Spachtelputz

Spachtelputz of spachtelpleister is de juiste wandafwerking als u op zoek bent naar een stootvaste, kleurvaste en mooie wandafwerking met een korrelstructuur.

WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina spachtelputz reviews.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en België.

Spachtelputz is één van de bekendste sierpleisters. Het is een sierpleister waarin steenkorreltjes zijn verwerkt. U krijgt zo structuur in uw stucwerk, voor een verzorgde afwerking van uw wanden en muren.

Spachtelputz (spreek uit spachtelpoets of spagtelpoets) is een Duits woord. Spachtel betekent spatel of plamuurmes en putz betekent pleisterkalk. Spachtelputz heeft een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars gebonden product. Spachtelputz is er in verschillende korrelgroottes: extra fijn, fijn en middel.

U kunt zelf bepalen hoe grof of fijn de korrel structuur van uw Spachtelputz wandafwerking wordt. Dit kan vanaf 0,5 tot 4 millimeter. De meest gebruikte korrelgrootte bij spachtelputz is 1,2 en 1,5 millimeter.

Bel ons nu op 010 - 3105035 voor meer informatie over het vakkundig aanbrengen van spachtelputz. Of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor spachtelputz of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


spachtelputz grof
spachtelputz met middelgrote korrel
Spachtelputz in verschillende kleuren

Voorbeelden van spachtelputz sierpleister in diverse soorten en korrelgroottes

Korrelgrootte en kleuren van spachtelputz

Spachtelputz kunt u kiezen in iedere gewenste kleur. De korrels zijn door en door gekleurd zodat u deze gemakkelijk kunt schoonmaken, zonder dat de kleur verdwijnt. Bovendien is er hierdoor geen nieuwe verfbeurt nodig bij eventuele kleine beschadigingen.

Als u uw wanden met spachtelputz na verloop van tijd een ander kleurtje wilt geven, dan kan de spachtelputz wand heel goed gesaust worden met iedere kleur latex muurverf. Dit kunt u laten doen door middel van airless latex spuitwerk. Ook hiervoor kunt u natuurlijk bij WandenPlafondSpuiten.nl terecht.

Voor het mooiste resultaat brengen wij spachtelputz altijd aan op een gladde, vlakke ondergrond. Spachtelputz is in principe overal mogelijk. Wilt u spachtelputz maar zijn uw wanden niet glad genoeg? Onze stucadoor maakt uw muren graag eerst glad en strak met de juiste laag pleisterwerk.

De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl zorgen ervoor dat de wanden altijd met een voorstrijkmiddel worden voorbehandeld voordat de spachtelputz op de wanden wordt aangebracht. Het voorstrijkmiddel dringt diep in de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister. Spachtelputz is na ongeveer 6 uur droog, maar nog niet volledig uitgehard. Het uitharden duurt zo’n 2 dagen.

Voordelen spachtelputz

De voordelen van spachtelputz :

 • spachtelputz is kleurvast
 • spachtelputz is afwasbaar
 • spachtelputz is stootvast
 • spachtelputz is hard van structuur
 • spachtelputz is gemakkelijk overschilderbaar
 • spachtelputz is weerbestendig en geschikt voor binnen en buiten

Er zijn dus vele voordelen om voor spachtelputz als wandafwerking te kiezen. Een druk gezin met huisdieren en/of kinderen ziet vaak de voordelen van een spachtelputz wandafwerking ten opzichte van een kwetsbaardere strakke en gladde wandafwerking.

Spachtelputz wandafwerking en de werkwijze

Na het ontvangen van uw e-mail, het ingevulde contactformulier of telefoontje, nemen wij uiterlijk de volgende dag contact met u op. Wij beantwoorden uw vragen, luisteren goed naar uw wensen en geven advies over de spachtelputz wandafwerking. U geeft een omschrijving van de stuc werkzaamheden en geeft aan op hoeveel m2 wand u spachtelputz wilt laten aanbrengen.

Indien nodig voor de prijsopgave, maken wij een afspraak met u om bij u de werkzaamheden te bekijken. Samen met u bespreekt de stucadoor de werkwijze. Vervolgens ontvangt u een kosteloze en vrijblijvende offerte van het uit te voeren spachtelputz stucwerk. Na uw akkoord zullen de stuc werkzaamheden in overleg met u worden ingepland.

Kosten en prijzen van spachtelputz sierpleister

De kosten voor het aanbrengen van spachtelputz kunnen verschillen. De omstandigheden bepalen de kosten die wij berekenen voor het aanbrengen van spachtelputz. Hoe meer m2 spachtelputz u wilt laten aanbrengen, hoe lager de prijs per vierkante meter. De stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl leveren kwalitatief goed stucwerk, of het nu om spachtelputz of glad stucwerk gaat, maar u betaalt bij ons niet meer dan nodig is.

Nu voordeel bij spachtelputz door verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor. Een goede reden dus om nu uw woning of bedrijfspand mooi te laten maken met spachtelputz sierpleister. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief stucadoren en spachtelputz.

De voordelen van spachtelputz via WandenPlafondSpuiten.nl:

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring.
 • Gratis advies en prijsopgave voor spachtelputz sierpleister.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten, spack spuiten, stucwerk en spachtelputz afwerkingen onder één dak.
 • Snelle en nette uitvoering van vrijwel alle soorten spachtelputz.

Onder ‘netjes en schoon werken‘ verstaan wij bijvoorbeeld het gebruik van dubbel schoeisel. Een paar voor op de werkplek en een paar voor daarbuiten. Wij werken zo schoon mogelijk. Na oplevering nemen wij alle afval netjes mee, ruimen op en laten de werkplek achter zoals vóór ons bezoek. Zo zouden wij het namelijk zelf ook graag zien.

Reviews spachtelputz

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuitwerk en spachtelputz in Utrecht schreef Robert Spiering:

‘Alex heeft het bij ons erg goed verzorgd, zowel het spuit- als spachtelwerk.’

Het spuitwerk en spachtelwerk is erg goed uitgevoerd. Andere professionals die op bezoek kwamen waren ook erg enthousiast over de kwaliteit van het geleverde werk.

Pluspunten: Fijn contact, vriendelijk

button naar de pagina met reviews

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van spachtelputz sierpleister op wanden of muren door WandenPlafondSpuiten.nl ? Wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van spachtelputz sierpleister?

Bel ons dan nu op 010 - 3105035 of  vul hier het contactformulier in. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


latex spuiten    spack spuiten    stucwerk

spachtelputz kleurmogelijkheden
spachtelputz buitentoepassingen
spachtelputz sierpleister

reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks