Sierpleister

Sierpleister is de ideale wandafwerking als u op zoekt bent naar een mooie, stootvaste en goed schoon te maken wandafwerking. Met sierpleister worden wanden, plafonds en gevels van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Bovendien is sierpleister hard, stootvast, kleurecht en duurzaam.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina sierpleister reviews.

Sierpleister heeft weinig onderhoud nodig en is uitermate geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden die veel te verduren hebben.

Het aanbrengen van sierpleister als wandafwerking is nauwkeurig werk en vraagt om ervaring. Daarom kunt u sierpleister het beste laten aanbrengen door een ervaren stukadoor. Stukadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl zorgt ervoor dat uw wandafwerking met sierpleister het gewenste en fraaiste eindresultaat oplevert.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor meer informatie over het vakkundig aanbrengen van sierpleister. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor sierpleister of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Kleur, korrelgrootte en soorten sierpleister

Sierpleisters bestaan uit mortel die onze stucadoor als versiering of afwerking aanbrengt op uw wanden. De regelmatige structuur van de korrels in het sierpleister zorgt voor een mooie wandafwerking en beschermt de wanden tevens tegen vocht.

Sierpleister is leverbaar in verschillende korrelgroottes. De korrels variëren in grootte van 1 mm tot 6 mm. U kunt dus kiezen voor een fijne of grove wandafwerking. Sierpleister is de laatste laag en dus bepalend voor het uiterlijk van de wand. Sierpleister is een mooie, harde wandafwerking die kan worden aangebracht in vele kleuren.

sierpleister structuren en kleuren voorbeelden

Enkele voorbeelden van sierpleisters in verschillende kleuren en structuren.
Veel meer kleuren en structuren zijn mogelijk. Graag informeren wij u hierover.

Sierpleister is er in verschillende soorten, variërend in uiterlijk door diverse structuren, zoals:

sierpleister metallic kleuren

Ook een metallic sierpleister afwerking behoort tot de mogelijkheden. U heeft keuze uit veel kleuren, dus uw kleur zit er bijna altijd bij. Graag informeren wij u hierover.

Als u voor sierpleister kiest die door en door is gekleurd, hoeft deze na het aanbrengen niet meer op kleur te worden gebracht. Dit is voordeliger in tijd en dus ook in geld. Bovendien zullen kleine beschadigingen minder duidelijk zichtbaar zijn.

Voor het mooiste resultaat brengen wij sierpleister altijd aan op een gladde, vlakke ondergrond. Sierpleister is in principe overal mogelijk. Wilt u sierpleister maar zijn uw wanden niet glad genoeg? Onze stucadoor maakt uw muren graag eerst glad en strak voor u met de juiste laag pleisterwerk.

Heeft u interesse in sierpleister als wandafwerking? Zoek dan niet verder en neem contact op met stucadoorsbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van sierpleister als wandafwerking.

barok sierpleister grof
spachtelputz sierpleister middelgrote korrel
Sierpleister in verschillende kleuren

Enkele voorbeelden van sierpleisters in diverse soorten en korrelgroottes.
Meer soorten en korrelgroottes zijn mogelijk.

Werkwijze bij sierpleister wandafwerking

Na het ontvangen van uw e-mail, ons contactformulier of telefoontje, nemen wij uiterlijk de volgende dag contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen, luisteren goed naar uw wensen en geven advies over sierpleister wandafwerking. U geeft een omschrijving van de stuc werkzaamheden en geeft aan op hoeveel vierkante meters wand u sierpleister wilt laten aanbrengen.

Indien nodig voor de prijsopgave, maken wij een afspraak met u om bij u de werkzaamheden te bekijken. Samen met u bespreekt de stucadoor de werkwijze. Vervolgens ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte van het uit te voeren sierpleister stucwerk. Na uw akkoord zullen de stuc werkzaamheden in overleg met u worden ingepland.

Kosten en prijzen van sierpleister stucwerk

De kosten voor het aanbrengen van sierpleister kunnen verschillen. De omstandigheden bepalen de kosten die wij berekenen voor het aanbrengen van sierpleister. Hoe meer vierkante meter sierpleister u wilt laten aanbrengen, hoe lager de prijs per vierkante meter. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl leveren kwalitatief goed stucwerk, of het nu om sierpleister of glad stucwerk gaat, maar u betaalt bij ons niet meer dan nodig is.

Nu sierpleister tegen tijdelijk verlaagd BTW tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken mooi te laten maken met de soort sierpleister die u wenst. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en sierpleister.

Sierpleister door WandenPlafondSpuiten.nl biedt de volgende voordelen:

  • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring.
  • Gratis advies en prijsopgave voor sierpleister.
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige pleistermaterialen.
  • Latex spuiten, spack spuiten, stucwerk en sierpleister afwerkingen onder één dak.
  • Snelle en nette uitvoering van vrijwel alle soorten sierpleister.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel. Een paar voor op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Reviews sierpleister

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk en sierpleister in Utrecht schreef Robert Spiering:

‘Alex heeft het bij ons erg goed verzorgd, zowel het spuit- als spachtelwerk.’

Het spuitwerk en spachtelwerk is erg goed uitgevoerd. Andere professionals die op bezoek kwamen waren ook erg enthousiast over de kwaliteit van het geleverde werk.

Pluspunten: Fijn contact, vriendelijk

Reviewdatum: 22 maart 2015 om 19:35

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van sierpleister op wanden, muren of plafonds door WandenPlafondSpuiten.nl ? Of wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van sierpleister?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

sierpleister kleuren
sierpleister buitentoepassingen
sierpleister spachtelputz

reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks