Spachtelputz in Rotterdam

Spachtelputz of spachtelpleister is de perfecte wandafwerking voor indien u een mooie, kleurvast en stootvaste wandafwerking met een korrelstructuur wilt. WandenPlafondSpuiten.nl realiseert snel, mooi en vakkundig uw wanden met spachtelputz in Rotterdam en omstreken.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring in Rotterdam en omgeving van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina spachtelputz in Rotterdam reviews.

Spachtelputz is één van de bekendste sierpleisters. Het is een sierpleister waarin steenkorreltjes zitten, waardoor u structuur krijgt in uw stucwerk. Dit resulteert in een fraaie afwerking van uw muren en wanden.

Spachtelputz kan overal worden aangebracht. Echter, wij brengen spachtelputz altijd aan op een vlakke, gladde ondergrond. Zo verkrijgt u het mooiste resultaat. Wilt u spachtelputz maar zijn uw wanden niet glad genoeg? Onze stucadoor uit Rotterdam maakt uw muren graag eerst glad en strak met de juiste laag pleisterwerk.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor meer informatie over het vakkundig aanbrengen van spachtelputz in Rotterdam en omstreken. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Kleur en korrelgrootte van spachtelputz in Rotterdam

Spachtelputz (spreek uit spagtelpoets of spachtelpoets) is afkomstig uit het Duits. Spachtel betekent plamuurmes of spatel en putz betekent pleisterkalk. Spachtelputz bestaat uit een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product.

Spachtelputz kunt u laten aanbrengen in diverse korrelgroottes: extra fijn, fijn en middel. U kunt zelf kiezen hoe grof of fijn u de korrel structuur van uw Spachtelputz wandafwerking wilt hebben. De korrelgrootte varieert van 0,5 tot 4 millimeter. Een korrelgrootte van 1,2 en 1,5 millimeter is de meeste gebruikte bij spachtelputz.

spachtelputz grof in Rotterdam
spachtelputz in Rotterdam met middelgrote korrel
Spachtelputz in verschillende kleuren in Rotterdam

Voorbeelden van spachtelputz sierpleister in diverse soorten en korrelgroottes.
Aangebracht voor u in Rotterdam en omgeving door WandenPlafondSpuiten.nl

De korrels van Spachtelputz zijn door en door gekleurd. Hierdoor kunt u uw Spachtelputz wanden eenvoudig schoonmaken, zonder dat de kleur van uw muren vervaagt. Bij eventuele kleine beschadigingen hebben uw muren dan ook geen nieuwe verfbeurt nodig. Spachtelputz kunt u kiezen in elke kleur die u wilt.

Als u genoeg hebt van de kleur op uw spachtelputz wanden, dan kunt u uw spachtelputz wand heel goed (laten) sausen in iedere kleur latex muurverf. Dit kunt u laten doen door middel van airless latex spuitwerk. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam terecht.

De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam behandelen uw wanden altijd voor met een voorstrijkmiddel. Daarna brengen zij de spachtelputz op de wanden aan. Het voorstrijkmiddel zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister doordat het diep in de ondergrond doordringt. Het uitharden van de spachtelputz duurt ongeveer 2 dagen. Na zo'n 6 uur is de spachtelputz droog.

Voordelen spachtelputz wandafwerking

De voordelen van een spachtelputz wandafwerking zijn de volgende:

 • spachtelputz is stootvast
 • spachtelputz is afwasbaar
 • spachtelputz is gemakkelijk overschilderbaar
 • spachtelputz is kleurvast
 • spachtelputz is hard van structuur
 • spachtelputz is weerbestendig en geschikt voor binnen en buiten
 • WandenPlafondspuiten.nl verzorgt uw spachtelputz wandafwerking in geheel Rotterdam en omstreken.

Een spachtelputz wandafwerking heeft dus vele voordelen. Een druk gezin met kinderen en/of huisdieren geeft al snel de voorkeur aan een stootvaste spachtelputz wandafwerking ten opzichte van een kwetsbaardere gladde en strakke wandafwerking.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor uw spachtelputz wandafwerking in Rotterdam en omgeving. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Werkwijze bij spachtelputz wandafwerking in Rotterdam

Na het ontvangen van uw e-mail, het ingevulde contactformulier of telefoontje, nemen wij uiterlijk de volgende dag contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen, luisteren goed naar uw wensen en geven advies over de spachtelputz wandafwerking in Rotterdam en omgeving. U geeft een omschrijving van de stuc werkzaamheden en geeft aan op hoeveel m2 wand u de spachtelputz wilt laten aanbrengen.

Wij maken een afspraak met u om bij u de spachtelputz werkzaamheden in Rotterdam en omgeving te bekijken, als dat nodig blijkt te zijn om een goede prijsopgave te kunnen geven. Samen met u bespreekt de stucadoor de werkwijze. Vervolgens ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte van het uit te voeren spachtelputz stucwerk. Na uw akkoord plannen wij de stuc werkzaamheden in overleg met u in.

Kosten van spachtelputz sierpleister in Rotterdam

De kosten voor het aanbrengen van spachtelputz variëren. De kosten van spachtelputz worden namelijk bepaald door de omstandigheden. Hoe meer m2 spachtelputz u bijvoorbeeld wilt laten aanbrengen, hoe lager de prijs per m2. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam leveren uitstekend stucwerk. Of het nu om glad stucwerk of spachtelputz gaat, u betaalt bij ons zeker niet teveel!

Spachtelputz in Rotterdam tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken mooi te laten maken met spachtelputz sierpleister. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en spachtelputz in Rotterdam.

Spachtelputz in Rotterdam via WandenPlafondSpuiten.nl biedt de volgende voordelen:

 • Gratis advies en prijsopgave voor spachtelputz sierpleister.
 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring met spachtelputz in Rotterdam en omstreken.
 • Latex spuiten, spackspuiten, stucwerk en spachtelputz afwerkingen onder één dak in Rotterdam.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Snelle en nette uitvoering van vrijwel alle soorten spachtelputz.

Met netjes en schoon werken bedoelen wij onder andere het gebruik van twee paar schoenen. Een paar voor tijdens het spachtelen op de werkplek en een paar voor daarbuiten. De stucadoor van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam neemt na oplevering het afval mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals voor het bezoek. Zo zouden wij het zelf namelijk ook graag zien!

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van spachtelputz in Rotterdam en omstreken door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van spachtelputz sierpleister?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

spachtelputz in Rotterdam en kleurmogelijkheden
In Rotterdam spachtelputz buitentoepassingen
spachtelputz sierpleister in Rotterdam

reviews over spachtelputz in Rotterdam door WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks