Waterschade muur herstellen

U wilt waterschade aan uw muur herstellen? Of waterschade herstellen aan plafond, schilderwerk of stucwerk? De schilders en stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl komen razendsnel bij u langs om de waterschade aan uw muur vakkundig te herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand er snel weer net zo mooi of mooier uitziet als voor de waterschade!

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina waterschade muur herstellen reviews

Naast het herstellen van de waterschade aan uw muur of wanden, kunnen wij u onder andere van dienst zijn bij:

 • Waterschade aan stucwerk herstellen
 • Waterschade aan schilderwerk herstellen
 • Waterschade aan plafondplaten herstellen
 • Waterschade aan gipsplaten herstellen
 • Waterschade aan houten kozijnen van deuren en/of ramen herstellen
 • Waterschade herstellen aan muur, plafonds, trap, enz.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot gedeelte van België.

Bel nu schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over waterschade muur herstellen. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor waterschade muur herstellen of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Waterschade muur repareren

Het kan iedereen overkomen. Een lekkende leiding of afvoer, een lekkend dak of waterschade aan uw muur doordat u of uw bovenburen de kraan open hebben laten staan! Heel vervelend want dit geeft vieze plekken, vlekken en kringen op uw muur en/of plafond. Uw huis en spullen raken heel snel beschadigd door de wateroverlast. Het is daarom belangrijk dat zo snel mogelijk alle ruimtes watervrij worden gemaakt en gedroogd. Zo voorkomt u meer schade en schimmel op uw wanden en plafonds.

Na droging van de lekkageplekken kan WandenPlafondSpuiten.nl u professioneel en vakkundig helpen de waterschade aan uw muur te herstellen of repareren. Afhankelijk van de grootte van de schade kan onze schilder uw muur met waterschade voorzien van nieuw stucwerk en/of airless latex spuitwerk.

Waterschade aan uw muur kunt u niet zomaar herstellen of repareren door overschilderen met een gewone kwaliteit muurverf. Het maakt niet uit wat voor dekking de muurverf heeft, de plekken door deze waterschade zullen vrijwel altijd blijven doorslaan in het schilderwerk. Om het doorslaan te voorkomen zijn er speciale producten om de muur met waterschade voor te behandelen alvorens te herstellen of te repareren.

Waterschade aan muur herstellen en voorbehandelen

Voordat wij een lichte waterschade aan uw muur herstellen volstaat het om deze te behandelen met een isolerende coating. Deze coating ‘isoleert’ de vlekken op uw muur en voorkomt het doorslaan van de vlek in het schilderwerk. Bij grotere waterschade aan uw muur adviseren wij een voorbehandeling met Brander Isotex.

Brander Isotex is bij het herstellen van grotere waterschade aan uw muur noodzakelijk, omdat anders de verkleuring in het schilderwerk te zien blijft. Bij de voorbehandeling wordt dan een isolatielaag aangebracht die het vuil afsluit zodat er geen plekken zichtbaar zullen zijn of doorslaan na het herstellen van de waterschade aan uw muur.

Onze schilder kan voor u de voorbehandeling doen met de airless machine, maar u kunt er ook voor kiezen om de Brander Isotex zelf aan te brengen. Wij leveren u dan het materiaal. Voor de voorbehandelingen gebruiken wij Brander Isotex i.p.v. het vaak gebruikte Brander Isofix. Brander Isotex is iets duurder maar lost het probleem 100% op. Dit is bij Brander Isofix lang niet altijd het geval.

Na het voorbehandelen van uw muur met waterschade, kan onze stucadoor uw muur, indien noodzakelijk, voorzien van nieuw stucwerk en kan onze schilder uw muur er weer als nieuw uit laten zien door airless latex spuitwerk. Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het herstellen van de waterschade aan uw muur of plafonds. Of vul het contactformulier in.

Oorzaken van te herstellen waterschade aan uw muur

Waterschade aan uw muren kan ontstaan door een kapotte of verstopte water- of afvoerleiding. Maar ook door regen, hagel, sneeuw of smeltwater.

Waterschade aan uw muur kan verschillende oorzaken hebben:

 • Waterschade door een lekkende leiding
 • Waterschade door een lekkende afvoer
 • Waterschade door een dak lekkage
 • Waterschade door neerslag
 • Waterschade aan muur door poreuze kitnaden of voegen

Waterschade aan uw muur herstellen en de verzekering

In de meeste gevallen bent u via uw inboedel of opstalverzekering verzekerd voor het herstellen van waterschade aan uw muur, wand of plafond. Wij verzorgen graag uw offerte die de verzekeringsmaatschappij veelal vraagt voor het herstellen van deze waterschade.

TIP: In geval van achterstallig onderhoud, zoals lekkende kitnaden en voegen, vergoedt de verzekeringsmaatschappij vaak niet. Daarom is het belangrijk dat u eerst goed de oorzaak van de waterschade aan uw muur of wand achterhaalt, voordat u gaat hakken en breken.

Kosten van een waterschade aan muur herstellen

De kosten voor het herstellen van de waterschade aan uw muur zijn verschillend. De kosten van de waterschade reparatie zijn namelijk afhankelijk van de omstandigheden en de omvang van de schade. De schilder van WandenPlafondSpuiten.nl repareert netjes en vakkundig de waterschade aan uw muren of plafonds tegen een uitstekende prijs.

Nu lekkage muur herstellen tegen tijdelijk verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor en schilder. Lekkage aan uw muur of plafond kunt u momenteel dus voordeliger laten herstellen. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en waterschade muur herstellen

Waterschade muur herstellen door WandenPlafondSpuiten.nl biedt de volgende voordelen:

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring met waterschade muur herstellen.
 • Gratis advies en prijsopgave voor al uw schilderwerk.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten, schilderwerk, spack spuiten, en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Snelle en nette uitvoering van het herstellen van waterschade aan muur of plafond.

Wilt u meer weten over het herstellen van waterschade aan uw muur door WandenPlafondSpuiten.nl? Of wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van waterschade reparatiewerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting
©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks