Stucadoorsbedrijf Rotterdam

Stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam verricht alle stucadoorswerkzaamheden die u maar wenst. Met veel ervaring en liefde voor het vak, zorgt ons stucadoorsbedrijf Rotterdam voor de door u gewenste plafondafwerking of wandafwerking.

Ons stucadoorsbedrijf heeft een zeer tevreden klantenkring in Rotterdam en omgeving van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina stucadoorsbedrijf Rotterdam reviews.

Of het nu gaat om het restaureren van de onderkant van een trap, het stucadoren van een totale bedrijfshal of het stucen van een klein toilet, stukadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam voert al het stucwerk met dezelfde vakbekwaamheid uit.

Bel nu 010 - 3105035 voor meer informatie over het stucen van uw woning of bedrijspand door stucadoorsbedrijf Rotterdam. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


De werkzaamheden van stucadoorsbedrijf Rotterdam

Stucwerk, stucadoren of stucen is het strak en vlak maken van wanden en plafonds door middel van een mooie afwerklaag. Een ervaren stucadoor voorziet uw wand of plafond van een strakke gladde pleisterlaag die verder kan worden afgewerkt.

Stucwerk is vaak de ‘finishing touch’ van een renovatie, verbouwing of opknapbeurt van uw woning. Het kan ook de basis zijn voor verdere afwerking van de stuuklaag zoals met sierpleister of met latex muurverf in elke gewenste kleur door middel van airless latex spuitwerk.

Ons stucadoorsbedrijf Rotterdam helpt u graag bij onder meer de volgende stuc werkzaamheden:

 • sausklaar stucwerk
 • behangklaar stucwerk
 • pleisterwerk
 • raapwerk
 • sierpleister
 • spachtelputz
 • spack spuiten
 • schuurwerk
 • plafondafwerking
 • wandafwerking
 • alles wat ons stucadoorsbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van stucadoorswerk in Rotterdam en omgeving.

Meer over bovenstaande verschillende diensten in Rotterdam en omgeving leest u op de pagina stucwerk.

Ons stucadoorsbedrijf Rotterdam werkt nauwkeurig, met oog voor detail en zeer netjes. Wij gebruiken bijvoorbeeld dubbel schoeisel. Eén paar voor op de werkplek en één paar voor daarbuiten. Daarnaast werken wij zo schoon mogelijk. Al het afval nemen wij na oplevering mee en wij laten de werkplek achter zoals voor ons bezoek. Zelf zouden wij dat namelijk ook erg op prijs stellen.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het aanbrengen van stucwerk op uw wanden en plafonds door stucadoorsbedrijf Rotterdam. Of vul het contactformulier in.

De werkwijze van stukadoorsbedrijf Rotterdam

In uw e-mail of telefoontje vertelt u welke stuc werkzaamheden u wilt laten verrichten. Ons stucadoorsbedrijf Rotterdam luistert goed naar uw wensen en geeft advies over het stukadoorswerk. Indien nodig, maakt ons stucadoorsbedrijf Rotterdam een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. Samen met u bespreekt de stucadoor het soort stuc afwerking en bespreekt met u de werkwijze.Vervolgens ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte van het uit te voeren stucwerk. Lees hier meer over de werkwijze van ons stucadoorsbedrijf Rotterdam.

Kosten van stucadoorsbedrijf Rotterdam

Ieder stucadoorsbedrijf rekent verschillende kosten voor het stucwerk. Dit heeft te maken met de soort afwerking die u wenst, maar ook met de kwaliteit van het stucadoorsbedrijf. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam leveren kwaliteits stucwerk, maar u betaalt bij ons zeker niet teveel. Kortom: een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De kosten die een stucadoorsbedrijf berekent worden onder andere bepaald door de omstandigheden. De huidige ondergrond bepaalt bijvoorbeeld mede de prijs die wij berekenen. Een muur die behangklaar is vergt minder stucwerk voor onze stukadoors en draagt dus bij aan lagere prijzen. De prijs van het stucadoren is bijvoorbeeld juist weer hoger als u een wandafwerking wenst waarvoor een grotere laagdikte gewenst is of juist een spiegelglad oppervlak van de stuclaag. Daarnaast: hoe groter de opdracht, hoe lager de prijs per m2.

Verlaagd btw tarief bij Stucadoorsbedrijf Rotterdam

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te laten verfraaien door stucadoorsbedrijf Rotterdam. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en stucadoorsbedrijf Rotterdam.

Waarom stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam?

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring.
 • Gratis advies en prijsopgave door ons stucadoorsbedrijf Rotterdam.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten, spack spuiten, en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Snelle en nette uitvoering door ons stucadoorsbedrijf Rotterdam.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden waarmee ons stucadoorsbedrijf Rotterdam WandenPlafondSpuiten.nl u van dienst kan zijn? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van ons stucadoorsbedrijf?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reviews over stucadoorsbedrijf Rotterdam

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

26 juli 2014 om 10:46 schreef dhr. Vincent uit Rotterdam over ons stukadoorsbedrijf Rotterdam:

‘Goede service en prima werk geleverd.’

Goede service en prima werk geleverd. Zeer netjes gewerkt. Zeker een aanrader!

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

18 maart 2014 om 09:08 schreef B.A. Kuipers uit Rotterdam over ons stucadoorsbedrijf Rotterdam:

‘Snelle, transparante en heldere manier van communiceren. Stuck en spack werk vakkundig gedaan.’

Te behandelen ruimten hadden eerst goede stucklaag nodig die vakkundig snel en zeer strak is aangebracht door sympatieke stucadoor. Daarna is over het stuckwerk spack aangebracht. ook weer door een sympathieke spackjongen die eea vakkundig heeft aangebracht ( in bestaande wonong)

Pluspunten: Prijs goed. kwaliteit goed, alles netjes opgeruimd. Nazorg kan ik niet beoordelen: Was niet nodig


button naar de pagina met reviews
logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

stucadoorsbedrijf Rotterdam WandenPlafondSpuiten.nl
ook reviews over ons stucadoorsbedrijf Rotterdam WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35


©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks