Stucadoorsbedrijf

Stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl kan alle stucadoorswerkzaamheden die u maar wenst voor u verrichten. Met veel ervaring en liefde voor het vak, zorgt ons stucadoorsbedrijf voor de door u gewenste wandafwerking of plafondafwerking.

Ons stucadoorsbedrijf kent een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina stucadoorsbedrijf reviews.

Of het nu gaat om het stucen van een klein toilet, het restaureren van de onderkant van een trap of het stucadoren van een totale bedrijfshal, ons stukadoorsbedrijf voert al het stucwerk met dezelfde vakbekwaamheid voor u uit.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor meer informatie over het stucen van uw woning of bedrijspand door ons stucadoorsbedrijf. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor een stucadoorsbedrijf of plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Werkzaamheden van ons stucadoorsbedrijf

Stucwerk, stucen of stucadoren is het vlak en strak maken van wanden en plafonds door middel van een mooie afwerklaag, uitgevoerd door een stucadoor.

Stucwerk is vaak de ‘finishing touch’ van een verbouwing of renovatie. Het kan echter ook de basis zijn voor verdere afwerking van de stuuklaag zoals met sierpleister of een afwerking met latex muurverf in elke gewenste kleur door middel van airless latex spuitwerk.

Ons stucadoorsbedrijf is u graag van dienst bij onder meer de volgende stuc werkzaamheden. Meer over deze verschillende diensten leest u op de pagina stucwerk.

 • behangklaar stucwerk
 • sausklaar stucwerk
 • pleisterwerk
 • schuurwerk
 • raapwerk
 • sierpleister
 • spachtelputz
 • spack spuiten
 • plafondafwerking
 • wandafwerking
 • alles wat ons stucadoorsbedrijf voor u kan betekenen op het gebied van stucadoorswerk

Ons stucadoorsbedrijf werkt met veel oog voor perfectie, netjes en schoon. Onder netjes verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel. Eén paar voor op de werkplek en één paar voor daarbuiten. Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Bel nu 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte van ons stucadoorsbedrijf. Of vul het contactformulier in.

Werkwijze van ons stukadoorsbedrijf

Na het ontvangen van uw e-mail of telefoontje, maakt ons stucadoorsbedrijf, indien nodig, een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U vertelt welke stuc werkzaamheden u wilt laten verrichten. Onze stucadoor luistert goed naar uw wensen en geeft advies over het stukadoorswerk. Samen met u bekijkt de stucadoor voor welke stuc afwerking er gekozen wordt en bespreekt met u de werkwijze. Vervolgens ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte van het uit te voeren stucwerk. Lees hier meer over de werkwijze van ons stucadoorsbedrijf.

Kosten en prijzen van ons stucadoorsbedrijf

De kosten per stucadoorsbedrijf zijn heel verschillend. Dit heeft te maken met de soort afwerking die u kiest, maar ook met de kwaliteit van het stucadoorsbedrijf. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl leveren kwalitatief goed stucwerk, maar u betaalt bij ons niet meer dan nodig is.

De omstandigheden bepalen de kosten die een stucadoorsbedrijf berekent. Zo heeft de huidige ondergrond te maken met de prijs die wij berekenen. Een muur die behangklaar is, betekent minder stucwerk voor onze stukadoors en dus lagere prijzen.

De prijzen van het stucadoren zijn bijvoorbeeld juist weer hoger als u een wandafwerking wenst waarvoor een grotere laagdikte vereist is of een spiegelglad oppervlak van de stuclaag, hetgeen nodig kan zijn voor verdere afwerkingen die u wenst. Daarnaast: hoe groter de opdracht, hoe lager de prijs per m2.

Stucadoorsbedrijf tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand te verfraaien door stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en stucadoorsbedrijf.

Voordelen van stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring.
 • Gratis advies en prijsopgave door ons stucadoorsbedrijf.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten, spack spuiten, en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Snelle en nette uitvoering door ons stucadoorsbedrijf.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden waarmee ons stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl u van dienst kan zijn? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van ons stucadoorsbedrijf?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl
reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35


©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks