Waterschade plafond herstellen

Waterschade aan uw plafond herstellen? De schilders en stucadoors van WandenPlafondSpuiten.nl komen razendsnel bij u langs om uw waterschade te herstellen aan plafond en/of muur. Wij zorgen ervoor dat het schilderwerk in uw woning of bedrijfspand er weer uitziet als nieuw... alsof u nooit waterschade aan uw plafond of muur heeft gehad!

Schildersbedrijf WandenPlafondSpuiten.nl heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees wat anderen over ons schildersbedrijf vertellen op de pagina waterschade plafond herstellen reviews

Wij herstellen de waterschade aan uw plafond, maar kunnen u ook van dienst zijn bij:

 • Waterschade aan plafond platen herstellen
 • Waterschade aan schilderwerk herstellen
 • Waterschade aan stucwerk herstellen
 • Waterschade aan gipsplaten herstellen
 • Waterschade aan houten kozijnen van ramen en/of deuren herstellen
 • Waterschade plafond, muren, trap, enz. herstellen

Ons schildersbedrijf is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot deel van België.

Bel nu WandenPlafondSpuiten.nl op 010 - 3105035 voor meer informatie over waterschade plafond herstellen. Of vul het contactformulier in. Onze schilder vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor waterschade plafond herstellen of een plafonneerder s.v.p. 0031 10 3105035. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Waterschade plafond repareren

Waterschade aan uw plafond is erg vervelend. Of de waterschade nu komt door een lekkend dak, een lekkende leiding of doordat uw bovenburen de kraan open hebben laten staan! Waterschade zorgt voor vieze plekken, vlekken en kringen op uw plafond en/of muur. Uw huis en spullen raken snel beschadigd door de wateroverlast. Daarom is het belangrijk dat u zo snel mogelijk alle ruimtes watervrij maakt en droogt. Zo voorkomt u meer schade en schimmel op uw plafonds en wanden.

Als de lekkageplekken zijn opgedroogd, helpt WandenPlafondSpuiten.nl u netjes en vakkundig de waterschade aan uw plafond of muur te herstellen. Afhankelijk van de grootte van de schade kan onze schilder uw wanden en plafonds met waterschade herstellen door deze te voorzien van nieuw stucwerk en/of airless latex spuitwerk.

Waterschade aan uw plafond kunt u niet zomaar herstellen of repareren door overschilderen met een gewone kwaliteit muurverf. De vlekken en kringen, veroorzaakt door de waterschade, blijven namelijk vrijwel altijd door de muurverf doorslaan. Om het doorslaan te voorkomen zijn er speciale producten om het plafond met waterschade voor te behandelen.

Waterschade plafond herstellen en voorbehandelen

Voordat onze schilder de waterschade aan uw plafond herstelt, behandelt hij deze met een isolerende coating. Deze coating ‘isoleert’ de vlekken op uw plafond en voorkomt het doorslaan van de vlek. Bij grotere waterschade aan uw plafond adviseren wij uw plafond voor te behandelen met Brander Isotex.

Een voorbehandeling met Brander Isotex is bij herstellen van grote waterschade aan uw plafond noodzakelijk, omdat anders de verkleuring te zien blijft in het nieuwe schilderwerk. Door de voorbehandeling zorgt een isolatielaag dat het vuil wordt afgesloten, zodat er geen plekken meer zichtbaar zijn of doorslaan in de nieuwe afwerklaag.

Onze schilder kan voor u de voorbehandeling doen met de airless machine, maar u kunt de Brander Isotex ook zelf aanbrengen. Wij leveren u dan het materiaal. Voor de voorbehandelingen gebruiken wij Brander Isotex en niet het bekendere Brander Isofix. Brander Isotex kost iets meer maar lost het probleem 100% op. Dit is bij Brander Isofix niet altijd het geval.

Na het voorbehandelen van uw plafond met waterschade, kan onze stucadoor uw plafond, mocht dat nodig zijn, voorzien van nieuw stucwerk en maakt onze schilder uw plafonds weer als nieuw door airless latex spuitwerk. Bel ons nu op 010 - 3105035 voor een snelle en gratis offerte voor het herstellen van de waterschade aan uw plafond. Of vul het contactformulier in.

Diverse oorzaken waterschade plafond

Waterschade aan uw plafond kan ontstaan door verschillende oorzaken:

 • Waterschade door neerslag
 • Waterschade door een lekkende afvoer
 • Waterschade door een lekkende leiding
 • Waterschade door een dak lekkage
 • Waterschade plafond door poreuze kitnaden of voegen

Waterschade aan uw plafond herstellen en de verzekering

Meestal bent u via uw inboedel of opstalverzekering verzekerd voor het herstellen van waterschade aan uw plafond of muur. Wij verzorgen graag uw offerte die de verzekeringsmaatschappij vaak vraagt voor het herstellen van de waterschade.

TIP: Bij achterstallig onderhoud, zoals lekkende kitnaden en voegen, vergoedt de verzekeringsmaatschappij vaak niet. Achterhaal daarom altijd eerst goed de oorzaak van de waterschade aan uw plafond die u wilt herstellen, voordat u gaat hakken en breken.

Kosten en prijzen van reparatie bij waterschade plafond

De kosten voor het repareren of herstellen van de waterschade aan uw plafond zijn verschillend. De kosten van de waterschade reparatie zijn namelijk afhankelijk van de omstandigheden en de omvang van de schade. De schilder van WandenPlafondSpuiten.nl repareert netjes en vakkundig de waterschade aan uw plafond of muur tegen een uitstekende prijs.

Lekkage plafond herstellen tegen verlaagd btw tarief

Op het moment hoeft u tijdelijk in veel gevallen slechts 6% btw te betalen i.p.v. 21% btw over het uurloon van een stucadoor en schilder. Lekkage aan uw plafond kunt u momenteel dus voordeliger laten herstellen. Lees hier meer over het verlaagd btw tarief schilderen en waterschade plafond herstellen

De voordelen van waterschade plafond herstellen door WandenPlafondSpuiten.nl:

 • Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en vele jaren ervaring met waterschade plafond herstellen.
 • Gratis advies en prijsopgave.
 • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.
 • Latex spuiten, schilderwerk, spack spuiten, en overig stucadoorswerk onder één dak.
 • Snelle en nette uitvoering van het herstellen van waterschade aan plafond of muur.

Wilt u meer weten over het herstellen van waterschade aan uw plafond door WandenPlafondSpuiten.nl? Of wilt u vrijblijvende informatie over de kosten of prijzen van waterschade herstelwerk?
Bel ons op 010 - 3105035 of vul het contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Reviews waterschade plafond herstellen

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen maar ook door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk de meest recente beoordeling over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over de waterschade herstellen aan een plafond in Utrecht schreven Henny en Ellen:

‘Goede en duidelijke afspraken’

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Je betaald precies wat er gedaan is niet meer niet minder.

Pluspunten: Medewerker is prettig in omgang en doet zijn werk uitstekend

button naar de pagina met reviews

logo afbouw wand- en plafondafwerkingen
wand en plafond spuiten

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

latex spuiten    spack spuiten    stucwerk


reviews WandenPlafondSpuiten.nl

Uw keuken of meubels laten spuiten in elke gewenste kleur?

Kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

meubel- en keuken spuiterij Eurobord.nl

Werken bij WandenPlafondSpuiten.nl

Bekijk hier onze vacatures

facebook logo

Bel nu voor een
gratis offerte
010 - 310 50 35

klik op de foto's voor vergroting
©    WandenPlafondSpuiten.nl  |  Boterdiep 17   3077 AW   Rotterdam  |  Tel. 010 3105035  |  Disclaimer & privacy policy
Webbouw  |  SEO  |  Social Media  door site4lease  webworks