Waterschade plafond herstellen in Rotterdam

Waterschade aan uw plafond herstellen in Rotterdam en omgeving? De stucadoors en schilders van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam komen snel bij u langs om de waterschade aan uw plafond vakkundig te herstellen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken er weer uitziet als nieuw... alsof u nooit waterschade aan uw plafond heeft gehad!

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees wat anderen over ons schilderwerk vertellen op de pagina waterschade plafond herstellen in Rotterdam reviews

Wij herstellen waterschade aan uw plafond in Rotterdam en omstreken, maar kunnen u ook van dienst zijn bij:

 • Waterschade aan gipsplaten herstellen in Rotterdam e.o.
 • Waterschade aan stucwerk herstellen in Rotterdam e.o.
 • Waterschade aan plafond platen herstellen in Rotterdam e.o.
 • Waterschade aan houten kozijnen van ramen en/of deuren herstellen in Rotterdam e.o.
 • Waterschade aan schilderwerk herstellen in Rotterdam e.o.
 • Waterschade plafond, muren, trap, enz. herstellen in Rotterdam e.o.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam op 010 - 3105035 voor meer informatie over waterschade plafond herstellen in Rotterdam en omstreken. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.


Waterschade plafond repareren in Rotterdam e.o.

Waterschade aan uw plafond is erg vervelend. Of de waterschade nu wordt veroorzaakt door een lekkende leiding, een lekkend dak of doordat uw bovenburen de kraan open hebben laten staan! Door waterschade ontstaan vlekken, kringen en vuile plekken op uw plafond en/of muur. Uw huis en spullen raken beschadigd door de wateroverlast. Daarom is het belangrijk dat u alle ruimtes zo snel mogelijk watervrij maakt en droogt. Zo voorkomt u meer schade en schimmel op uw plafonds en wanden.

Zodra de lekkageplekken zijn opgedroogd, helpt schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam u vakkundig de waterschade aan uw plafond of muur te herstellen. Afhankelijk van de grootte van de waterschade, herstellen en repareren wij uw wanden en plafonds met waterschade door deze te voorzien van nieuw stucwerk en/of airless latex spuitwerk. Uiteraard gaat een juiste voorbehandeling hieraan vooraf!

Waterschade aan uw plafond kunt u niet zomaar herstellen of repareren met een gewone muurverf. De kringen en vlekken die door de waterschade zijn ontstaan, blijven namelijk bijna altijd door de muurverf doorslaan. Om het doorslaan in het schilderwerk tegen te gaan zijn er speciale producten om het plafond met waterschade voor te behandelen.

De voorbehandeling bij waterschade plafond herstellen

Bij lichte waterschade aan uw plafond herstellen volstaat een isolerende coating om de waterschade aan uw plafond mee voor te behandelen. Deze coating ‘isoleert’ de vlekken op uw plafond en voorkomt het doorslaan van de vlek in het nieuwe schilderwerk. Bij grotere waterschade aan uw plafond in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omgeving, geven wij u het advies uw plafond voor te behandelen met Brander Isotex.

Een voorbehandeling met Brander Isotex is bij herstellen van grote waterschade aan uw plafond noodzakelijk. Anders blijft de verkleuring zichtbaar. De voorbehandeling zorgt voor een isolatielaag die het vuil afsluit. Zodoende zijn er geen plekken meer zichtbaar en kunnen plekken niet doorslaan in de nieuwe afwerklaag.

Onze schilder uit Rotterdam kan de voorbehandeling voor u doen met de airless machine, maar u kunt de Brander Isotex ook zelf aanbrengen. Wij kunnen u dan het materiaal leveren. Voor de voorbehandelingen gebruiken wij Brander Isotex en niet het bekendere Brander Isofix. Brander Isotex kost iets meer, maar lost het probleem 100% op. Bij Brander Isofix is dat niet altijd het geval.

Na het voorbehandelen van uw plafond met waterschade in Rotterdam en omstreken, kan onze stucadoor uw plafond, mocht dat nodig zijn, van nieuw stucwerk voorzien. Onze schilder maakt vervolgens uw plafonds weer als nieuw door een laag airless latex spuitwerk. Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het herstellen van de waterschade aan uw plafond in Rotterdam en omgeving. Of vul het contactformulier in.

Oorzaken waterschade plafond bij u in Rotterdam

Waterschade aan uw plafond in Rotterdam en omstreken kan ontstaan door verschillende oorzaken:

 • Waterschade door een lekkende leiding
 • Waterschade door een lekkende afvoer
 • Waterschade door neerslag
 • Waterschade door een dak lekkage
 • Waterschade plafond door poreuze kitnaden of voegen

Waterschade aan uw plafond herstellen in Rotterdam e.o. en de verzekering

Via uw inboedel of opstalverzekering bent u meestal verzekerd voor het herstellen van waterschade aan uw plafond in uw woning in Rotterdam en omgeving. Wij regelen vanzelfsprekend de offerte die de verzekeringsmaatschappij vaak vraagt voor het herstellen van de waterschade.

TIP: Bij achterstallig onderhoud, zoals lekkende voegen en kitnaden, keert de verzekeringsmaatschappij vaak niet uit. Achterhaal daarom altijd eerst wat de oorzaak is van de waterschade aan het plafond of de wand die u wilt herstellen, voordat u gaat hakken en breken.

Kosten van reparatie waterschade plafond in Rotterdam

De kosten voor de reparatie van de waterschade aan uw plafond in uw woning in Rotterdam en omgeving zijn verschillend. De kosten voor het repareren van de waterschade zijn namelijk afhankelijk van de omvang van de schade en de omstandigheden. De schilder van WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam repareert vakkundig de waterschade aan uw plafond of muur tegen een zeer nette prijs.

Verlaagd btw tarief bij lekkage plafond herstellen in Rotterdam e.o.

Op het moment hoeft u vaak slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een schilder en stucadoor. Lekkage aan uw plafond in uw woning of bedrijfspand in Rotterdam en omstreken kunt u momenteel dus tegen lagere kosten laten herstellen. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en waterschade plafond herstellen in Rotterdam

WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam biedt u de volgende voordelen bij waterschade plafond herstellen:

 • Gratis advies en prijsopgave voor al uw schilder- en spuitwerk
 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring met waterschade plafond herstellen in Rotterdam en omstreken.
 • Schilderwerk, latex spuiten, spack spuiten en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Snelle en nette uitvoering van het herstellen van waterschade aan plafond of muur in Rotterdam en omgeving.

Wilt u meer weten over het herstellen van waterschade aan uw plafond door WandenPlafondSpuiten.nl uit Rotterdam? Of wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van waterschade herstelwerk in uw woning in Rotterdam en omgeving?
Bel ons op 010 - 3105035 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reviews waterschade plafond herstellen in Rotterdam

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

26 juni 2014 om 14:02 schreef dhr. Martin uit Rotterdam over waterschade aan zijn plafond herstellen:

‘Zeer snelle en nette service!’

Bedrijf heeft zich keurig aan de afspraak gehouden. Alles is netjes afgeplakt en zeer strak gespoten.Alle afplakspullen ook weer verwijderd. Heel netjes opgeleverd! Zeker aan te raden als je geen zin/tijd hebt om te rollen.

button naar de pagina met reviews

logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting

©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks