk spack aangebracht. ook weer door een sympathieke spackjongen die eea vakkundig heeft aangebracht ( in bestaande wonong)

Pluspunten: Prijs goed. kwaliteit goed, alles netjes opgeruimd. Nazorg kan ik niet beoordelen: Was niet nodig

04 maart 2014 om 12:50 schreef dhr. Huttinga over het opknappen van waterschade door lekkage door onze stucadoor Rotterdam:

‘Ons plafond is na lekkage weer super netjes gerepareerd! Blij mee:-)’

Ze werken snel, heel netjes en vakkundig alles wordt na afloop keurig achter gelaten.

Pluspunten: Het ziet er weer prima uit!

08 februari 2014 om 22:45 schreef Arien uit Rotterdam over het stucwerk van onze stucadoor:

‘Betrouwbare partij’

Na het stucwerk te hebben gezien bij mijn buren heb ik contact opgenomen met wandenplafondspuiten.nl. Er is duidelijke communicatie en er worden goede afspraken gemaakt. De afspraken worden keurig nagekomen. Het resultaat is zeer netjes en naar alle tevredenheid. Een aanrader.

Pluspunten: snelle communicatie

03 februari 2014 om 20:13 schreef Diederik uit Rotterdam over het sausklaar stucwerk van onze stucadoor:

‘Goede offerte, klein meerwerk niet extra gerekend, goed opgeleverd, op planning’

Alex kwam bij eerste telefoongesprek al kundig over, gaf duidelijk aan hoe hij te werk gaat en welke materialen hij gebruikt. Op basis van mijn email een goede eerste offerte afgegeven en na bezichtiging daar nauwelijks (en in overleg) van afgeweken. Vervolgens op de klus extra dingen gedaan zonder meerwerk te rekenen en op planning opgeleverd.

Eindresultaat is keurig, ik ben zeer tevreden.

09 oktober 2013 om 14:19 schreef Tanne van Zandwijk uit Schiedam over ons stucwerk en latexspuiten:

‘Een zeer goed en professioneel bedrijf!’

Via Google zijn wij bij wandenplafondspuiten.nl terecht gekomen.
De wanden en plafonds zijn super straks geworden. Achteraf moesten er nog een paar kleine dingen worden bijgewerkt. Dit was geen probleem en is zeer snel en professioneel uitgevoerd.

Heel erg bedankt en wij raden wandenplafondspuiten.nl zeker aan iedereen aan!!!

Pluspunten: Een goede en snelle service en een top kwaliteit!

29 augustus 2013 om 22:23 schreef dhr. S van Haaften uit Den Haag over ons behangklaar stucwerk:

‘Super tevreden over het stucwerk’

Ik ben super tevreden met het stucwerk wat deze mannen hebben geleverd.

De stucadoor had een kamer sausklaar opgeleverd. Terwijl deze eerste kamer door Alex met muurverf in kleur werd gespoten was het behangklaar stucadoren van kamer twee al in volle gang.

Vlot, secuur, volgens afspraak en nog vriendelijk ook. Pluim voor deze mannen!

Pluspunten: nemen de tijd voor het geven van een goed advies. Ook een extra verzoekje was geen enkel probleem!

Reviews sierpleister en spachtelputz

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk en spachtelputz in Utrecht schreef Robert Spiering:

‘Alex heeft het bij ons erg goed verzorgd, zowel het spuit- als spachtelwerk.’

Het spuitwerk en spachtelwerk is erg goed uitgevoerd. Andere professionals die op bezoek kwamen waren ook erg enthousiast over de kwaliteit van het geleverde werk.

Pluspunten: Fijn contact, vriendelijk

Reviewdatum: 22 maart 2015 om 19:35

Reviews waterschade

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over de waterschade herstellen aan een plafond in Utrecht schreven Henny en Ellen:

‘Goede en duidelijke afspraken’

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je betaald precies wat er gedaan is niet meer niet minder.

Pluspunten: Medewerker is prettig in omgang en doet zijn werk uitstekend

Reviewdatum: 12 mei 2015 om 16:40

klantenbeoordelingen en reviews

Over vakkundig de waterschade aan zijn muur herstellen in Rotterdam Zuid-Holland schreef Harry Schoenmaker:

‘Geweldig, fantastisch, een snel resultaat’

Alles in èèn hand voor het beste resultaat.

Reviewdatum: 10 mei 2015 om 22:12

klantenbeoordelingen en reviews

26 juni 2014 om 14:02 schreef dhr. Martin uit Rotterdam over waterschade aan zijn plafond herstellen:

‘Zeer snelle en nette service!’

Bedrijf heeft zich keurig aan de afspraak gehouden. Alles is netjes afgeplakt en zeer strak gespoten.Alle afplakspullen ook weer verwijderd. Heel netjes opgeleverd! Zeker aan te raden als je geen zin/tijd hebt om te rollen.

pijl naar boven

informatie wandenplafondspuiten.nl

Wilt u meer weten over het spuiten van wanden en plafonds door wandenplafondspuiten.nl ?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.



logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

latexspuiten spackspuiten stucadoor voor wanden en plafonds
facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35


©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks