Waterschade muur herstellen in Rotterdam

Waterschade aan uw muur herstellen in Rotterdam en omstreken? Of u wilt waterschade herstellen aan uw plafond, stucwerk of schilderwerk? De stucadoors en schilders van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam komen snel bij u langs om de waterschade aan uw muur professioneel te herstellen. Wij garanderen u dat uw woning of bedrijfspand in Rotterdam of omgeving er snel weer net zo mooi of mooier uitziet als voor de waterschade!

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel zakelijke als particuliere klanten. Lees wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina waterschade muur herstellen in Rotterdam reviews

Naast het herstellen van de waterschade aan uw muur of wanden, kunnen wij u onder andere in Rotterdam van dienst zijn bij het herstellen van:

 • Waterschade aan plafondplaten
 • Waterschade aan stucwerk
 • Waterschade aan schilderwerk
 • Waterschade aan houten kozijnen van deuren en/of ramen
 • Waterschade aan gipsplaten
 • Waterschade aan muur, plafonds, trap, enz.

Bel nu schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over waterschade muur herstellen in Rotterdam en omgeving. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.


Waterschade muur repareren in Rotterdam e.o.

Een lekkend dak, een lekkende leiding of afvoer of waterschade aan uw muur of plafond doordat uw bovenburen de kraan open hebben laten staan...Het kan iedereen overkomen! Heel vervelend want u heeft gelijk vieze vlekken, kringen en plekken op uw muur en/of plafond. Door de wateroverlast raken uw huis en spullen snel beschadigd. Daarom moeten alle ruimtes zo snel mogelijk watervrij worden gemaakt en gedroogd. Zo voorkomt u meer schade en schimmel op uw wanden en plafonds.

Als de lekkageplekken zijn opgedroogd, kan WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam u vakkundig helpen de waterschade aan uw muur te herstellen of te repareren. Afhankelijk van de grootte van de schade herstellen wij uw muur met waterschade door airless latex spuitwerk en/of eventueel nieuw stucwerk indien nodig.

Waterschade aan uw muur is niet over te schilderen met een gewone kwaliteit muurverf. De plekken veroorzaakt door de waterschade zullen namelijk altijd blijven doorslaan in het schilderwerk, wat voor dekking de muurverf ook heeft. Ter voorkoming van het doorslaan zijn er speciale producten om de muur met waterschade voor te behandelen.

De voorbehandeling bij waterschade muur herstellen

Als u lichte waterschade aan een muur heeft in uw woning in Rotterdam en omstreken, voldoet een isolerende coating om de waterschade op uw muur voor te behandelen. Deze coating ‘isoleert’ de vlekken op uw muur en voorkomt dat de vlek ‘doorslaat’ in het schilderwerk. Indien u grotere waterschade aan uw muur heeft, adviseren wij de muur voor te behandelen met Brander Isotex.

Bij grote waterschade aan uw muur is Brander Isotex noodzakelijk, omdat anders de verkleuring van de waterschade zichtbaar blijft in het schilder- en spuitwerk. Door de voorbehandeling wordt er een isolatielaag aangebracht die het vuil afsluit zodat er geen plekken meer zichtbaar zijn of doorslaan in de nieuwe afwerklaag.

Onze schilder uit Rotterdam kan de voorbehandeling doen met de airless machine, maar u kunt de Brander Isotex ook zelf aanbrengen. WandenPlafondSpuiten.nl levert u dan het materiaal. Vaak wordt voor de voorbehandeling Brander Isofix gebruikt i.p.v Brander Isotex. Het door ons schildersbedrijf gebruikte Brander Isotex is iets duurder, maar lost het probleem volledig op. Dit is bij het gebruik van Brander Isofix niet altijd het geval.

Nadat uw muur met waterschade is voorbehandeld in uw woning in Rotterdam en omgeving, kan onze stucadoor uw muur indien nodig van nieuw stucwerk voorzien. Onze schilder laat vervolgens uw muur er weer als nieuw uitzien door airless latex spuitwerk. Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het herstellen van de waterschade aan uw muren of plafonds in Rotterdam en omgeving. Of vul het contactformulier in.

Waterschade aan muur herstellen in Rotterdam en de oorzaken

Waterschade aan een muur in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken kan door verschillende oorzaken ontstaan. Onder andere hagel, regen, sneeuw of smeltwater kunnen lekkage veroorzaken.

Waterschade aan uw muur kan verschillende oorzaken hebben:

 • Waterschade door een lekkende afvoer
 • Waterschade door een lekkende leiding
 • Waterschade door neerslag
 • Waterschade door een dak lekkage
 • Waterschade muur door poreuze kitnaden of voegen

Uw verzekering en waterschade aan uw muur herstellen in Rotterdam

Vaak bent u via uw inboedel of opstalverzekering verzekerd tegen waterschade aan uw muur, wand of plafond in uw woning in Rotterdam en omgeving. Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam verzorgt graag de offerte die de verzekeringsmaatschappij veelal vraagt voor het herstellen van deze waterschade.

TIP: Bij achterstallig onderhoud, zoals bijvoorbeeld lekkende kitnaden en voegen, vergoedt de verzekeringsmaatschappij vaak niet. Daarom is het van belang dat u eerst goed de oorzaak van de waterschade aan uw muur of wand achterhaalt, voordat u gaat hakken en breken in uw woning in Rotterdam en omgeving.

Kosten reparatie van waterschade aan muur in Rotterdam

De kosten van reparatie van de waterschade aan uw muur zijn verschillend. De kosten van de waterschade reparatie zijn namelijk afhankelijk van de omvang van de schade en de omstandigheden. De schilder van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam repareert netjes en vakkundig de waterschade aan uw muren of plafonds tegen een uitstekende prijs.

Lekkage muur herstellen in Rotterdam tegen verlaagd btw tarief

Momenteel hoeft u tijdelijk vaak slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor en schilder. Lekkage aan uw muur of plafond in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken kunt u momenteel dus voordeliger laten herstellen. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en waterschade muur herstellen in Rotterdam

De voordelen van waterschade muur herstellen door WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam:

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring met waterschade muur herstellen in Rotterdam en omgeving.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Gratis advies en prijsopgave voor al uw schilder- en spuitwerk.
 • Spack spuiten, schilderwerk, latex spuiten en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Nette en snelle uitvoering van het herstellen van waterschade aan muur of plafond in Rotterdam en omstreken.

Wilt u meer weten over het herstellen van waterschade aan uw muur door WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam? Of wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van waterschade reparatiewerk in Rotterdam en omgeving?
Bel ons op 010 - 3105035 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reviews waterschade muur herstellen in Rotterdam

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over vakkundig de waterschade aan zijn muur herstellen in Rotterdam Zuid-Holland schreef Harry Schoenmaker:

‘Geweldig, fantastisch, een snel resultaat’

Alles in èèn hand voor het beste resultaat.

Reviewdatum: 10 mei 2015 om 22:12

button naar de pagina met reviews

logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks