Spackspuiten in Rotterdam

Spackspuiten in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam? Zoekt u dan niet verder. WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam zorgt ervoor dat uw spackspuitwerk nog nooit zo netjes, professioneel en mooi is gedaan.

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring in Rotterdam en omgeving van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina spack spuiten in Rotterdam reviews.

Spackspuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur voor zowel nieuwbouw als renovatie. Spack is een kunsthars en kalk bevattende pasta. Met een speciale spackmachine wordt de spack aangebracht op uw wanden, muren en plafonds. Spack spuitwerk wordt aangebracht door een spackspuiter.

Spackspuitwerk wordt steeds populairder door het mooie eindresultaat en de relatief goedkope prijs. Bovendien is spackspuiten als wand- en plafondafwerking zowel toepasbaar in droge als in natte ruimtes.

U kunt voor het spackspuiten van uw wanden en plafond iedere gewenste kleur kiezen. Samen met de spackspuiter van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam bepaalt u met behulp van een kleurenstaal de gewenste kleur van uw spack spuitwerk.

Bel nu schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over het spackspuiten van uw woning of bedrijf in Rotterdam en omstreken. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

klantenbeoordelingen en reviews spack spuiten en spack spuitwerk

Over een offerte voor goedkoop spack laten spuiten van woonkamer, hal en keuken in Rotterdam, schreef M.Westerwaal:

‘Een snelle aantrekkelijke offerte ontvangen....’

Een snelle aantrekkelijke offerte ontvangen. Vervolgens een prettige kennismaking met Alex om e.e.a door te nemen. Waarna Marco schitterend werk heeft afgeleverd. Woonkamer hal en keuken zijn prachtig spack gespoten. TOP!

Relevantie: Rotterdam, goedkoop spack laten spuiten


Spackspuiten in Rotterdam en de diverse korrelgroottes

Spackspuiten is mogelijk in verschillende korrelgroottes. U kunt kiezen uit fijn, middel en grof. Hoe fijner de korrel die u voor het spackspuiten kiest, hoe gladder de ondergrond moet zijn.

De spackspuiter van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam laat u graag de voorbeeldstalen van de diverse mogelijke structuren voor spackspuiten zien en geeft u advies bij het maken van uw keuze.

Spack spuiten in Rotterdam en de kleurmogelijkheden

Spackspuiten is mogelijk in iedere kleur die u wenst. U kunt kiezen uit duizenden verschillende kleuren spackwerk, inclusief de laatste en modernste kleuren.

Wij komen graag bij u langs in Rotterdam met de kleurstalen en kleurwaaiers. Onze spackspuiter helpt u graag met het maken van een kleurkeuze voor het spack spuiten van uw muren en plafonds in Rotterdam en omstreken. Ook kunt u een eigen kleuren laten maken zoals ral-kleuren, ncs-kleuren en natuurlijk kleuren van vele verfmerken zoals bijvoorbeeld Sikkens- en Historkleuren.

Kies nu voor schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl om uw muren en plafonds te laten spackspuiten in Rotterdam en omstreken. U bent gegarandeerd 100% tevreden met het mooiste, snelste en voordeligste resultaat!

Het spuiten van spack spuitwerk in Rotterdam en de ondergrond

Spackspuiten is mogelijk op veel ondergronden. Direct spuitklare wanden en plafonds zijn o.a. gipsplaten, gestucte wanden en plafonds, gipsblokken, fermecell platen, kalkzandsteen blokken, ytongblokken en kaal beton (nieuwbouw woningen en nieuwbouwbedrijfspanden). Op deze wanden kan onze schilder het spackspuitwerk direct aanbrengen, mits de muren niet vervuild zijn of waterschade hebben.

Ondergronden van hout en kunststof zijn niet geschikt om te spackspuiten. Ook wanden met een grove structuur moeten eerst gladgepleisterd worden. Ook voor pleisterwerk en stucwerk kunt u uiteraard terecht bij WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor het spackspuiten van wanden in Rotterdam en omstreken. Of vul het contactformulier in.

Spackspuiten op een verontreinigde ondergrond of over waterschade

Als een ondergrond verontreinigd is door bijvoorbeeld vlekken, vet, nicotine of vocht, dan zal deze eerst behandeld moeten worden voordat ze kan worden afgewerkt met spack spuitpleister. Dit geldt ook voor wanden waar nog een lijmlaag of lijmresten op zitten.

Ook oude plafonds, donkere wanden, verkleurde of vieze plafonds en plafonds of muren met waterschade moeten eerst worden voorbehandeld. Daarnaast is bij poederige ondergronden een voorbehandeling nodig voor een goede hechtlaag van het spak.

Voorbehandelen met Brander Isotex tegen verkleuring van spackspuiten

Een voorbehandeling met Brander Isotex is noodzakelijk, omdat anders de verkleuring door het spackspuitwerk heen te zien is. Bij de voorbehandeling wordt dan een isolatielaag aangebracht die het vuil afsluit zodat er geen plekken zichtbaar zullen zijn of ‘doorslaan’ in de nieuwe afwerklaag.

De spackspuiter van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam kan voor u de voorbehandeling doen met de airless machine in Rotterdam en omstreken. U kunt er echter ook voor kiezen om de Brander Isotex zelf aan te brengen. Wij leveren u dan het materiaal, want dit voorbehandelingsmiddel is speciaal afgestemd op de spack spuitpleister die erover heen wordt gespoten.

Wij willen u erop wijzen dat wij voor de voorbehandelingen Brander Isotex gebruiken in plaats van het vaak gebruikte Brander Isofix. Brander Isotex is iets duurder maar lost het probleem 100% op. Dat is bij Brander Isofix zeker niet altijd het geval.

Een spacklaag is een dunne, meerlaagse afwerklaag. Met de eerste laag, de zogenaamde meslaag of afmeslaag worden kleine oneffenheden geƫgaliseerd. Deze meslaag is tot ca. 2 millimeter dik. De behandeling met Brander Isotex vindt plaats na het aanbrengen van deze eerste laag. Afhankelijk van de door u gekozen korrelgrootte komt hier nog een afkorrellaag van ca. 2 millimeter overheen.

Kosten spack spuiten in Rotterdam

De kosten van spack spuiten kunnen verschillen. De spackspuiter van schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam levert kwalitatief uitstekend spackspuitwerk tegen een nette betaalbare prijs.

De omstandigheden bepalen mede de kosten van het spack spuiten. Zo maakt het verschil of er zaken moeten worden afgeplakt, en hoe groter de opdracht, hoe lager de prijs per m2. Voor een prijsvoorbeeld van ons spuitwerk kijkt u op de pagina prijzen spack spuiten.

Spackspuiten in Rotterdam tegen verlaagd btw tarief

Momenteel hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een spackspuiter voor het spack spuiten van uw muren en plafond. Een goede reden dus om nu uw woning te laten spackspuiten door ons stucadoorsbedrijf in Rotterdam. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief spackspuiten.

Spackspuiten in Rotterdam door WandenPlafondSpuiten.nl en de voordelen:

  • Gratis advies en prijsopgave voor spackspuiten in Rotterdam.
  • Klantvriendelijkheid en vele jaren ervaring met spackspuiten in Rotterdam en omstreken.
  • Spackspuiten is een snelle, mooie en bovendien relatief goedkope applicatiemethode voor het decoreren van wanden, muren en plafonds.
  • Spackspuiten op wanden en plafonds geeft altijd een wandbreed en naadloos eindresultaat en is mogelijk in iedere gewenste kleur.
  • Spack spuitpleister is toepasbaar in droge en natte ruimtes.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen bij het spackspuiten.
  • Snelle en nette uitvoering van spackspuiten in Rotterdam en omgeving.

Met netjes en schoon werken bedoelen wij onder andere het gebruik van twee paar schoenen door onze schilder. Een paar voor tijdens het latex spuiten op de werkplek en een paar voor daarbuiten. De schilder van WandenPlafondSpuiten.nl neemt na oplevering het afval mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals voor het bezoek. Zo zouden wij het zelf namelijk ook graag zien!

Wilt u meer weten over spackspuiten in Rotterdam en omstreken door WandenPlafondSpuiten.nl? Of wilt u meer informatie over de kosten of prijzen van spackspuitwerk?
Bel ons dan op 010 - 3105035 of vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reviews spackspuiten in Rotterdam

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over ons spack spuitwerk en behangen van hun woning in Rotterdam, Zuid-Holland schreven Karin en Eric::

‘Vriendelijk meedenkend bedrijf voor een goede prijs’

Gevonden via internet, met een eenvoudige mooie site. Snelle reacties, goede afspraken gemaakt en tijdens een persoonlijk gesprek in Rotterdam goede uitleg en advies gekregen.

De werkzaamheden, spack in hele huis en behangen zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Denken ook op locatie mee en regelden zelf dat het verkeerd geleverde behang, door ons zelf aangeschaft, werd omgewisseld, omdat wij een lang weekend weg waren. De opmerking, ga lekker genieten en wij lossen het op werd meer dan waargemaakt.

Pluspunten: Denken mee en denken in oplossingen

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het snel en vakkundig spackspuiten van haar huis in Rotterdam Zuid-holland schreef Marianne Verbaan:

‘Snel betrouwbaar en betaalbaar adres!’

Contact opgenomen met dit bedrijf ivm het spackspuiten van ons nieuwe huis, kreeg ontzettend snel een scherpe offerte!Niet veel later is heel ons huis snel gespoten. De jongens werken snel en vakkundig, en we zijn ontzettend blij met het resultaat!

Pluspunten: Betaalbaar, ruimen alles op, makkelijk en snel contact.

Reviewdatum: 05 februari 2015 om 00:08

klantenbeoordelingen en reviews

Over ons spack spuitwerk met spoed service in Rotterdam schreef Johan de Ruiter op 19 december 2014 om 11:02:

‘UItstekende service tot zelfs na oplevering’

180 m2 laten spuiten op korte termijn was geen problem, zelfs aanpassingen tussendoor was geen probleem. Beleefde medewerkers, die netjes werken. prijs-kwaliteit is dik in orde.

Pluspunten: uitstekende service

klantenbeoordelingen en reviews

26 september 2014 om 22:12 schreef dhr. M. Sanders uit Rotterdam over het spackspuiten en afplakken door onze spackspuiter:

‘Nette manier van werken, alles netjes ...’

Nette manier van werken, alles netjes afgeplakt en na het spuiten alle afplak materialen opgeruimd. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk.

20 mei 2014 om 14:49 schreef dhr. H.Smits uit Rotterdam over het spack spuitwerk van zijn plafond:

‘Duidelijke afspraken gemaakt, welke ook zo zijn uitgevoerd’

Via internet bij Wand en plafondspuiten terecht gekomen, ben de zelfde avond al gebeld en een afspraak gemaakt dat Marco langs zou komen om de werkzaamheden door te spreken.

De afgesproken dag is Marco gekomen, heeft veel tijd gestoken in het afplakken. Daarna begonnen met het spack spuitwerk van het plafond en na afloop alles netjes opgeruimd. Resultaat is een mooi strak plafond, ben er zeer tevreden over.

Pluspunten: Wanden perfect afgeplakt, na afloop alles netjes opgeruimd.

07 maart 2014 om 18:55 schreef dhr. Bart Stuip over het spackspuiten van zijn nieuwbouwflat in Rotterdam:

‘Goed werk tegen een goede prijs!’

Mijn nieuwbouw flat laten spackspuiten door wandenenplafondspuiten.nl Ziet er heel mooi en strak uit! Hij (Marco) had ook alles heel professioneel afgeplakt.

Pluspunten: Goede service; goed werk; goede prijs

Verbeterpunten: Van te voren aangeven wat je gaat doen (deuren eruit halen, plafondroosters eruithalen enz...)

04 februari 2014 om 10:14 schreef Bianca van de Steeg uit Rotterdam over ons spack spuiten en onze plafond reparatie:

‘Dit bedrijf heeft al meerdere malen......’

Dit bedrijf heeft al meerdere malen werkzaamheden verricht bij ons. Ook bij vrienden/kennissen op aanraden van ons en ze leveren schitterend werk af! Ze denken met je mee en hebben een uitstekende service! Wij zijn er heel blij mee en raden dit bedrijf dan ook zeker aan!

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer weten over spackspuiten in Rotterdam en omstreken door WandenPlafondSpuiten.nl? Of wilt u meer informatie over de kosten of prijzen van spackspuitwerk?
Bel ons dan op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews over spackspuiten in Rotterdam door WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

Belgiƫ: 0031 10 3105035

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks