6% BTW-tarief regeling spack spuitwerk

De 6% BTW-tarief regeling spack spuitwerk is een door de belastingdienst bepaalde btw regel. Deze 6 procent regeling is evenals een aantal overige belastingregels van toepassing op het onderhouden en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Hieronder ook spack spuitwerk, wat weer onder stucadoorswerk valt.

Omdat deze regelgeving niet voor iedereen even duidelijk is, verwijzen wij u naar een aantal bepalingen hierover op de website van de belastingdienst. Zo kunt u eenvoudiger bepalen of deze 6% regeling wel of niet van toepassing is op het spack spuitwerk dat u wilt laten uitvoeren.

De volgende informatie hebben wij van de website van De Belastingdienst overgenomen:

  • “Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.”

Deze en aanvullende tekst vindt u op de website van de belastingdienst.nl

  • “Het 6%-tarief voor het verbouwen en herstellen, isoleren, schilderen, stukadoren, behangen en schoonmaken geldt alleen als het om een woning gaat. Dat wil zeggen: als die is bestemd voor permanente bewoning door particulieren.”
  • “De 2 jaarstermijn gaat in vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. Als een woning in verschillende stadia gebouwd is, moet de woning voor minimaal 50% bestaan uit delen die ouder dan 2 jaar zijn.”

Deze en aanvullende tekst vindt u op de website van de belastingdienst.nl

Wilt u meer weten over de 6% BTW-tarief regeling spack spuitwerk? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten en prijzen van spack spuiten op wanden en plafonds door wandenplafondspuiten.nl?

Bel ons op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

Belgiƫ: 0031 10 3105035

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks