Stucadoor Rotterdam

Een stucadoor nodig voor het vakkundig glad en strak maken van uw wanden of plafonds in uw woning of bedrijfsruimte in Rotterdam? Dan bent u bij de stucadoor Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl aan het goede adres.

Onze stucadoor Rotterdam heeft een zeer tevreden klantenkring in Rotterdam en omgeving van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina stucadoor Rotterdam reviews.

Onze stucadoor Rotterdam realiseert vakkundig uw standaard stucwerk tot en met de meest bijzondere stuc toepassingen of afwerkingen. Wij staan garant voor stucwerk van de beste kwaliteit, met steeds vernieuwende materialen en technieken. Of het nu gaat om uw woning of om een bedrijfspand, onze vakbekwame stukadoor Rotterdam luistert naar uw wensen en helpt uw wensen te realiseren.

Door de jarenlange ervaring van onze stucadoor in de particuliere en zakelijke branche kunnen wij alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden in Rotterdam en omgeving voor u verrichten.

De stucadoor Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl levert stukadoorswerk van een kwalitatief hoog niveau. Professionaliteit, vakmanschap en netheid en staan bij de Nederlands sprekende stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam hoog in het vaandel. Wij zijn werkzaam vanuit Rotterdam in een groot deel van Nederland.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor meer informatie over het stucen van uw woning of bedrijspand door stucadoor Rotterdam. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn muren goed en goedkoop laten stucen door onze stukadoor in Rotterdam schreef dhr. R.Bosari:

‘Levert goed werk’

Stukadoren zijn vriendelijk en leveren goed werk, plakken alles goed af. Verhouding werk/prijs is ok.

Pluspunten: Levert goed werk en ze komen langs om te kijken wat ze moeten doen.

Relevantie: goed en goedkoop, laten stucen, stukadoor Rotterdam


Al uw stucwerk in Rotterdam en omgeving door ervaren en vakbekwame stucadoor

Wanden stucen laat u uiteraard doen door een vakbekwame stucadoor. Vakkundige stucadoors zijn echter schaars. Goed stucen is namelijk vakwerk. Goed stukadoorswerk getuigt van kwaliteit en vakmanschap. De ervaren stukadoor Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl weet hoe hij uw wanden en plafonds moet voorzien van duurzaam en fraai stucwerk.

Onze stucadoor Rotterdam denkt met u mee, zoekt samen met u naar oplossingen voor uw verbouwing en geeft advies over het uit te voeren stuc werk.

Daarnaast werkt onze stucadoor Rotterdam snel en vakkundig. Uw wanden of plafonds zijn in no-time voorzien van strak raapwerk, spachtelputz of pleisterwerk. Bovendien zorgt onze stukadoor Rotterdam ervoor dat hij na de werkzaamheden alles netjes achterlaat.

Het vak van stucadoor is een lang leerproces. De stucadoor krijgt een jarenlange scholing en om zelfstandig te mogen stucen moet hij minimaal zeven jaar ervaring hebben. Daarna kunnen de stucadoors zelfstandig met elke stuc klus aan de slag. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam hebben hun diploma’s en beschikken over jarenlange ervaring in het stucadoren.

Afmessen van het gaasband door stucadoor Rotterdam
Kaal beton afmessen door stukadoor Rotterdam
stucadoren zonder scheuren door stucadoor Rotterdam

Om terugkerende scheuren in de eindlaag te voorkomen wordt over kieren, naden en gaten in de ondergrond gaasband aangebracht. De stukadoor Rotterdam mest dit gaas af met gips zodat dit goed vast zit en er een eerste dunne laag gips over dit gaas en de ondergrond kan worden aangebracht. Hierna volgt een volgende laag zoals bijvoorbeeld spack spuitwerk of stucwerk.

Werkzaamheden van de stucadoor Rotterdam

De stucadoor Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl kan u van dienst zijn bij al uw stukadoorswerk in Rotterdam en omgeving. Er bestaan momenteel zoveel verschillende wand- en plafond afwerkingen dat het voor u als klant moeilijk is een keuze te maken.

Stucwerk is er in veel verschillende kleuren, texturen en soorten. Van een accentmuur met een marmer- of betonlook of glad strak pleisterwerk tot en met het stuken van klassieke ornamenten en lijstwerk. Iedere wand en elk plafond bewerkt onze stukadoor Rotterdam met uiterste zorg.

De werkzaamheden van de stucadoor Rotterdam bestaan uit:

 • Afwerken van gipsplaten
 • Glad stucen van steenstrips
 • Aanhelen en of repareren van muren en/of plafonds
 • Gladmaken van wanden na het wegbreken van tegels in badkamer of toilet
 • Behangklaar maken van licht beschadigde muren
 • Wand en plafond sausklaar afwerken (glad en vlak)
 • Wand en plafond afwerken met fijn schuurwerk
 • Badkamers en keukens tegelklaar opleveren, vlak en waterpas
 • Raapwerk
 • Gladpleisteren (superglad)
 • Fijn pleisterwerk (glad stucen)
 • Aanbrengen van diverse sierpleisters zoals granol, spachtelputz, marmerplast, metalicpleister en betonlook
 • Aanbrengen van lijsten en ornamenten, zowel nieuw als restauratiewerk (onze stucadoor Rotterdam maakt deze origineel van gips in plaats van kunststof ornamenten)
 • Airless spack spuiten van plafonds, wanden en muren, met als resultaat een mooie gelijkmatige korrelstructuur
 • Airless latex spuiten van plafonds, wanden en muren: de stucadoor Rotterdam maakt de wanden en plafonds strakker en mooier dan met de verfroller

Onze stucadoor Rotterdam voert alle werkzaamheden ‘onder de rij’ uit. Hierbij wordt door het gebruik van de juiste middelen altijd een haaks en glad eindresultaat verkregen.

Klanten willen tegenwoordig vaak hun plafonds glad gestuct en airless afgespoten hebben met latex muurverf. Indien een klant het goedkoper wil, dan is spack spuiten (een korrelige plafond- en wandafwerking) mogelijk. Bij latex- en spack spuitwerk maakt onze stucadoor Rotterdam altijd gebruik van een airless spuitsysteem.

Na het stucadoren van uw wanden en plafonds, ziet uw ruimte er niet alleen veel fraaier en weer als nieuw uit, maar zijn uw muren ook beter beschermd. Door het stucen neemt de isolerende waarde namelijk toe en het minimaliseert het indringen van vocht en geluid.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte van ons stucadoorsbedrijf voor het aanbrengen van stucwerk op uw wanden en plafonds. Of vul het contactformulier in.

Werkwijze van ons stucadoorsbedrijf Rotterdam

In uw e-mail of telefoontje vertelt u onze stucadoor Rotterdam welke stuc werkzaamheden u wilt laten verrichten. Indien nodig maakt de stucadoor Rotterdam een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. Onze stucadoor luistert goed naar hetgeen u wenst en geeft advies over het stukadoorswerk. Samen met u bespreekt de stucadoor voor welke stuc afwerking u het beste kunt kiezen en bespreekt met u de werkwijze. U ontvangt een kosteloze en vrijblijvende offerte van de uit te voeren werkzaamheden. Lees hier meer over de werkwijze van onze stucadoor Rotterdam.

Prijzen en kosten stucadoor Rotterdam

De kosten van een stucadoor verschillen nogal. Dit heeft in eerste instantie te maken met de de door u gekozen stuc afwerking, maar ook met de kwaliteit van de stucadoor. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam leveren stucwerk van uitstekende kwaliteit en de prijs/kwaliteit is goed.

De omstandigheden bepalen de kosten van het stukadoorswerk. De toestand en conditie van de huidige ondergrond heeft bijvoorbeeld te maken met de berekening van de prijs. Een muur die behangklaar is, behoeft minder stucwerk en zorgt dus voor lagere prijzen. De prijzen van het stucadoren zijn juist weer hoger indien u een wandafwerking wenst met een grotere laagdikte. Daarnaast: hoe groter de te stucen oppervlakte, hoe lager de prijs per m2.

Stucadoor Rotterdam tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor in Rotterdam en omstreken. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te verfraaien door stucadoor Rotterdam. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en stucadoor Rotterdam.

Voordelen van de stucadoor Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl:

 • Gratis advies en prijsopgave.
 • Klantvriendelijkheid, vakmanschap en vele jaren ervaring van de stucadoor Rotterdam.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • De vakkundige en professionele stucadoor Rotterdam levert de basis voor uw verdere inrichting.
 • Snelle en nette uitvoering.

Onder netjes werken verstaan wij onder andere het gebruik van dubbel schoeisel. Schoenen voor op de werkplek en een paar schoenen voor daarbuiten. Wij werken zo schoon mogelijk. De stucadoor Rotterdam neemt na oplevering het afval mee, ruimt op en laat de werkplek achter zoals vóór het bezoek; zoals wij het zelf ook graag zouden zien!

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden waarmee de stucadoor Rotterdam van wandenplafondspuiten.nl u van dienst kan zijn? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van onze stucadoor in Rotterdam en omgeving?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier voor stucadoor Rotterdam in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews over stucadoor Rotterdam

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over de snelle service en het stucen van een plafond en spuiten van het plafond door onze stucadoor in Rotterdam, schreef M.Romijn:

‘Snelle service, goed werk, mooi resultaat!!’

Er wordt meegedacht met problemen en geprobeerd deze zo snel mogelijk op te lossen. Wij hadden haast met het opnieuw stucen en spuiten van ons plafond. Binnen een week was ons plafond van ons gehele appartement opnieuw netjes gestuct en zeer netjes gespoten.

Puspunten: Meedenkend, snelle service, vriendelijk, goed resultaat!!

Reviewdatum: 05 maart 2016 om 19:27
Relevantie: stucadoor, Rotterdam

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het stucwerk van onze stucadoor in Rotterdam Zuid-Holland schreef Jaap Reijm:

‘Echt fantastisch werk wat jullie leveren’

Echt fantastisch werk wat jullie leveren

Reviewdatum: 23 juni 2015 om 18:16

klantenbeoordelingen en reviews

01 augustus 2014 om 09:26 schreef Petra uit Rotterdam over onze stucadoor Rotterdam:

‘Komen afspraken na en werken erg netjes!’

Ze hebben net werk geleverd voor een reeële prijs. Ik kan ze aan iedereen aanraden!

klantenbeoordelingen en reviews

04 maart 2014 om 12:50 schreef dhr. Huttinga over het opknappen van waterschade door lekkage door onze stucadoor Rotterdam:

‘Ons plafond is na lekkage weer super netjes gerepareerd! Blij mee:-)’

Ze werken snel, heel netjes en vakkundig alles wordt na afloop keurig achter gelaten.

Pluspunten: Het ziet er weer prima uit!

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden waarmee de stucadoor Rotterdam van wandenplafondspuiten.nl u van dienst kan zijn? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van onze stucadoor in Rotterdam en omgeving?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier voor stucadoor Rotterdam in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

stucadoor Rotterdam voor alle stucadoorswerkzaamheden
stucen buitengevel door stukadoor Rotterdam

ook reviews over onze stucadoor uit Rotterdam van WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks