Spack spuiten

Spack spuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur voor zowel renovatie als nieuwbouw. Spack spuitwerk wordt aangebracht door een spackspuiter.

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina spack spuiten reviews.

Spack is een kunsthars en kalk bevattende pasta die met een speciale spackmachine wordt aangebracht op wanden en plafonds.

Spackspuitwerk wint de laatste jaren snel aan populariteit door de relatief goedkope prijs en het mooie eindresultaat. Bovendien is deze wand- en plafondafwerking zowel toepasbaar in natte- als droge ruimtes.

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot gedeelte van België.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het spack spuiten van uw woning of bedrijspand. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor spack spuiten of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!

klantenbeoordelingen en reviews

Over het snel en net spackspuiten in Wommelgem, Antwerpen in een mooie prijs/kwaliteit verhouding schreef mevr. Rommers:

‘Strak en net spackspuitwerk.’

De muren zijn ontzettend snel en netjes afgewerkt. We zijn erg tevreden met het resultaat, zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding. Ook de mannen waren erg vriendelijk.

Relevantie: spackspuiten, Wommelgem te Antwerpen


Spack spuiten mogelijk in diverse korrelgroottes

Spack spuiten is mogelijk in diverse korrelgroottes. Standaard heeft u de keuze uit fijn, middel en grof. Hoe fijner de korrel, hoe gladder de ondergrond moet zijn. Onze schilder heeft voorbeeldstalen van de diverse mogelijke structuren en toont u deze graag om u behulpzaam te zijn bij het maken van een keuze.

Spackspuiten in alle gewenste kleurmogelijkheden

Spackspuiten is in vrijwel iedere kleur mogelijk. U heeft de keuze uit duizenden verschillende kleuren spackwerk. Hieraan worden telkens de laatste en modernste kleuren toegevoegd.

Kleurkeuze is iets persoonlijks en u bent degene die hierin uiteraard uiteindelijk beslist. Onze schilder is u echter graag behulpzaam met advies en het maken van een keuze aan de hand van diverse kleurenvoorbeelden en kleurwaaiers. Tevens is het mogelijk om naar wens een geheel eigen kleur te laten maken. Heeft u een Ral-nummer van een gewenste kleur dan laten wij deze kleur eenvoudigweg voor u mengen.

Het spuiten van spack spuitpleister en de ondergrond

Spackspuiten is mogelijk op veel ondergronden. Direct spuitklare wanden en plafonds zijn o.a. gestucte wanden en -plafonds, gipsplaten, fermecell platen, ytongblokken, gipsblokken, kalkzandsteen blokken en kaal beton (nieuwbouw woningen en nieuwbouwbedrijfspanden).

Ondergronden van hout en kunststof zijn niet geschikt voor spack spuitwerk. Ook wanden met een grove structuur zullen eerst moeten worden gladgepleisterd. Ook hiervoor kunt u uiteraard bij ons terecht.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor het spackspuiten van de wanden in uw woning of bedrijfspand. Of vul het contactformulier in.

Spackspuiten over waterschade of op een verontreinigde ondergrond

Is een ondergrond verontreinigd door bijvoorbeeld nicotine, vlekken, vet of vocht, dan zal deze eerst behandeld moeten worden voordat ze kan worden afgewerkt met spack spuitpleister. Dit geldt ook voor wanden waar nog een lijmlaag of lijmresten op zitten.

Ook donkere wanden, oude plafonds, verkleurde of vieze plafonds en muren of plafonds met waterschade moeten eerst worden voorbehandeld. Bovendien is bij poederige ondergronden voor een goede hechtlaag van het spak een voorbehandeling nodig.

Voorbehandelen tegen verkleuring van spackspuiten met Brander Isotex

Een voorbehandeling met Brander Isotex is noodzakelijk, omdat anders de verkleuring door het spack spuitwerk heen te zien is. Bij de voorbehandeling wordt dan een isolatielaag aangebracht die het vuil afsluit zodat er geen plekken zichtbaar zullen zijn of ‘doorslaan’ in de nieuwe afwerklaag.

Onze spack spuiter kan voor u de voorbehandeling doen met de airless machine, maar u kunt er ook voor kiezen om de Brander Isotex zelf aan te brengen. Wij leveren u dan het materiaal, want dit voorbehandelingsmiddel is speciaal afgestemd op de spack spuitpleister die erover heen gespoten wordt.

Graag wijzen wij u erop dat in geval van genoemde voorbehandelingen, door ons Brander Isotex wordt gebruikt i.p.v. het vaak gebruikte Brander Isofix. Brander Isotex is iets duurder maar lost het probleem 100% op. Dit is bij Brander Isofix lang niet altijd het geval.

Een spacklaag is een dunne, meerlaagse afwerklaag. Met de eerste laag, de zg. meslaag of afmeslaag worden kleine oneffenheden geëgaliseerd. Deze meslaag is tot ca. 2 millimeter dik. De behandeling met Brander Isotex vindt plaats na het aanbrengen van deze eerste laag. Afhankelijk van de gekozen korrelgrootte komt hier nog een afkorrellaag van ca. 2 millimeter overheen.

Kosten en prijzen van spack spuiten

De kosten van spack spuiten kunnen verschillen. De spackspuiter van schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl levert kwalitatief uitstekend spackwerk tegen een nette betaalbare prijs.

De omstandigheden bepalen mede de kosten van het spack spuiten. Zo maakt het verschil of er zaken moeten worden afgeplakt, en hoe groter de opdracht, hoe lager de prijs per m2. Voor een prijsvoorbeeld van het spuitwerk kijkt u op de pagina prijzen spack spuiten.

Verlaagd btw tarief voor spack spuiten

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een spackspuiter en schilder. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te verfraaien door uw wanden en plafond te laten spack spuiten. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucen en spack spuiten.

De voordelen van spack spuiten door WandenPlafondSpuiten.nl:

  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring in spack spuitwerk.
  • Gratis advies en prijsopgave voor al ons schilderwerk.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
  • Spack spuiten is een snelle, mooie en bovendien relatief goedkope applicatiemethode voor het decoreren van wand en plafond.
  • Spack spuiten op wanden en plafonds geeft altijd een wandbreed en naadloos eindresultaat en is mogelijk in vrijwel elke kleur.
  • Spack spuitpleister is toepasbaar in natte en droge ruimtes.
  • Snelle en nette uitvoering door onze schilder.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel door onze schilder. Een paar voor spack spuiten op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering neemt onze schilder al het afval netjes mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals vóór zijn bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Wilt u meer weten over spack spuiten op wanden en plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van spack spuitwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews spack spuiten / spackspuitwerk

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk van muren en plafonds met spackwerk door onze spuiter in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland, schreef De Klussenier John Both:

‘Goed bereikbaar, vragen worden goed beantwoord en afspraken worden nageleefd.’

Wandenplafondspuiten.nl gevraagd voor een klus. Van een aantal ruimtes werd 1 ruimte gemaakt. Alle wanden en plafond moesten opnieuw worden bespoten met spackspuitwerk.

Volgens afspraak spuiter op het werk. Netjes alles nagelopen en waar nodig gerepareerd. Daarna alles opnieuw gespoten. De ruimte zag er weer sprankelend uit.

Pluspunten: Afspraken worden nageleefd. Er wordt netjes gewerkt. Overleg is goed.

Relevantie: spackwerk, spuitwerk muren, Capelle aan den IJssel

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spack spuitwerk van WandenPlafondSpuiten.nl in Amersfoort Utrecht schreef Hans:

‘zeer goed vakwerk, voor een redelijke prijs.’

Marco heeft bij ons het werk gedaan,een hele vriendelijke nette en stipte jongenman, heeft het spuitwerk perfect en netjes afgeleverd. Na afronding van het werk, alles keurig netjes opgeruimd. Een absolute vakman. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten: werk wordt zeer serieus genomen, je weet van te voren, waar je aan toe bent.

Verbeterpunten: zoals het bij ons is opgeleverd, zou ik geen verbeterpunten kunnen ontdekken.

Reviewdatum: 18 juni 2015 om 18:49

klantenbeoordelingen en reviews

Over het plafond van zijn zolder en slaapkamers met spac spuiten schreef Marco Bokma uit Amsterdam Noord-Holland:

‘Duidelijke website en alles netjes uitgelegd’

Was al een tijdje aan het kijken hoe we ons plafon netjes konden maken van de zolder etage waar we twee slaapkamers gemaakt hebben. Wilde het net als overal spac gespoten plafon hebben en kwamen via internet bij Wand en Plafons spuiten uit en hebben daar netjes een offerte gevraagd die snel binnen was en wij daar gezien de prijs mee akkoord zijn gegaan.

Een paar weken later kwam men even kijken hoe we het beste met de slang naar boven konden voor het werk en kwamen op het idee om hem via het zijraam naar binnen te halen wat heel wat afplak werk scheelt. Een week later kwam Marco netjes in de ochtend volgens afspraak bij ons en hebben samen de slang naar boven gehaald met een touw en daarna is Marco alles netjes gaan afplakken wat best wel veel tijd in beslag neemt maar wel heel netjes gedaan is.

Heb zo af en toe even koffie gebracht en praatje gemaakt over het werk en dat is leuk zo kom je ook wat meer te weten over de werkwijze en waar je op moet letten. Daarna is Marco gaan spuiten en dat is heel netjes gedaan en daarna de spac structuur erin gebracht en het resultaat is super we zijn er heel blij mee en zelf kunnen we dat niet zo mooi als dat zij het doen.Daarna alles netjes weg gehaald en de verdieping helemaal schoon opgeleverd en alles meegenomen. Al met al heel netjes en professioneel gedaan en wij hebben een mooi strak plafon.

Pluspunten: Goed en netjes werk voor een mooie prijs.

Reviewdatum: 26 april 2015 om 22:25

Over ons proffesioneel spackspuitwerk in goede prijs-kwaliteitsverhouding schreef dhr. R.G.Donker uit Middelburg Zeeland:

‘proffesioneel spackspuitwerk’

Een goede prijs kwaliteitsverhouding

Pluspunten: Ze maken waar wat ze beloven (en soms nog wel meer)

reviewdatum: 04 februari 2015 om 21:20

20 november 2014 om 08:00 schreef dhr. Drop uit Spijkenisse over het spack spuitwerk van onze spackspuiter:

‘Top’

Echte aanrader, Goede en duidelijke communicatie. Tevens is het geleverde werk goed.

Pluspunten: Alles netjes afgeplakt en opgeruimd.

03 september 2014 om 17:21 schreef mevr. Den Outer uit Vlaardingen over het spackspuitwerk van onze spackspuiter:

‘Perfect’

Men heeft mooi werk afgeleverd. Wij zijn er heel blij mee

Pluspunten: vriemdelijk en leveren goed werk

14 april 2014 om 21:37 schreef dhr. Jan D. uit Alphen aan den Rijn over het spack spuitwerk van zijn woonkamer wanden en plafond:

‘Absolute aanrader, scherpe prijs en Top kwaliteit’

Na vergelijken van verschillende offertes sprong Wandenplafondspuiten.nl er gunstig uit. Aanvullende vragen werden door Alex snel en ter zake doende beantwoord.

Wij vinden dat Marco die bij ons het werk heeft uitgevoerd keihard heeft gewerkt, echt super mooi werk heeft geleverd en niet onbelangrijk: alles keurig opgeruimd heeft opgeleverd. Ze nemen alle werkafval mee en dat is iets wat bij veel concurrenten niet gebeurd.

Ik had goede reviews gelezen en ook bij ons hebben ze dat zeker waar gemaakt.

Pluspunten: Men levert schoon op en neemt alle troep mee!!!

04 april 2014 om 07:13 schreef de fa. van Sas Onderhoud uit Zoetermeer over ons spack spuitwerk voor de verzekering:

‘Wij zullen geen ander bedrijf meer bellen.’

Wij van Sas Onderhoud vinden het werk erg netjes en de mensen zijn prettig in de omgang. Voor het eerst dat wij een super net spuitbedrijf hebben gevonden.Korte lijnen en snelle reactie de prijs is ook betaalbaar.

03 maart 2014 om 21:17 schreef dhr. A. van Dorp uit Zoetermeer over ons spuitwerk van zijn plafonds d.m.v. spack spuiten:

‘Mooi strak gespoten plafonds!’

Mooi strak gespoten plafonds! En de snelle service helemaal Top!!

29 december 2013 om 21:30 schreef dhr. Feldkamp uit Rotterdam over ons spack spuiten zonder bijkomende kosten:

‘Zeer goede ervaring’

Volgens overeengekomen scherpe aanbieding werkzaamheden uitgevoerd, geen bijkomende kosten. Wij hebben ervaring gehad met Marco van het bedrijf, een nog jonge man die zijn werk precies uitvoerd, is erg netjes met opruimen. Een zeer prettige ervaring.

Pluspunten: Bedrijf doet wat het beloofd.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

01 december 2013 om 12:06 schreef dhr. Erwin Verhoeve uit Den Haag over ons spackspuitwerk in zijn woning:

‘Uitstekende service en kwaliteit in verbazingwekkende korte tijd.’

Onze woning is door wandenplafondspuiters op alle wanden keurig voorzien van spackspuitwerk in kleur (ca.250m2).

Voor start van de werkzaamheden werkt alles keurig afgeplakt, en ook weer verwijderd nadat alles gereed was.

Door ziekte is de start van het spuiten helaas een dag uitgesteld maar door extra inzet is onze afgesproken opleverdatum keurig gehaald. Kortom een bedrijf wat goed meedenkt, goed werk levert en duidelijk communiceert. En dat alles voor een nette prijs.

Kortom ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar een spackspuiter.

12 november 2013 om 18:51 schreef Lidia uit Schiedam over ons spackspuitwerk:

‘Keurig en perfect werk geleverd’

We hebben lang getwijfeld of we het zouden doen omdat het veel voor werk geeft. Maar achteraf zijn we ontzettend blij dat we het gedaan hebben. Het werk werd binnen de afgesproken tijd perfect gedaan. Het resultaat is dat het huis als nieuw is. De werkmensen waren vriendelijk en werkte netjes .

Pluspunten: Je huis komt er zoveel beter uit te zien..

11 oktober 2013 om 22:05 schreef mevr. Hagers uit Utrecht over ons spakspuitwerk van haar plafonds:

‘Goed werk geleverd’

Dit bedrijf gevonden via google en de referenties waren goed dus gebeld. Werd netjes te woord gestaan en van advies voorzien.

De mensen hebben de opdracht keurig uitgevoerd en ik heb weer twee prachtige plafonds en je kan niet zien dat er een stuk (dakkapel) is bij gekomen. Dus geen verschil tussen het spakspuitwerk van oud en nieuw plafond. Ben blij dat ik het heb laten doen.

26 augustus 2013 om 22:15 schreef mevr. S. van de Graaf uit Lisse over het spack spuiten van haar wanden en plafonds:

‘Tevreden en blij!’

Prima werk afgeleverd, spuitwerk op de wanden en plafonds zien er zeer mooi uit.

Pluspunten: Ruimen na afloop alles netjes op.

25 juli 2013 om 22:31 schreef dhr. Korengevel uit Vlissingen over de snelle uitvoering van spack spuitwerk in zijn woning:

‘Bedankt voor het geleverde werk! We zijn erg tevreden.’

Uitgevoerde werkzaamheden: spackspuiten muren, eengezinswoning.

Resultaat: we zijn erg tevreden met het geleverde werk. Het ging om een klus op korte termijn. Dit was geen probleem. Een week voordien telefonisch contact gehad met één van de medewerkers die zei dat ik eind van de ochtend terug gebeld zou worden door A. Willemsen. Zo gezegd, zo gedaan.

Vervolgens kreeg ik diezelfde avond een offerte opgestuurd, met definitieve data waarop de klus uitgevoerd zou worden. Erg behulpzaam en klantvriendelijk.

Contact: was goed

24 juli om 14:33 schreef mevr. L. van Bossen uit Moergestel over het 4 plafonds spackspuiten:

‘Spackspuiten van 4 plafonds.’

Alles werd keurig afgeplakt, netjes gespoten en alles weer keurig opgeruimd. Ik ben heel tevreden over het resultaat.

Gr. Lilijan

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

25 juni 2013 om 23:10 schreven C. Colpa en R. Hollants uit Breda over onze spack spuitwerken:

werkzaamheden: spuiten wanden en plafonds van appartement.
Resultaat : helemaal super klassewerk.
Contact: zeer positief.

Ik zal jullie iedereen aanbevelen zeer positieve ervaring en zeer vriendelijk en heel snel geholpen. Alleen maar lovende woorden had jullie gevonden op het internet google.

Nog bedankt voor de super snelle service.

12 mei 2013 om 20:14 schreef dhr. van der Lee uit Maasland over onze spackspuiter:

‘Mede door de duidelijke site contact opgenomen met deze firma’

Bij ons moesten er 3 kleine plafonnetjes gespoten worden. Totaal net 10 m2. Voor deze firma geen probleem.

Er werd zeer netjes uitgelegd dat er bij een dergelijke kleine hoeveelheid m2 een minimum prijs voor het spuitwerk noodzakelijk is. Heel begrijpelijk. Snel een afspraak kunnen maken.

Precies op tijd verscheen op de afgesproken datum en tijdstip een jonge man die netjes vroeg wat wij precies wilden en vervolgens uitlegde wat hij ging doen. Alles werd zeer zorgvuldig afgeplakt en vervolgens gespoten met precies het door ons gewenste eindresultaat. Vervolgens werd alles weer opgeruimd. Behalve prachtige plafonds is niet te zien dat men langs is geweest.

Als we meer spackwerk hebben bellen we deze firma zeker weer.

14 maart 2013 om 12:30 schreef dhr. de Visser uit Rotterdam over spackspuiten na waterschade:

‘Excuses voor verlate reactie, maar hierbij mijn recensie’

Januari 2013 ontstond er in onze woning waterschade waardoor er lelijke gele strepen en vlekken op ons gespackte plafond en gespachtelputzte muur waren gekomen. Ook een montage gat voor een plafondspot was hierdoor te groot geworden zodat het plaatsen van deze spot niet meer mogelijk was.

Via de verzekering groen licht gekregen om de schade te laten repareren door een erkend wand- en plafondspuitbedrijf. Vervolgens opzoek gegaan naar een vakman die de schade onzichtbaar kon herstellen.

Via Google kwam ik bij www.wandenplafondspuiten.nl terecht. Via de site een boodschap achtergelaten en werd ik binnen 24 uur door Alex terug gebeld. Na het ea. te hebben doorgesproken kreeg ik het gevoel dat ik met een vakkundig iemand te maken had. Binnen twee weken was het mogelijk om te schade te herstellen.

Alex is een aantal keren bij ons langs geweest om de schade in fases te herstellen en elke keer werd alles super netjes afgeplakt en na afloop weer opgeruimd. Het eindresultaat is heel mooi geworden en is er van de schade niets meer te zien.

Ik kan een ieder die plannen heeft om spackwerk te laten aanbrengen of een schade te laten herstellen dit te laten doen door Alex, buiten dat hij prettig in de omgang is komt hij zijn afspraken na en bovenal VAKKUNDIG!

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over spack spuiten op wanden en plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van spack spuitwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures
facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks